• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık mı bu sizce arkadaşlar? yorumlarınıza ihtiyacım var çok....

mesajlar benim hiç hoşuma gitmedi ki normal bir ilişki olsa aman kardeşler arasına girmeyin derdim fakat aşkım bebeğim seninle yaşayalım ne demek ya? ben kız kardeşlerime bile en fazlan ''bitanem napıyosunuz nasılsınız sizi çok özledim'' diye mesaj atarım, seninle yaşamak istiyorum aşkım ancak sevgiliye atılır, ablaya atılacak mesaj değildir, zaten 40 yaşında diyorsunuz bekar diyorsunuz evlen dediğimde bana kızdı diyorsunuz, affınıza sığınarak söylüyorum ki, bu kadın kardeşine aşık ve eşinizi de yoldan çıkaracak sizden soğutacak bu davranışlarıyla, kardeşiyle bu sapık ve iğrenç ilişkisini siz boşanınca devam ettirecek rahat rahat amacı bu, eşinizi bu durumdan kurtarın derim, o küçük olduğu için ablasının onu büyüttüğüne inandığı için onun istismarlarına göz yummuş olabilir hatta eşiniz küçükken bu kadın eşinizi kullanmış da olabilir, bu sebeple bir bağımlılık olabilir, eşinizi psikologa götürün belki ona anlatabilir derdini ya da siz açıkca konusun eşinizle, ensest ilişkiler yaşanan ama saklanan şeyler genelde, kimseye anlatılmaz fakat böyle mesajı yakalayınca da annen gibi görüyorsun olabilir yerine, ben olsam bu mesajı atıyorsan git ablanla yat birtane de çocuk yapın mutlu olun ben çekilirim aranızdan derim, hastalıklı ilişkilerini başka türlü içimde tutamam, annesi gibi görüyor savunmasını kim yapıyorsa onun da ağzını yüzünü kırasım geldi, hangi evli erkek annesine seninle yaşamak istiyorum aşkım diyor ya ailece kafayı yemişler bunlar. Eşinle konuş kurtar onu bu abladan lütfen, ablanla telefonda sevişmene göz yumamam, ''bizim kızımız da oğlumuza aşkımmı diyecek, nasıl insan içine çıkarız, ben böyle bir aile istemiyorum'' de evi terket istersen ama bir şekilde onu uzaklaştır bu kadından, seni de eşini de mahvetmeden önce.

Son düzenleme:
mesajlar benim hiç hoşuma gitmedi ki normal bir ilişki olsa aman kardeşler arasına girmeyin derdim fakat aşkım bebeğim seninle yaşayalım ne demek ya? ben kız kardeşlerime bile en fazlan ''bitanem napıyosunuz nasılsınız sizi çok özledim'' diye mesaj atarım, seninle yaşamak istiyorum aşkım ancak sevgiliye atılır, ablaya atılacak mesaj değildir, zaten 40 yaşında diyorsunuz bekar diyorsunuz evlen dediğimde bana kızdı diyorsunuz, affınıza sığınarak söylüyorum ki, bu kadın kardeşine aşık ve eşinizi de yoldan çıkaracak sizden soğutacak bu davranışlarıyla, kardeşiyle bu sapık ve iğrenç ilişkisini siz boşanınca devam ettirecek rahat rahat amacı bu, eşinizi bu durumdan kurtarın derim, o küçük olduğu için ablasının onu büyüttüğüne inandığı için onun istismarlarına göz yummuş olabilir hatta eşiniz küçükken bu kadın eşinizi kullanmış da olabilir, bu sebeple bir bağımlılık olabilir, eşinizi psikologa götürün belki ona anlatabilir derdini ya da siz açıkca konusun eşinizle, ensest ilişkiler yaşanan ama saklanan şeyler genelde, kimseye anlatılmaz fakat böyle mesajı yakalayınca da annen gibi görüyorsun olabilir yerine, ben olsam bu mesajı atıyorsan git ablanla yat birtane de çocuk yapın mutlu olun ben çekilirim aranızdan derim, hastalıklı ilişkilerini başka türlü içimde tutamam, annesi gibi görüyor savunmasını kim yapıyorsa onun da ağzını yüzünü kırasım geldi, hangi evli erkek annesine seninle yaşamak istiyorum aşkım diyor ya ailece kafayı yemişler bunlar. Eşinle konuş kurtar onu bu abladan lütfen, ablanla telefonda sevişmene göz yumamam, ''bizim kızımız da oğlumuza aşkımmı diyecek, nasıl insan içine çıkarız, ben böyle bir aile istemiyorum'' de evi terket istersen ama bir şekilde onu uzaklaştır bu kadından, seni de eşini de mahvetmeden önce.

Vay beeee başlık sahibinin yazdıklarından daha fazla şok oldum yazdıklarınıza ..
Çünkü biraz ağır olmuş ama katılmamak elde değil ..

Abla kardeş ilişkisi tabiki böyle olmamalı , bende çok tuhaf buldum ..
Görümcenize karşı biraz daha sert olun sizde , belli edin bi şekilde rahatsızlığınızı ..
Bizimkiler sürekli araşmazlar mesajlaşmazlar ama birbirlerine bağlıdırlar aynı şekilde ben ve kardeşlerimde öyleyiz.
İkizime bile kardeşim diye hitap ederim , aşkım bebeğim bunlar çok ciddiyetsiz şeyler..

Son düzenleme:
bence sevgi böyle bir şey değil!.

seven insan (kim olursa olsun) asla karşı tarafı zor durumda bırakmaz, onu üzecek cümleler kurmaz.

seven insan
karsı tarafın mutluluğunu düşünür ve asla onun sevdiği insanları kırmaz.

senin görümce ''ruh hastası'' bence.
hatta tedavisiz bir hasta.

tekrar söylüyorum
sevgi böyle bir şey değil!.

ve sadece görümce değil,,eşinde normal değil.

Son düzenleme:
2 erkek kardesim var bana öyle mesaj atacaklar ne demek ya kafalarini kirarim :47::47::47:burda görümcen kadar esinde suclu abla kardes arasinda sinirlar olmali bence:19::19:

belki yorumlarda da sorulmuş cevaplanmıştır ama okumadıgım için tekrar soracağm..Görümceniz bekar mı? inanın okurken midem bulandı..bu nasıl msj oyle ya..ne kadar çirkin..aşkım senin yanında olmak istiyorum falan..sevgilisine mi yazıyor msjı..benimde erkek kardeşim var canımdan çok severim ama hiçbi zamanda öyle bir msj atma gereği duymadım..ki atsam da böyle bir msj kardeşimi mutlu etmez şaşırtır en fazla..Ablam niye böyle bi msj attı diye..çok saçma..acaba telefonuna ablası adına başkasını kaydetmiş olabilir mi? numarayı bi kontrol edin derim ben...

Bunlar nasıl mesajlar? Okurken şok geçirdim resmen. Benim de abim var, ne ailem de ne de çevrede böyle mesajlaşıldığını duymadım. Bu tür şeyler sadece ensest ilişkilerde olur. Umarım öyle birşey yoktur:18::18:

şok oldum okurken töbe töbee bu ne yaa:47:
eşinizde görümcenizde kesinlikle normal değil
keske evlenmeden farketseydiniz bu durumu

Başkası adına utanmak, utanmaların en beteri galiba...
Böyle bir şey mesaj atılır mı.. Vallahi çok utandım..
Emin misiniz ablasına attığına? Lütfen yanlış anlamayın beni, Allah korusun elbette ki... Ama ne bileyim...
Ablasına attı ise klinik bir olay söz konusu ikisinin arasında...
Mesajı doğru hatırladığınıza emin olduğunuzu düşünüyorum. Zaman geçtikçe insan duygularıyla "olay hatıralarına" başka bir yön verir..
Doğru hatırladığınıza eminseniz, eşinizin de, ablasının da psikolojik olarak yardım alması gerekiyor...
Altından pek çok şey çıkabilir...

Yine de siz daha iyisini bilirsiniz,
Selamlar,

ablasına attıgına eminim cnm gözlerimle gördüm ve o nuamarayı ezbere biliyorum. bu mesajlaşma buarada facebookta olmustu ve öz kardeşler. ana ogul gibi hissediiolarmıs

Canım görümcenin bi arkadaşıyla fln o numaradan konuşuyo olablr mi yani görümcen belliki seni pek istemiyo başka birini ayarlamaya calışıyo olablr mi hayır numara aynı diyosun başkası olamaz diğer ihtimal cok cirkinki bence öyle değildir sanmam belliki aralanrında güçlü bi ilişki var erkek kardeşini her modelde görebiliyo bi oğul kardeş sevgili gibi herseyi olmuşş ama eşinn de öyle yazması normal değil canım yaa bence psikolojik olarak iyi değiller anlayamadım cok karışık Allah sabır versin eşine bi şeklde olanların yanlış olduğunu anlatablmen lazım sen değilde başka biri yadırgasa daha cok etkilenr belki çünkü eşler bazen bizim kıskanclık nedenyle ki bizden kaynaklanmıyo sorunlara objektif bakamadığımızı düşüneblrler..bide görümcene biraz taviz vermişsin o sertse sen de sert ol tatlım kim ki yani sana öyle davranamaz ky tepki vereblr sımartmış belliki toz kondurmuyo kimselere en nefret ettiğim sey ben kim olursa olsun haklıya haklı haksıza haksız derim yani..bence bian önce cöz bu işi yoksa daha cok üzülürsn..

eşim birdaha yazmadı kestş zaten cunku az kalsın bosanıyorduk iiçim deşilmişti. bundan öncede hep öyleydi cunku. ama esim bayagı düzeldi sadece diyorum acaba söylediklerini yüreginde hissetti mi onunla mı yasamak istiyorduuu sevgimi daha mı az bulmustu :(

Benim de bir Agabim var. 36 yasında evlendi boşandı; görümce oldum. Ayrıldıkları eşiyle görüşmüyorlar ama biz hala görüşüyoruz annemle. Onlar anlaşamadı. Temmuzda 2. Evliliğini yapacak; bu kızımızda cok iyi onunla da aramız iyi. Neden annem bize kız degil evlat alıyoruz diye aşıladı hep.

Abim cok değerlidir, canimdir falan ama o ne ya öyle. Beni cok simartillar tek kız oldugum için fakat o ne bicim mesajlar yavf.
Evli falan degil mı gorumceniz ?

bekar ve yası büyük canım

Kadın kendini eşinizin annesi olarak görüyor diyelim yine de bu o mesajların ilişkinin, tavrın mazereti olamaz ki...Morali bozuk diye insan moral düzeltmek için ablasına seni eşime tercih ediyorum imajı yaratır mı çok yanlış bir davranış olmuş gerçekten.Ben seninle yaşamak istiyorum demek bir anlamda o kadının kafasında demek ki kardeşim evlendiğine pişman duygusu, düşüncesi yaratmıştır.Bu yüzden de bunlara güvenerek rahat rahat sizin üzerinize gelecektir.Bırakın ablası olmayı annesi olsa bile hiç bir sağlıklı ilişkide kimse bu cümleleri kurmaz.Adama derler madem onunla yaşamak istiyordun neden benimle evlendin diye.Bağlılık var bağımlılık var.İkincisi gerçekten çok tehlikeli olabilir.Bir ablanın erkek kardeşinin eşini kendine rakip görmesi ve ben daha çok seviyorum daha çok değer veriyorum gibi saçma sapan şeyler söylemesi hiç normal değil...
Bence siz bu konunun peşini bırakmayın...çünkü endişe verici.

işte benim duygularımın tercümesi bu. o abla benim için neler düşünür beni ne kadar degersiz bulmustur kimbilir:2:

zaten kocamın bilinç altına bunu yerleştirmiş ben sizi büyüttüm cok fedakarım bana saygı sevgi duymak zorundasın. ben yalnız zavallı cefaakar bir kadınım. kocamın içinde hep onun üzüntüsü var. o üzülüyor yalnız diye üzülüp duruyor

Vay beeee başlık sahibinin yazdıklarından daha fazla şok oldum yazdıklarınıza ..
Çünkü biraz ağır olmuş ama katılmamak elde değil ..

Abla kardeş ilişkisi tabiki böyle olmamalı , bende çok tuhaf buldum ..
Görümcenize karşı biraz daha sert olun sizde , belli edin bi şekilde rahatsızlığınızı ..
Bizimkiler sürekli araşmazlar mesajlaşmazlar ama birbirlerine bağlıdırlar aynı şekilde ben ve kardeşlerimde öyleyiz.
İkizime bile kardeşim diye hitap ederim , aşkım bebeğim bunlar çok ciddiyetsiz şeyler..

uzagım zaten aramıyoruz birbirimizi helede mesajlara kızdıgımı ogrenınce beni fesat kıskanc kotu gelın ilan etti cok sevdigim kaynanam bile duygularımı anlayamadı. bana acık acık ablanı aramazsan sormazsan o kaybetmez sen kaybedersin dedi. :5:

Küçükken aralarında saçma sapan bişey olmuş olabilir mi? :26::26:

yook zaten beni anlayamadılar esimde malesef beni kıskanc buldu evlilik danısmanına gidiyoruz. ordada biz birbirimizi cok seviyoruz oda bizi kıskandı dedi. ama mesajlaşmalar falan olmuyor esim tarafından gündelik konusmalarındada bir azalma oldu anladıgım kontrol ettigim kadarıyla. sık sık yüzyüzede gorusmuyor onunla eşim

Küçükken aralarında saçma sapan bişey olmuş olabilir mi? :26::26:

2 erkek kardesim var bana öyle mesaj atacaklar ne demek ya kafalarini kirarim :47::47::47:burda görümcen kadar esinde suclu abla kardes arasinda sinirlar olmali bence:19::19:

tabiki suclu hemde cok zaten beni gorumcemın ne hissettigi degil eşimin beni ezip bu cumleleri kurması cok uzdu ve bunu son olaya kadar devamlı tekrarladılar. ne zamanki son noktama geldim esim bitirdi . ama gorumcem hala sevgımle kendi sevgisini kıyaslamaya devam ediyor

belki yorumlarda da sorulmuş cevaplanmıştır ama okumadıgım için tekrar soracağm..Görümceniz bekar mı? inanın okurken midem bulandı..bu nasıl msj oyle ya..ne kadar çirkin..aşkım senin yanında olmak istiyorum falan..sevgilisine mi yazıyor msjı..benimde erkek kardeşim var canımdan çok severim ama hiçbi zamanda öyle bir msj atma gereği duymadım..ki atsam da böyle bir msj kardeşimi mutlu etmez şaşırtır en fazla..Ablam niye böyle bi msj attı diye..çok saçma..acaba telefonuna ablası adına başkasını kaydetmiş olabilir mi? numarayı bi kontrol edin derim ben...

gecen yıl gorumcem sabagın 6 sında arayıp kocamı kaldırmaya bile kalkıstı ben tepki gosterdm daha aramadı herhalde kocam engel oldu. sanırım bekar mutsuz yalnız ve caresiz bir kadın. esimi ciddi anlamda tabiri caizse kocası olarak gormus diye duusnuyorum esimide kendimce giderek kazanmaya calısıyorum

şok oldum okurken töbe töbee bu ne yaa:47:
eşinizde görümcenizde kesinlikle normal değil
keske evlenmeden farketseydiniz bu durumu

beni görümcem sürekli terslyordu ilk gordugu an bile mrb demek yerine sert davranmayı secti . ben beni sevmeyecegini cok iyi biliyordum ama tabi böle olcagını dusunemedim

gecen yıl gorumcem sabagın 6 sında arayıp kocamı kaldırmaya bile kalkıstı ben tepki gosterdm daha aramadı herhalde kocam engel oldu. sanırım bekar mutsuz yalnız ve caresiz bir kadın. esimi ciddi anlamda tabiri caizse kocası olarak gormus diye duusnuyorum esimide kendimce giderek kazanmaya calısıyorum

iğrenç bir şey yaaa:47::47:

kardeş sevilir elbet
ama
kardeşçe sevilir

insan kardeşini nasıl seviyorsa öyle sevilir.

hastalıklı ve tehlikeli bir sevgi.

akıl almaz bir durum.

Bunlar nasıl mesajlar? Okurken şok geçirdim resmen. Benim de abim var, ne ailem de ne de çevrede böyle mesajlaşıldığını duymadım. Bu tür şeyler sadece ensest ilişkilerde olur. Umarım öyle birşey yoktur:18::18:

yok canım yok sadece görümce kendini kayınvalide ilan etmiş durumda ve esimde onu annesi saymıs durumda. kaynanama bagırır yeri gelir eşim kızar ama ona gıkını cıkaramamıstır daha. gorumcem de ole herkese bagırır cagırır ama esım hott dese o an susar biter. bana gorumcem bikere dediki ben kardesimi tanırım eger onunla ıyı gecınmek ıstıyosan o sus derse susucan halbukı oleee olmadı ben o sus deyince susmadım ama kaybetmedimde esimde birsürü olumlu gelişme gördüm

iğrenç bir şey yaaa:47::47:

kardeş sevilir elbet
ama
kardeşçe sevilir

insan kardeşini nasıl seviyorsa öyle sevilir.

hastalıklı ve tehlikeli bir sevgi.

akıl almaz bir durum.

birde suan ben kıskanc fesat bir gelin oldum. halbuki ben cok kıskanc bir kadın degilimdir hic bir kızıda kıskanmamısımdır kocama guvenırım hıc guvenımı o sekılde zedelemedı ama o mesajları kıskanmıstm

Sevginin ve sevgi gösterisinin fazlası zarar getirir, bu kişi anne bile olsa.
Haklısınız fakat eşiniz de bu zamana kadar bu şekilde idare ettiyse o da yapacak birşey bulamıyordur.

Ya sizden sakladıkları psikolojik bir rahatsızlığı var görümcenizin ya da yaptığı duygu sömürülerine karşılık vefa borcunu göstermeye çalışıyorlar eşiniz ve ailesi.
Bence aralarına girmeyin, hatta mümkünse bundan sonra yorum dahi yapmayın.
Çünkü böylesi sevgisi varsa görümcenizin, kardeşi ondan uzaklaştığı anda sizi psikolojik zarar vermeyi düşünebilir.
Bu yüzden bulaşmamak en iyisi.
Madem öz kardeşi, bırakın kendi hallerinde. Eşiniz çözümünü biliyordur.

Back
X