10 yıldır tanıdığım ancak son 4 yıldır kanka olduğum bir arkadaşım var. İyidir hoştur cömerttir... de..
Son zamanlarda çok fazla ters düşmeye başladık..
Nasıl anlatsam nereden başlasam inanın bilemiyorum ama çok fazla dolmaya başladım.
Kendisinin egosu tavan yapmış kendine olan özgüveni çok fazla olan biri.İşveli cilveli.. Çok fazla çevresi var.
Ben daha sakin daha ağır biriyim ve birazda safım.
arkadaşım şaka ile karışık bile olsa sürekli kendini üstte görmeye başladı.İlginin sadece kendinde olmasını istiyor.ama bunu asla kabullenmiyor. İlişkilerime çok fazla karışıyor. Karşıma çıkan her adam için onun amacı bozuk derdi yatmak diyor.İster istemez etkileniyorum ve ilişkime yansıtıp negatif düşünüyorum. sonuçta ilişkim bitiyor. Karışıyor çünkü hep onun istediği tarzda adamlar benimle olmayı tercih ediyor..Her seferinde bozuluyur ki bir seferinde benden hoşlanan benim görüştüğüm bir adamı kendine çekmişti ancak adam düzenbaz çıktığında bana itiraf etmişti.( ki bu olay çok derin çok detaylı ve güvenimi hepten sarsan olaydır)
Yeni ameliyat oldum burun estetiği. zaten ondan sonra hepten coştu. gittiğimiz yerlerde bana bakıldığını farkedince bakışları değişiyor."ben istesem hepsi bana gelir benimle ilgilenir seninle ilgilensinler diye ben ilgilenmedim" gibiinden laflar etmeye başladı.
en son olayda; ona sürekli yazan biri vardı. Arkadaşıydı sadece ama adamın ondan hoşlandığını düşünüyordu.Birgün hep beraber buluştuk.Adam arkadaş variydi ona karşı.Ben hiç sevgili modunda düşünmediğim için adamla gayet normal bi şekilde sohbetimiz oldu hepsi bu.Sonradan face ten felanda ekledi beni. Ve geçen bana kur yapmaya başlayınca arkadaşıma dedim bak böyle yapıyor yazıyor diye.. Zaten ona bozuldu.. sonradan ne yapsam ne desem terlsnemeye başladı.
İşin ilginç tarafı o ne yapsa haklı ben yaptıklarına tepki verdiğim zaman sert agresif ve geçimsiz oluyorum. Suçu asla kabullenmiyor.
Çok fazla detaylı ve uzun aslında.
Sanırım arkadaşlığım bitecek.. Çokta üzülüyorum. Hiç bir zaman bir erkek için arkadaşımı satmadım yanlış yapmadım.
yada arkadaşlarımı kıskanmadım. Alay etmedim küçük görmedim.Çok yaralanıyorum o bunun farkında değil ve kendini haklı görüyor.
sinirli bir yapım var evet ama birden patlayıp gereksiz yere patlıyorum genelde.. ama birikim oluyor hepsi işte.