• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık mı Bu ?

gami35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
564
71
123
İstanbul
10 yıldır tanıdığım ancak son 4 yıldır kanka olduğum bir arkadaşım var. İyidir hoştur cömerttir... de..
Son zamanlarda çok fazla ters düşmeye başladık..
Nasıl anlatsam nereden başlasam inanın bilemiyorum ama çok fazla dolmaya başladım.
Kendisinin egosu tavan yapmış kendine olan özgüveni çok fazla olan biri.İşveli cilveli.. Çok fazla çevresi var.
Ben daha sakin daha ağır biriyim ve birazda safım.
arkadaşım şaka ile karışık bile olsa sürekli kendini üstte görmeye başladı.İlginin sadece kendinde olmasını istiyor.ama bunu asla kabullenmiyor. İlişkilerime çok fazla karışıyor. Karşıma çıkan her adam için onun amacı bozuk derdi yatmak diyor.İster istemez etkileniyorum ve ilişkime yansıtıp negatif düşünüyorum. sonuçta ilişkim bitiyor. Karışıyor çünkü hep onun istediği tarzda adamlar benimle olmayı tercih ediyor..Her seferinde bozuluyur ki bir seferinde benden hoşlanan benim görüştüğüm bir adamı kendine çekmişti ancak adam düzenbaz çıktığında bana itiraf etmişti.( ki bu olay çok derin çok detaylı ve güvenimi hepten sarsan olaydır)
Yeni ameliyat oldum burun estetiği. zaten ondan sonra hepten coştu. gittiğimiz yerlerde bana bakıldığını farkedince bakışları değişiyor."ben istesem hepsi bana gelir benimle ilgilenir seninle ilgilensinler diye ben ilgilenmedim" gibiinden laflar etmeye başladı.
en son olayda; ona sürekli yazan biri vardı. Arkadaşıydı sadece ama adamın ondan hoşlandığını düşünüyordu.Birgün hep beraber buluştuk.Adam arkadaş variydi ona karşı.Ben hiç sevgili modunda düşünmediğim için adamla gayet normal bi şekilde sohbetimiz oldu hepsi bu.Sonradan face ten felanda ekledi beni. Ve geçen bana kur yapmaya başlayınca arkadaşıma dedim bak böyle yapıyor yazıyor diye.. Zaten ona bozuldu.. sonradan ne yapsam ne desem terlsnemeye başladı.
İşin ilginç tarafı o ne yapsa haklı ben yaptıklarına tepki verdiğim zaman sert agresif ve geçimsiz oluyorum. Suçu asla kabullenmiyor.

Çok fazla detaylı ve uzun aslında.
Sanırım arkadaşlığım bitecek.. Çokta üzülüyorum. Hiç bir zaman bir erkek için arkadaşımı satmadım yanlış yapmadım.
yada arkadaşlarımı kıskanmadım. Alay etmedim küçük görmedim.Çok yaralanıyorum o bunun farkında değil ve kendini haklı görüyor.
sinirli bir yapım var evet ama birden patlayıp gereksiz yere patlıyorum genelde.. ama birikim oluyor hepsi işte.

bu insan neden senin için bu kadar vazgeçilmez? yol ver gitsin. kendini yediğine değmez. konuşacak başka insan mı yok.

Bazı arkadaşlar kardeşten ötedir. Ancak çoğu öyle değildir. Hele ki böyle bir arkadaş için üzülmenin ne alemi var? Göbeğimiz bağlı değil ki... Ben gerçekten sevdiğim bir arkadaşıma bir şekilde kırılırsam, güzelce konuşmayı tercih ediyorum. Bugüne kadar kötü sonuç aldığım olmadı. Eğer durum düzelecek gibi değilse de küsmeden arama mesafe koyuyorum, olup bitiyor. Bence hayat bu tip şeylere üzülmek için fazla kısa :34:

Canım sen ne duruyorsun ya bunun yanında .
Kes arkadaşlığını .
Manyaklık derecesinde yüksek bir egosu var .
Ben istesem hepsi benimle ilgilenir ne ya :27:

10 yıldır tanıdığım ancak son 4 yıldır kanka olduğum bir arkadaşım var. İyidir hoştur cömerttir... de..
Son zamanlarda çok fazla ters düşmeye başladık..
Nasıl anlatsam nereden başlasam inanın bilemiyorum ama çok fazla dolmaya başladım.
Kendisinin egosu tavan yapmış kendine olan özgüveni çok fazla olan biri.İşveli cilveli.. Çok fazla çevresi var.
Ben daha sakin daha ağır biriyim ve birazda safım.
arkadaşım şaka ile karışık bile olsa sürekli kendini üstte görmeye başladı.İlginin sadece kendinde olmasını istiyor.ama bunu asla kabullenmiyor. İlişkilerime çok fazla karışıyor. Karşıma çıkan her adam için onun amacı bozuk derdi yatmak diyor.İster istemez etkileniyorum ve ilişkime yansıtıp negatif düşünüyorum. sonuçta ilişkim bitiyor. Karışıyor çünkü hep onun istediği tarzda adamlar benimle olmayı tercih ediyor..Her seferinde bozuluyur ki bir seferinde benden hoşlanan benim görüştüğüm bir adamı kendine çekmişti ancak adam düzenbaz çıktığında bana itiraf etmişti.( ki bu olay çok derin çok detaylı ve güvenimi hepten sarsan olaydır)
Yeni ameliyat oldum burun estetiği. zaten ondan sonra hepten coştu. gittiğimiz yerlerde bana bakıldığını farkedince bakışları değişiyor."ben istesem hepsi bana gelir benimle ilgilenir seninle ilgilensinler diye ben ilgilenmedim" gibiinden laflar etmeye başladı.
en son olayda; ona sürekli yazan biri vardı. Arkadaşıydı sadece ama adamın ondan hoşlandığını düşünüyordu.Birgün hep beraber buluştuk.Adam arkadaş variydi ona karşı.Ben hiç sevgili modunda düşünmediğim için adamla gayet normal bi şekilde sohbetimiz oldu hepsi bu.Sonradan face ten felanda ekledi beni. Ve geçen bana kur yapmaya başlayınca arkadaşıma dedim bak böyle yapıyor yazıyor diye.. Zaten ona bozuldu.. sonradan ne yapsam ne desem terlsnemeye başladı.
İşin ilginç tarafı o ne yapsa haklı ben yaptıklarına tepki verdiğim zaman sert agresif ve geçimsiz oluyorum. Suçu asla kabullenmiyor.

Çok fazla detaylı ve uzun aslında.
Sanırım arkadaşlığım bitecek.. Çokta üzülüyorum. Hiç bir zaman bir erkek için arkadaşımı satmadım yanlış yapmadım.
yada arkadaşlarımı kıskanmadım. Alay etmedim küçük görmedim.Çok yaralanıyorum o bunun farkında değil ve kendini haklı görüyor.
sinirli bir yapım var evet ama birden patlayıp gereksiz yere patlıyorum genelde.. ama birikim oluyor hepsi işte.
Böle arkadaş olmaz olsun. Bildiğin buna düşman denir

Son düzenleme:
arkadaşlığımız bitecek demişsiniz bu zamana kadar bitmediğine şaşırdım

sizin sevgilinize yaklaşmaya çalışan sözde arkadaşınız olan kişiyi hala etrafınıza almanız saçmalık

bana güven vermeyen,beni sürekli eleştrip inciten.bana alaylı bakışlarla bakan insan benim arkadaşım olamaz

Son düzenleme:
Hayatınız hep erkeklerden mi ibaret,onla buluştum kıskandı ,şu bana yazdı kıskandı,biri bana kur yaptı,o benden hoşlandı,arkadaşlığınızı bununlamı ölçüyorsunuz.

bu insan neden senin için bu kadar vazgeçilmez? yol ver gitsin. kendini yediğine değmez. konuşacak başka insan mı yok.

Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum, biz kadınlar malesef fazlasıyla kıskancız:(Canciğer arkadaş olsalar bile kendinden bir adım önde olmasını hazmedemiyor bazı hemcinslerimiz...eminim burnunun güzelliği onun kıskançlık meşalesini fazlasıyla alevlemiş.bana sorarsan görüşmeyi yavaş yavaş azaltıp hayatından çıkartmalısın o kişiyi...yoksa sana bir süre sonra her anlamda zararı dokunmaya başlar emin ol...önce burnuna, sonra üstüne başına, konuşmana ,tavrına bile bahaneler bulmaya başlar böylesi...yaşadığım ve tecrübe ettiğim bir durum bu...ve şuna da eminim, en iyi arkadaşlar, karşı cinsten olanlar biz kadınlar için....
öptüm canım, sıkma canını...

hayatımdan çıkarttım ve inanın üzerimden kocaman bir yük kalktı.
Konuyu açtığım günden buyana neler etti.. Neyse..
Yavaş yavaş uzaklaştırdım kendimden. Ama biliyorumki şuan ne yapıyorum ne ediyorum hep takipte. Bir arkadaşımız yukarda yazmış.. erkeklemi ölçüyorsunuz arkadaşlığınızı demiş.
Hayır tabiki.. Ama yaklaşımı ve kıskançlıkları hatsafadaydı. Fesattı. Yani hayatıma kimi alsam sürekli bir negatiflik içinde ... Yani benim yalnız olmam onun hoşuna gidiyordu. Çünkü önce kendisi mutlu olmalıydı.. Whatsaaptan biri ile konuşsam hesap soruyor kimle konuşuyorsun ne konuşuyorsun..sen bi işler çeviriyorun falan. halbuki iş arkadaşımla iş için yazışıyorumdur o an.
Alaylarını hakaret barındıran cümlelerini yazsam buraya bunca zaman nasıl dayandın derdiniz inanın.
İşte arkadaşlığımı kolay bitiremeyen değer veren bir insanım. Bu yüzden hep alttan aldım.

Neden bu kadar uğraşıyorsunuz ki yılların hatrına mı arkadaşınız eminim sizinle de menfaat için beraberdir öyle egosu yüksek insan çekilir mi yahu ne demek ben kendime çekerim hepten diye ilgilenmiyorum siz nesiniz öyle orada onun artıklarından faydalanan biri mi resmen böyle söylemiş size nasıl soğumuyor içiniz eski sizi sarsan olayınız olduğu halde orada biterdi arkadaşlığım:51:

Back
X