- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
Bir arkadaş ortamında kocanızın bir kadından hoşlandığından şüphelenseniz ne yaparsınız. İçiniz içinizi yese bunun gerçekten olup olmadığını öğrenmek isteseniz hangi yollara başvururdunuz??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi yanlış ifade ettim sanırım kızlar. Aldatıldığımdan şüpheleniyorum demedim. Eşim o karakterde bir insan değil çünkü tanıyorum onu. Sadece o bayanı beğenip belki de hoşlandığından sadece şüphelendim. Bu sadece bir his. Eşimin beğendiği kadın tipi tipi bu birinci neden 2. neden facede birkaç kez onun profılıne baktıgını gördüm. Normalde benim arkadaslarımın profillerini incelediğini hiç görmedim. 2. İse bir bakısını ona yakaladım. Benim baktığımı görünce hemen cevirdi kafasını. En önemlisi ise nedenlerimin. Hissiyat işte başka bişe değil.Bunu hissetmenizi sağlayan hareketleri neler acaba
Face ten engellerim birdaha da aynı ortama getirmem onu engellediğimi soramaz farkederse üste çıkar mıçarım ağzınaKendimi yanlış ifade ettim sanırım kızlar. Aldatıldığımdan şüpheleniyorum demedim. Eşim o karakterde bir insan değil çünkü tanıyorum onu. Sadece o bayanı beğenip belki de hoşlandığından sadece şüphelendim. Bu sadece bir his. Eşimin beğendiği kadın tipi tipi bu birinci neden 2. neden facede birkaç kez onun profılıne baktıgını gördüm. Normalde benim arkadaslarımın profillerini incelediğini hiç görmedim. 2. İse bir bakısını ona yakaladım. Benim baktığımı görünce hemen cevirdi kafasını. En önemlisi ise nedenlerimin. Hissiyat işte başka bişe değil.
Yorumlarınızı bekliyorum kafam çok karısıkk
Eşimin beğendiği kadın tipine sıçayım. Yani herif benimle evleniyor hala beğendiği kadın tipimi varmış. Elin kadınına bakışlar atmaya utanmıyor mu. Haysiyetsiz herifler
Çok tatlısınız yani çok tatlı mıçmışsınız.Eşimin beğendiği kadın tipine sıçayım. Yani herif benimle evleniyor hala beğendiği kadın tipimi varmış. Elin kadınına bakışlar atmaya utanmıyor mu. Haysiyetsiz herifler
Bir arkadaş ortamında kocanızın bir kadından hoşlandığından şüphelenseniz ne yaparsınız. İçiniz içinizi yese bunun gerçekten olup olmadığını öğrenmek isteseniz hangi yollara başvururdunuz??
Face ten engellerim birdaha da aynı ortama getirmem onu engellediğimi soramaz farkederse üste çıkar mıçarım ağzına
Çok değişik bir durum bazen çok güzel kadınlar oluyor, çok yakışıklı adamlar da bakıp geçiliyor ama. Tabi aratması ilgi merkezine koyması sıkıntılı.
Bence güzel ve alımlı olduğu için öylesine bakıp geçti aratması için cevabı neydi çok özel değilse merak ettim.
Ben senin arkadaslarından sadece onu aratmadımki diğer arkadaslarına da bakıyorum arada ne yapıyolar diye dedi.galiba ben farketmedim ya da o kızdan pek hoşlanmadığım için kafaya taktım.Çok değişik bir durum bazen çok güzel kadınlar oluyor, çok yakışıklı adamlar da bakıp geçiliyor ama. Tabi aratması ilgi merkezine koyması sıkıntılı.
Bence güzel ve alımlı olduğu için öylesine bakıp geçti aratması için cevabı neydi çok özel değilse merak ettim.