Kıskançlık mı değil mi bilemedim nesir bu !

sedeflidondurma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
905
927
23
Bir arkadaş ortamında kocanızın bir kadından hoşlandığından şüphelenseniz ne yaparsınız. İçiniz içinizi yese bunun gerçekten olup olmadığını öğrenmek isteseniz hangi yollara başvururdunuz??

Belki sana öyle geliyor
Kıskanç takıntılısın
Karekterini bilmediğim için yorum yapamıcam

Bunu hissetmenizi sağlayan hareketleri neler acaba
Kendimi yanlış ifade ettim sanırım kızlar. Aldatıldığımdan şüpheleniyorum demedim. Eşim o karakterde bir insan değil çünkü tanıyorum onu. Sadece o bayanı beğenip belki de hoşlandığından sadece şüphelendim. Bu sadece bir his. Eşimin beğendiği kadın tipi tipi bu birinci neden 2. neden facede birkaç kez onun profılıne baktıgını gördüm. Normalde benim arkadaslarımın profillerini incelediğini hiç görmedim. 2. İse bir bakısını ona yakaladım. Benim baktığımı görünce hemen cevirdi kafasını. En önemlisi ise nedenlerimin. Hissiyat işte başka bişe değil.
Yorumlarınızı bekliyorum kafam çok karısıkk

Kendimi yanlış ifade ettim sanırım kızlar. Aldatıldığımdan şüpheleniyorum demedim. Eşim o karakterde bir insan değil çünkü tanıyorum onu. Sadece o bayanı beğenip belki de hoşlandığından sadece şüphelendim. Bu sadece bir his. Eşimin beğendiği kadın tipi tipi bu birinci neden 2. neden facede birkaç kez onun profılıne baktıgını gördüm. Normalde benim arkadaslarımın profillerini incelediğini hiç görmedim. 2. İse bir bakısını ona yakaladım. Benim baktığımı görünce hemen cevirdi kafasını. En önemlisi ise nedenlerimin. Hissiyat işte başka bişe değil.
Yorumlarınızı bekliyorum kafam çok karısıkk
Face ten engellerim birdaha da aynı ortama getirmem onu engellediğimi soramaz farkederse üste çıkar mıçarım ağzına

Facesinde degilmiş ki engellesin.Sorarim niye baktigini ben senin arkadaslarininkini inceliyormuyum derim ve suphemi soylerim.Bir dahada asla karşilastirmam.Adlina bakacak olursan agzina s... kicina tekmeyi basmak lazim ya

Cevap yazan herkese teşekkür ederim. Dün gece esimle açık açık konuştum bu meseleyi. Aramızın gergin olmasına dayanamıyorum çünkü. Öyle birsey olmadığını ama son zamanlarda beni ve kızımızı biraz ihmal ettiğini bu yuzden böyle düşüncelere kapılmış olabileceğimi söyledi. Bizimle daha fazla ilgilenmesi gerektiğini anladığını söyledi. Bunun gibi şeyler konuştuk. Bakış konusuna da bir açıklama getirdi. Açıklaması makuldu kabul ettim. Kızlar bizim sorun tatlıya bağlandı yani darısı tüm bdv`ye inş. ❤

Bir arkadaş ortamında kocanızın bir kadından hoşlandığından şüphelenseniz ne yaparsınız. İçiniz içinizi yese bunun gerçekten olup olmadığını öğrenmek isteseniz hangi yollara başvururdunuz??

Hiç bir yola başvurmadan direk parçalardım eşimi. Kadınca his var faceden de aratmış. Yol mol yok burnundan getirirdim.

Çok değişik bir durum bazen çok güzel kadınlar oluyor, çok yakışıklı adamlar da bakıp geçiliyor ama. Tabi aratması ilgi merkezine koyması sıkıntılı.

Bence güzel ve alımlı olduğu için öylesine bakıp geçti aratması için cevabı neydi çok özel değilse merak ettim.

Face ten engellerim birdaha da aynı ortama getirmem onu engellediğimi soramaz farkederse üste çıkar mıçarım ağzına

Sanırım en doğru sergilenecek tavır bu olsa gerek.
İrdelemenin, karpuz kabuğunu yok yere akla sokmanın manası yok.
İrdelemeyin, ipin ucunu da salmayın.
Gözlemleyin....

Çok değişik bir durum bazen çok güzel kadınlar oluyor, çok yakışıklı adamlar da bakıp geçiliyor ama. Tabi aratması ilgi merkezine koyması sıkıntılı.

Bence güzel ve alımlı olduğu için öylesine bakıp geçti aratması için cevabı neydi çok özel değilse merak ettim.

Ben senin arkadaslarından sadece onu aratmadımki diğer arkadaslarına da bakıyorum arada ne yapıyolar diye dedi.galiba ben farketmedim ya da o kızdan pek hoşlanmadığım için kafaya taktım.

Back
X