• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık mi haklılık mi ?

Elifyucelcetin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
3
0
1
34
Kızlar merhaba çok sinirlerim bozuk ve kafam karışık sizlere danışmak istedim.1.5aylik evliyim 3.5 ay da nisanliligim sürdü eşimle. Kredi kartı ekstrelerine bakarken eşimin daha önceki sevgilisine saat çiçek ve bir sürü şey aldığını gördüm bana bir igne bile almadı.bahsettgim bayanla 3 aylık birliktelikleri vardı. Çok ağırıma gitti. Beni değersiz mi goruyor ? Siz olsaydınız?

bence çok kurcalama geçmişi.. Sen üzülürsün. Şu an seninle beraber, onu isteseydi onunla olurdu. Hem belki kız da çok sürpriz yapan biriyse, karşılık olarak almış olabilir.

Tabii ki gerekir, o zaman açık açık süprizleri sevdiğinizi, hediyelerden hoşlandığınızı falan söyleyin. Artık onun eşisiniz, hayat ortağısınız yani. kaçak dövüş yaparak bir şey elde edilmiyor maalesef. Adamlar bir süre sonra zaten 'elimde' diyerek bir hamle yapmıyor. Bu gibi durumlarda söylemekte fayda var.
Ama yine de geçmişi çok kurcalamayın derim, önünüze bakın.

Maalesef kız ona bir şey almamış. Geçmiş umrumda değil herkes herkese hediye alıyor ama eşine de alması gerekmez mi?

Söylediğim halde yapmıyordu ben de kimseye yapmamıştır herhalde huyu bu diyerek gecistirdim ama başkasına yaptığını görünce çok sinirlendim kendimi değersiz hissettim.yorumlariniz için tesekkurler

benim eşim de hediye almaz. Almayı da beceremez zaten. Başlarda çok söyledim, artık söylemekten yoruldum. Sonra ben alayım, karşılık olarak belki alır dedim. ama ıı ıh yine yok.

Hmm bende olsam bende üzülürdüm açıkçası ve yüzüne de vururdum taaa kiiii bana da hediye alıncaya kadar:63:

Back
X