• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık mı ?

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
merhaba,
hemen konuya gireceğim. erkek arkadaşımın iş yerinde müdürü olan bir kadın var. erkek arkadaşımdan 6 yaş kadar büyük. bekar. kadın işle ilgi konularda whatsapptan yazıyor. onu yap şunu yap diye. hadi bu normal benim iş yerimde de aynı şey oluyor. sorun kadının konuşmaları. her cümleye başlarken canım. x ciğim, sürekli her cümlesinde böyle konuşuyor. ben bu kadına taktım. öyle olunca erkek arkadaşım konuşmaları yolluyor. hep böyle. ve bir iki kez çok şıksın vs. demiş. beni de biliyor bu kadın. ama benimki tutturdu kardeşi gibi görüyor, saçmalıyorsun, işimi bırakayım yazma mı deyim demeye. benim de iş için konuşmalarım oluyor iş arkadaşlarımla asla canım cicim lafı olamaz.
kızlar hiç kıskanç biri değilimdir, ama böyle şeylere tahammül edemiyorum kadın gevşek geliyor, benimki ona hep hanım yazmış resmi konuşuyor fakat kardeşi gibi görüyor dedikçe ben deliriyorum.
hasta oldu bir ara evinde yattı, sevgilimi arıyor beni hastaneye götür müsün, hazırım canım ben falan yazmış. sanki sevgilisi..
abartı mı sizce bu ?

Son düzenleme:
Sen canım cicim demiyorsun diye herkes öyle olacak diye birşey mi var :işsiz: bazısıda aşkım tatlım hayatım diye konuşur herkesle buna şükret bence zaten önemli olan erkek arkadaşın tavrı ;) evet kıskançlık ve bence saçma olanlarından

İş için canımlar farklı cinslerde garip geliyor bana da,
Çok şıksın diye mesaj mı atmış,yüzüne mi söylemiş.
Yüzüne söylemişse sevgilinizde de sorun var bunu size söylemesi çocukca.

İş için canımlar farklı cinslerde garip geliyor bana da,
Çok şıksın diye mesaj mı atmış,yüzüne mi söylemiş.
Yüzüne söylemişse sevgilinizde de sorun var bunu size söylemesi çocukca.
yüzüne söylemiş. ben büyüttüm bu konuyu, başka bir şey olabilir mi diye. aslında iltifat falan ediyor dedi. sonradan tutturdu kardeşi olarak görüyor demeye. ben kendi kardeşime sayılı canım cicim demişimdir hayret ediyorum

Altındakini ezmeme adına canım diyordur kadın
Tatlı dille iş yaptırıyor
Kıskanç değilsin tabi anladık hepimiz bunu

Hiç kıskanç değilim diyorsun da bariz kıskançsın işte daha ne olacak? Sevgilin de az değil, hatta seni de o kışkırtmis ne diye atıyor konuşmaları acaba? Birine cok şıksin demek asılmak değildir herkesin mizacı aynı olacak diye bir şey yok

Bende resmî kurumdayım ve Çan'ımla cicimli konuşurum. Haaa bu arada kadın erkek farketmez şık olana çok şıksın derim hatta "çok şıksın fıstık" dişeye eklerim.
Hiç bi erkeğin üstüne atlamadım.
Belki o kadın da benim gibi huylara sahiptir. Hemen infaz yapmayın.

Onun ettiği iltifatı sevgilinizin size söylemesi de iş arkadaşıyla olan yazışmasını size göndermesi de komik. Anlamıyorum sebebini ama bence çok gereksiz bir muhabbete girmişsiniz.

Onun ettiği iltifatı sevgilinizin size söylemesi de iş arkadaşıyla olan yazışmasını size göndermesi de komik. Anlamıyorum sebebini ama bence çok gereksiz bir muhabbete girmişsiniz.
tamam siz eşinizin ya da sevgilinizin telefonunda iş arkadaşıyla konuşmalarına denk gelseniz, her cümlede dikkat çekicek derece canım x çiğim falan yazılmış olsa, ayy ne güzel yazmış be mi dersiniz? bu ne samimiyet mi dersiniz ? başkasına yorum yaparken nedense çok coolsunuz

tamam siz eşinizin ya da sevgilinizin telefonunda iş arkadaşıyla konuşmalarına denk gelseniz, her cümlede dikkat çekicek derece canım x çiğim falan yazılmış olsa, ayy ne güzel yazmış be mi dersiniz? bu ne samimiyet mi dersiniz ? başkasına yorum yaparken nedense çok coolsunuz
Öncelikle sevgiliyken de bakmadım, evliyken de eşimin mesajlarına girip bakmam. O bana açıp gösterirse veya şu kişiye şöyle yazar mısın diye rica ederse, o zaman alırım telefonunu elime. Karşısındaki kişinin konuşma şekli bu olabilir, açıkcası takılmam ben. Çünkü eşim kiminle nasıl konuşması gerektiğini veya gerekli mesafeyi koymasını bilir.

O benim iş arkadaşlarımla konuşma şeklime, tavrıma karışacak olsa rahatsız olacağımı bildiğim için ben de ona karışmam.

Yazarken aklıma geldi. Bir keresinde eşim iş yerinde içinde kaldığı bir durumu anlatıp nasıl davranması gerektiğini karar veremediğini söylemiş, bana fikir sormuştu. Ben de bir kadın olarak kendimi karşısındaki kadının yerine koyup "şöyle şöyle davranırsan o kadın da kendini daha iyi hissedecektir, daha uygun olur" vs gibi anlatmıştım. Eşim de teşekkür etmişti.

Canımlı cicimli konuşan kadınlardan nefret ederim bende kıskanırdım valla çok saçma erkek arkadaşına söyle mesafe koysun arasına bi kadın erkekten yakınlık görmezse canıma cicime girmez.

Benim sevgilimin asistanı olduğu hocalardan birisi 30 yaşında ve kadın,sevgilimle aralarında 7 yaş var yani.

benim yanımda sarılır,öper "sen benim en sevdiğim öğrencimsin" der. hatta mesajlarda "kuzum,ben sana kurban olayım sen ne akıllısın" gibi şeyler de yazar. ama beni görünce beni de muck muck öper aynı şeyleri bana da söyler. kadın öğrencilerini seviyor,bize çocuk gibi davranıyor :)

bu kadının da diğer çalışanlara nasıl olduğunu bilemeyiz ki. belki tarzı öyledir.

Bu tür şeyler normal, bazı ortamlar böyle, ama bir süre takip de kal.. içiniz rahat etsin, en azından..

Back
X