Kıskançlık Sorunu

Herkese merhaba,
Erkek arkadaşım hastanede şef olarak işe başladı kendi gibi 3 vardiya sistemine tabi şef grubu var başka birimlerden de bir çok insan tanımaya başladı ve ağırlıklı kadın bu insanlar.Sadece müdürleri erkek.Konu çalışma ortamından vs açıldı, beni söylemiş biliyorlarmış zaten ama yemekleri vs nasıl hallediyordunuz dedim birlikte çalıştığı vardiya partneri kadın kimse o hafta sürekli göbek bağı bir gibi onla yemeğe birlikte çıkıyorlarmış, bende müdür vs toplu oturuyorlardır diye düşündüğüm İçin sürekli başbaşa gibi olmasın diye tepki gösterdim.O da herkes evli veya nişanlı zaten seni de biliyorlar ve sadece birlikte oturuluyor sorun yapacak bir kıskançlık meselesi değil diyor.Ama ben kendimi düşünüyorum ben her öğlen bir erkekle sürekli yemeğe birlikte oturmuyorum.Kırkyılda bir gidersem gidiyorum.O mesela benim bu kıskançlığımda beni anlamıyor ve rahatlatacak sakin tonda bişi demiyor kızıyor, bende öyle olunca daha çok stres yapıyorum.beni gerçekten anlaması İçin bedel olarak bişey yaşatayım istiyorum cidden beni anlamıyor çünkü.Hayatımda ilk defa kıskansın da ne demek istediğimi empati yapabilsin diyorum.Saçma belki ama istiyorum suan engel olamadan.Herkes sağlıklı değil vs yazacaksa ona da okeyim çünkü tersine rahatlamaya da ihtiyacım var.Lütfen yardımcı olur musunuz ? Bu sorunsa bunu aşmak ve empati için karşımdakiyle bedel ödeterek bunu ona çaktırmadan anlatmak İçin nasıl bir yol izlemem gerekir ?
Kulağına su kaçırmayın durduk yere. Siz benzer şeyler yapıp onu isnir edeceksiniz ve mujtemelen inada yaptığınız için sinir olacak, sonra o daha beterini yapacak derken ilişkiniz hiç yoktan zarar görecek

Kulağına su kaçırmayın durduk yere. Siz benzer şeyler yapıp onu isnir edeceksiniz ve mujtemelen inada yaptığınız için sinir olacak, sonra o daha beterini yapacak derken ilişkiniz hiç yoktan zarar görecek
Yok artık konusunu dahi açmam da işte kendimi nasıl toparlayacağım ? Bu durumu düzelteceğim

Başbaşa dediğiniz hastanenin yemekhanesinde birlikte yemek yiyorlar altı üstü. Gözünüzle görecek ne var, ne kuruyorsunuz kafanızda birlikte yemek yemek deyince?
Tabldotun kenarına kırmızı mum dikmişlerdir belki.

Ya aslında cidden neden yapıyorum bilmiyorum görseniz sen bu tiple mi kıskanıyorsun der şaşarsınız ama neden oluyor anlamıyorum cidden
özgüvenin tiple alakası olduğunu düşünmüyorum. ne tipsiz insanlar var, kadın erkek farketmez öyle özgüvenli ki, enerjisinden etkileniyorsun. ne tipler var gayet iyi ama özgüvensiz, enerjisi düşük, etkileyicilik sıfır. benim bir arkadaşım var, kız çirkin değil hatta güzel bile sayılır fiziği falan, epey de konuşkan keyifli bir kişilik ama kendini o kadar beğenmiyor, o kadar özgüvensiz ki... sosyal medyaya attığı fotoğraflar falan aşırı kötü. geçen bi hikaye paylaşmış aman allahım, resmen harcıyor kendisini. upuzun saçları var, gitmiş oğlan çocukları gibi şapka takmış, üzerinde beyaz bi sweatshirt, altında siyah bi şort, ayakta da beyaz çoraplar. o duruş, o kıyafet tam libidokiller... çıkar o saçma şapkayı, sweat değil salaş bir beyaz gömlek giy, şortu at çek altına file çorap, alev alsın ortalık :KK70: bazı insanlar kendini harcıyor, sen harcama, özgüvenini yükselt boşver o seni kıskansın sen niye kıskanıyorsun :KK53:

sizin kafadan bi kadından ben de çektim.
kocasıyla en ufak samimiyetim olmamasına rağmen, adama bey diye hitap edip, mesafeli durmama rağmen benden kıskanmış.
ilk başta ben yanlış anlıyorumdur dedim ama.

en son adam işten ayrılırken bizlere işlerini devretmek için meeting yaptı. ekran paylaşımında farkında olmadan whatsappi açtı. ben ayıp olur diye bakmamıştım ama bi an kendi sohbet satırımı gördüm. ismimin sonunda bi hareketlilik gördüm.

daha önce görmüştüm hadiyandan hanım diye kayıtlıydım. bir baktım uzun ismim yazıyor. 2 ismim ve 1 soyismim sonuna da maaaallll yazmış :KK70: fare emojisi falan koymuş şok geçirdim fjkldsfjdlkfd

o an bişey diyemedim. ama karısının yaptığını düşünüyorum. çünkü karısı hayatımmmm canımmm diye kayıtlıydı... bir erkek görmedim karısını böyle kaydetsin ki adamın karakterini az çok tanıdım.

hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadım. iş arkadaşım da çok şaşırdı.
hiç aramızda bir sürtüşme ve seviyesizlik olmadı.
gayet mesafeliydik iş dışında konuşmuyorduk ki zaten konuşabileceğim bir tip değildi karakter ve tarz olarak.

sizin konunuzu görünce o aklıma geldi. kocalarınızın bi taraflarını kaldırmayı bırakın. önce bu kız benim kocama bakar mı diye sorun kendinize.
Yalnız o kadın ruh hastasıymıs bence mesafenize rağmen nasl bir kafa ki sizi öyle kaydediyor kesin kendine güveni olmayan eziğin tekidir

Bedel ödeyecek ne yapmış? Hepimiz iş hayatında her gün elin herifleriyle kadınlarıyla yemek yiyoruz kahve içiyoruz. İş ortamında acıkıyoruz, kahveyle canlanıyoruz. İnsani durumlar, kıskanmanın anlamı nedir? Bu kadar mı aciz ve özgüvensizsiniz?

odam değişecek, eşim diyorki ay bi bayanla aynı oda da olsanız ne iyi olur... yahu benim birimde benden başka bayan mı var diyorum. tekim ya...

ama yinede erkeklerle sürekli yemeğe gidemem. ama yemek hanede denk gelir o ayrı. husisi gidemem yani :KK53:

özgüvenin tiple alakası olduğunu düşünmüyorum. ne tipsiz insanlar var, kadın erkek farketmez öyle özgüvenli ki, enerjisinden etkileniyorsun. ne tipler var gayet iyi ama özgüvensiz, enerjisi düşük, etkileyicilik sıfır. benim bir arkadaşım var, kız çirkin değil hatta güzel bile sayılır fiziği falan, epey de konuşkan keyifli bir kişilik ama kendini o kadar beğenmiyor, o kadar özgüvensiz ki... sosyal medyaya attığı fotoğraflar falan aşırı kötü. geçen bi hikaye paylaşmış aman allahım, resmen harcıyor kendisini. upuzun saçları var, gitmiş oğlan çocukları gibi şapka takmış, üzerinde beyaz bi sweatshirt, altında siyah bi şort, ayakta da beyaz çoraplar. o duruş, o kıyafet tam libidokiller... çıkar o saçma şapkayı, sweat değil salaş bir beyaz gömlek giy, şortu at çek altına file çorap, alev alsın ortalık :KK70: bazı insanlar kendini harcıyor, sen harcama, özgüvenini yükselt boşver o seni kıskansın sen niye kıskanıyorsun :KK53:
Ya kıskansa da hiç belli etmiyor çok iyi gizliyor cidden ama benim tepkim anında belli oluyor söylemezsem kuduracak hale geliyorum :( birde ben adamın kıskanması İçin asla malzeme veren biri değilim

Ben de eşimi kıskanırım.
Oyle darlamak, zorlamak anlamında değil ama kıskanırım elbet.
Sizin fırsatınız olursa gidin iş yerine ortamı gözünüzle görün madem içiniz rahat etsin
Ama öyle bedel ödetmek falan doğru değil yani.
yani insan kıskanıyor elimde olan bir duygu değil.Kontol altına almam şart ama.Maşallah bizim memlekette de ne güzel kadınlarımız ne rahat eşlerine karşı, ne güvenliymiş :) keşke bende olabilsem.

odam değişecek, eşim diyorki ay bi bayanla aynı oda da olsanız ne iyi olur... yahu benim birimde benden başka bayan mı var diyorum. tekim ya...

ama yinede erkeklerle sürekli yemeğe gidemem. ama yemek hanede denk gelir o ayrı. husisi gidemem yani :KK53:
Yani özellikle saatleri falan denk getirip gitmek, her öğlen birlikte yemeğe gayret etmek benimde bahsettiğim şeydi ama yanlışmış

Aklıma iş yerinde bir arkadaş geldi. Adam nişanlı, eşya düzüyor. Bizde tam o aramadan önce beyaz eşyalardan, altından falan bahsediyorduk. Adamı nişanlısı aradı, biz aramızda beyaz eşyalardan bahsetmeye devam ediyoruz. Kızla da telefonda hafta sonu için beyaz eşyalarla ilgili bi konuyu konuşuyorlar. Bizi duymuş çocuğa söyleyeceği şeyi söylemeden telefonu kapattı. Adam söyler misin ne diyecektin dedi ama biz anladık durumu. Kıskanç olduğunu bize önceden söylemişti.
Inanin dışarıdan çok komik geliyor bu durum. Herkesin sevgilisi, nişanlısı var. Erkek arkadaşınıza mi bakacaklar? Brad Pitt mi adam?
Allah affetsin bizim arkadaşta çok gevşek, rahat, lafının nereye gideceğini bilmeyen, tembel gerekli gereksiz her şeye gülen bir tipti. Dünyada tek erkek o kalsa yine bu adamla sevgili olunmaz diye konuşurduk.
Yani işin özü sevgilinizi sırayla kapıda beklemiyor kimse kapmak için. Bu kadar abartmaya, kıskanmaya gerek yok. İş ortamında herkes birbiriyle muhatap olur, yemek yer, sohbet eder. Ama sadece o kadardır.

Önemli olan eşinizin size karşı hisleri, başka biriyle yemek yediğinde bu hisler değişecekse zaten hiç hissetmesin daha iyi.
Eşinizin çevresindeki herkesi onunla birlikte olacak bir aday olarak görmekten vazgeçin.
Kıskançlık karşıdaki değil tamamen sizinle ilgili bir şey. Umarım bunu çözersiniz.

Yani özellikle saatleri falan denk getirip gitmek, her öğlen birlikte yemeğe gayret etmek benimde bahsettiğim şeydi ama yanlışmış
Ohooo benim eşim bi kurumda yönetici. Çalışanların motivasyonları ve varsa sorunlarını konuşmak için haftada bir gün bir tanesiyle yemeğe çıkıyor yılda bir kez yapıyor bunu altı ay kadar sürüyor bu durum. Çalışanların %95i kadın bu arada
Geçen hafta akşam yemeğine gittiler 26 kadın bi de benim koca 😄

Ozellikle yemek saatlerini denk getirmiyorlardir ki.
Yemek saati bellidir, grup arkadasi kimse birlikte cikiyorlardir.
Sizin sevgiliniz de grup arkadasiyla hep bir arada degil mi, ozellikle yemek neden sorun oluyor ki

Ha eger yemegi denk getirmeye calisiyorlar diyorsaniz buradan ne anlam cikardiniz
Bir seyler mi hissediyor sevgiliniz
Hissediyorsa hepsine mi yani butun grup arkadaslariyla birlikte gitmis cunku
Paylasimda oldugu her kadina av gozuyle mi bakiyor tabiri caizse
Yani sizi ne rahatsiz ediyor ve neden?

Sevgiliniz gevsek, civik, kadinlarla seviyesini ayarlayamayan, gozu fir donen biri mi
Sayet boyleyse bunu mu kiskaniyorsunuz
Aksine oradaki kadinlara ve kendinize aciyin

Hicbiri degilse sebep ne?
Bunu dusunun ve kendi icinizde cozmeye calisin
Ya sevgiliniz guven vermiyor bir seyini gordunuz ya da hissediyorsunuz ya da siz kendinize guven duymuyorsunuz bu yuzden benden iyisini bulmasin tedirginligi bu.
Veya siz aslinda kiskanilmak istiyorsunuz ve yansitma yapiyorsunuz.

Kiskanclik sizi yorar, yazik degil mi size?
Ki bence erkekler bu konuda cok basarili degiller, genellikle caktiriyorlar hisleri degistiginde o zaman da geregini yaparsiniz
On tane cocugunuzun babasi degil nihayetinde

Sevgilim kici basi ayri oynayan biri degil, ben de algisi kapali biri degilim, bir sey olursa gerekeni yaparim guveniniz olsun.
Cok kontrolculuk iyi bir sey degil.
Kendinizi telkin edin.

Saçmalıyorsunuz, ne yaptı da empati kursun diye aynısını yapayım diyorsunuz. Kendinize gelin. Güzellikle konuşun ama oda kocaman adam kendi karar verebiliyor değil mi. Sakın saçma sapan şeyler yapmayın çocuk değilsiniz.
Sitenin minnoşunu bile çileden çıkartmışsınız konu sahibi, ahahahahahahahahha :KK53:

Onu bunu boşverin, tüm bunların altında yatan sebep özgüven eksikliği, biliyorsunuz değil mi?

Bu özgüven sorununu halletmedikçe erkek arkadaşınız Mars’a gidip orada yetiştirilen patatesle baş başa kalsa bile kıskanacak bir şey bulacaksınız. Önce bu sorunu halletmelisiniz 🤷🏻‍♀️

Back
X