- 30 Nisan 2024
- 96
- 95
- 3
- 25
erkek arkadasım, annesinin sürekli ablasının aldıklarını kıskandığını söylüyor. Yani bu kıskanclık kızının aldığı şeyleri kıskanmak, örneğin kızı yeni evli bir tv alıyor, o da tv istiyor halbuki var. Kızı başka bir şey alıyor o da istiyor. Annesinin tanıdım tanıyalı, sürekli erkek arkadasımdan da istekleri bitmiyor.
Halbuki kendisi de calısıyor, alabilir, esi de oğlu da calısıyor.
Hediye içten gelerek alınır, doğum günü anneler günü vs. Sürekli bir seyler istemek bana hoş gelmiyor.
Benim annem hiç böyle değildir, çok utanır,
Bir şey alırım kızım paranı harcamasaydın der. Böyle bir ailede de büyümedim garip geliyor.
İleride de acaba sorun yaratır mı diye düsünüyorum. Annesine karsi ön yargım hiç yok belki heves etmistir o da diye düsünüyorum ama davranısı normal mi?
benim nası bir tutum sergilemem gerekir böyle bir seyi yasarsam.
Evli olanlardan akıl istiyorum, ileride sorun yaratır mı bu durum?
Halbuki kendisi de calısıyor, alabilir, esi de oğlu da calısıyor.
Hediye içten gelerek alınır, doğum günü anneler günü vs. Sürekli bir seyler istemek bana hoş gelmiyor.
Benim annem hiç böyle değildir, çok utanır,
Bir şey alırım kızım paranı harcamasaydın der. Böyle bir ailede de büyümedim garip geliyor.
İleride de acaba sorun yaratır mı diye düsünüyorum. Annesine karsi ön yargım hiç yok belki heves etmistir o da diye düsünüyorum ama davranısı normal mi?
benim nası bir tutum sergilemem gerekir böyle bir seyi yasarsam.
Evli olanlardan akıl istiyorum, ileride sorun yaratır mı bu durum?