- 30 Kasım 2016
- 18
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi beratcoskn
-
AMA ÇOK SEVİYORUM KENDİSİNİ ODA BENİ ÇOK SEVİYOR BİLİYORUM GÜVENİYORUM SADECE ÇOK KISKANÇKolye takmanı bile istemeyen seni kısıtlayan adamdan uzak dur tabikide hangi hakla o kadar kısıtlıyo seni ayrıl gitsin boşver çekilmez o çocuk
Tamam ama seviyorsun yarın evlendin dışarı çıkarmaz herşeyini kısıtlar o zaman nolcak pekiAMA ÇOK SEVİYORUM KENDİSİNİ ODA BENİ ÇOK SEVİYOR BİLİYORUM GÜVENİYORUM SADECE ÇOK KISKANÇ
Evlenince bu kadar olmam beraber gezeriz o zaman istediğin giy ama evlenene kadar idare et diyorTamam ama seviyorsun yarın evlendin dışarı çıkarmaz herşeyini kısıtlar o zaman nolcak peki
Sen inanıyor musun öyle olacağına tam tersi olur emin ol daha baskıcı olcak evliyim artık benim lafimdan çıkma öyle yap böyle yap inanma yani cnmEvlenince bu kadar olmam beraber gezeriz o zaman istediğin giy ama evlenene kadar idare et diyor
Evlenince bu kadar olmam beraber gezeriz o zaman istediğin giy ama evlenene kadar idare et diyor
Buna inanacak kadar saf degilsindir umarimEvlenince bu kadar olmam beraber gezeriz o zaman istediğin giy ama evlenene kadar idare et diyor
Ama beraberken cidden öyle fazla görüşemediğimizden dolayı mı bu kıskançlık anlamadım yanımdayken bi sorun olmuyor hatta ne güzel olmuşsun diyorsende buna inandin mi?
Bakmasın erkek milleti zaten uzaktasın bişe olsa yardım edemicem o yüzden fırsat verme sıkıntı çıkmasına der hepKolye takma diyen erkek ıhhhhh ruhum darlandı.
Aklıma direkt şu geldi kendisi kolye takan kadınlardan çok mu etkileniyor ki bu konuda sizi kısıtlamaya çalışıyor. Herkesi kendi gibi zannetme durumu.
Nasıl silip atarım 1 yıl oldu ilişkimiz çok bağlandım ayrılık düşünememSevgilin ruh hastası galiba kolye takmaya izin vermemek kıskanmak nasıl bir şeydir. Evlenince düzelir umudun varsa sil at onu.
yaşlar kaçtı ?Nasıl silip atarım 1 yıl oldu ilişkimiz çok bağlandım ayrılık düşünemem
20yaşlar kaçtı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?