- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi beratcoskn
Niye kullanıcı adın erkek isim ve soyadı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üye olurken korktum sadece erkek kardeşimi yazdım sizinkide astoria manasını bilmiyorum ama oda pek iyi sayılmazNiye kullanıcı adın erkek isim ve soyadı?
üye olurken korktum sadece erkek kardeşimi yazdım sizinkide astoria manasını bilmiyorum ama oda pek iyi sayılmaz
Bakmasın erkek milleti zaten uzaktasın bişe olsa yardım edemicem o yüzden fırsat verme sıkıntı çıkmasına der hep
20 yasinda çocuksun 1 senemi verdim ayrılık dusunemem diyosun gören 40 yıldır evli sancak seni pes evlende gör gününu o zamanüye olurken korktum sadece erkek kardeşimi yazdım sizinkide astoria manasını bilmiyorum ama oda pek iyi sayılmaz
ayrılsevgilim çok kıskanç kolye takmama oje sürmeme kadar kıskanıyor. Birbirimizden uzaktayız ve 2 haftada bir anca görüşüyoruz ve oda anca yarım saat 1 saat . Kıskanç olmasından sıkıldım artık ve onu düşünmeden konuşuyorum bazen sinirlenip bana karışma yeter sıkıldım felan çok üzüldüğünü söylüyor ne yapmalıyım ?
Iki sene olsa gene iyi birinci ayında yazar arkadaşevlen tatlım . 2-3 tane de cocuk yap. çok degil 2 sene sonra yine burda buluşuruz seninle. dayanamıyorum lutfen yardım edin başlığında.Ha tabi evde kullanacagın bir bilgisayarın internetin ya da telefonun olursa.
ojemi isteme benden buz gibi sogurum sendenOjeme karışcak adamın alnını karışlarım![]()
Ben biraz süslüyüm canımı alsınlar bakımıma karışmasınlarojemi isteme benden buz gibi sogurum senden![]()
Insam sevdigini illa ki kiskanir ancak senin erkek arkadasinin yaptığı kiskanclik değil baska bisey yol yakinken iyi dusun boyle biriyle yapabilecek misinsevgilim çok kıskanç kolye takmama oje sürmeme kadar kıskanıyor. Birbirimizden uzaktayız ve 2 haftada bir anca görüşüyoruz ve oda anca yarım saat 1 saat . Kıskanç olmasından sıkıldım artık ve onu düşünmeden konuşuyorum bazen sinirlenip bana karışma yeter sıkıldım felan çok üzüldüğünü söylüyor ne yapmalıyım ?
Gerçekten bu kadar saf mısınız merak ediyorum daha sevgiliyken kendinde bu hakkı gören adam evliyken kendinde ne haklar görür inanamazsınız böylelerini de adam yerine koyup sevgilim diye kolunuza takıylrsunuz ruh hastası bu tiplerEvlenince bu kadar olmam beraber gezeriz o zaman istediğin giy ama evlenene kadar idare et diyor
1)nu adamı seviyorsan böyle kabullenceksiin.sevgilim çok kıskanç kolye takmama oje sürmeme kadar kıskanıyor. Birbirimizden uzaktayız ve 2 haftada bir anca görüşüyoruz ve oda anca yarım saat 1 saat . Kıskanç olmasından sıkıldım artık ve onu düşünmeden konuşuyorum bazen sinirlenip bana karışma yeter sıkıldım felan çok üzüldüğünü söylüyor ne yapmalıyım ?