• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KISKANÇLIK SORUNU

Niye kullanıcı adın erkek isim ve soyadı?

sevgilim çok kıskanç kolye takmama oje sürmeme kadar kıskanıyor. Birbirimizden uzaktayız ve 2 haftada bir anca görüşüyoruz ve oda anca yarım saat 1 saat . Kıskanç olmasından sıkıldım artık ve onu düşünmeden konuşuyorum bazen sinirlenip bana karışma yeter sıkıldım felan çok üzüldüğünü söylüyor ne yapmalıyım ?
ayrıl

evlen tatlım . 2-3 tane de cocuk yap. çok degil 2 sene sonra yine burda buluşuruz seninle. dayanamıyorum lutfen yardım edin başlığında.Ha tabi evde kullanacagın bir bilgisayarın internetin ya da telefonun olursa.

evlen tatlım . 2-3 tane de cocuk yap. çok degil 2 sene sonra yine burda buluşuruz seninle. dayanamıyorum lutfen yardım edin başlığında.Ha tabi evde kullanacagın bir bilgisayarın internetin ya da telefonun olursa.
Iki sene olsa gene iyi birinci ayında yazar arkadaş

ben cidden anlamıyorum ya. ergenlikte analarına babalarına kafa tutarlar . karısma bana diye. kafalarına ne eserse yaparlar. Elin adamı gelir kedi oluverirler. Yapmayın etmeyin kızlar. Kendinize yaptıgınız haksızlıgı gectım ananızın babanızın emegıne yazık etmeyın.

Valla canım benim düşüncem şu yok bana karışamaz ayri bir bireyim özel hayatım vs bunlar çok boş tabiki kıskançlığın fazlasi zarar ama bide şöyle düşün Senin başkalarına karsi dikkat çekmeni istemiyor sadece ona özel ol istiyor. Seninkinden 1 tane de bende var nisanliyiz biz ben o istiyor diye kapandim 3 senedir beraberiz ve dışarı kendini kapattiginda guven duygulari daha cok artiyor sunu da unutma ki Rabbimin huzurunda eşler birbirinden razi olmali(olurda bakarsin evlenirsiniz) onun icin elinizden geleni yapin sizde sevgilinizde.. Inanin boylesi daha iyi olacak degistirmeye calisma cunku degismezler uyum saglamaya calis derim. Tekrar soyluyorum BU BENİM DÜŞÜNCEM :KK52:

Böyle baskılı ilişkilerden nefret ederim. Zaten çoğu tırışkadan ibaret. Ojesini, kıyafetini aşamamış, sorun diye bunları konuşan ilişki içi boş ilişkidir. Ayrıca şu zamana kadar yanında o mu vardı, o mu korudu kolladı seni? Sizi doğuran ana babalar bile karışmazken elin 20lik yeni yetmelerine köle olmuyor musunuz şöyle... neyse, yaşınıza veriyorum. Olgunlaşmamışsınız ikiniz de.

sevgilim çok kıskanç kolye takmama oje sürmeme kadar kıskanıyor. Birbirimizden uzaktayız ve 2 haftada bir anca görüşüyoruz ve oda anca yarım saat 1 saat . Kıskanç olmasından sıkıldım artık ve onu düşünmeden konuşuyorum bazen sinirlenip bana karışma yeter sıkıldım felan çok üzüldüğünü söylüyor ne yapmalıyım ?
Insam sevdigini illa ki kiskanir ancak senin erkek arkadasinin yaptığı kiskanclik değil baska bisey yol yakinken iyi dusun boyle biriyle yapabilecek misin

Evlenince bu kadar olmam beraber gezeriz o zaman istediğin giy ama evlenene kadar idare et diyor
Gerçekten bu kadar saf mısınız merak ediyorum daha sevgiliyken kendinde bu hakkı gören adam evliyken kendinde ne haklar görür inanamazsınız böylelerini de adam yerine koyup sevgilim diye kolunuza takıylrsunuz ruh hastası bu tipler

1)nu adamı seviyorsan böyle kabullenceksiin.
2)adama karışma diyebiliyosan sevdiğine emin misin?

Klasik köprüyü geçene kadar muhabbeti. Evlenince benim yanimda giyersin takarsın.
Neden bekciyemi ihtiyacin var?

Insanin en değerli şeyi özgürlüğüdur.
Yapmayın şöyle adamlara prim vermeyin sevgi böyle birşey değil.

Back
X