Ne yani ben erkek kardeşime hayatım deyince sevgilisi sorun mu yapacak? Asıl böyle bir dünya yok.
o da senin dünyan şekerim
Senin dünyanın da benimkinden farklı olduğunu söyleyemeyiz. Müstakbel görümcen kardeşine hayatım dediğine göre...
meliscim, isterseniz gülün dalga geçin ama benım konuşmaya ihtiyacım olduğu ıcın buraya bunu yazarak sizinle paylaştım
Nasıl kendime engel olabılırım, yardımlarınızı beklıyorum
Canım dalga geçmedim güldüm ama aklıma kendi sevgilim ve onun ailesi geldi bu yüzden güldüm.Kendine nasıl engel olacağına gelince bizim sözlerimiz bir şeyi değiştirmez bu takıntını beyninde bitirmen lazım.Kendine kabul ettirmen lazım.Sevgilinin ailesini çok sevmesi çok normal bir durum.Sevmeseydi garip olurdu zaten.Sen de o bebeği arada görsen sevsen bu takıntını yenebilirsin.Biz sevgilimle onun yeğenini(3 yaşında kız çocuğu) gezdiririz parka götürürüz ben de o çocukla bir arada oldukça daha çok sever oldum.Bence git bi gör o bebeği ona hediye bir şey al.
Bana yazdıkların inandırıcı gelmedi açıkçası. Gerçekse de kıskanman doğru değil.
senin yanında söylüyorlarsa duymamazlıga ver o zmn cnm.
bende sorunun böyle çözüleceğine inanıyorum, takıntı oldu bu. ablası mı var sevgilinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?