Kıskançlık süründürüyor..

Öncelikle sen onun henüz hiçbir şeyi değilsin, işe bunu kabullenmekle başla.
Kıskandıklarından biri ablası ve diğeri yeğeni :) onun hayatında sen yarın olmayacaksın belki ama onlar hep vardı ve olacaklar.
Durum cidden buysa tedavi olman lazım gayet net.

Sanırım hiç kıskanç insanlarla karşılaşmamış buradaki kadınlar, hastalıklısın sen, iyi değilsin tarzı yorumları yaparken ne düşünüyorsunuz anlayamıyorum bazen. Bazı insanlar gerçekten kendilerini kontrol edemiyorlar bu konuda, bunda sadece kişinin suçu yok, geçmiş yaşantısından kaynaklı sorunlar da eklendikçe daha da kötüleşebiliyor. Sevgiyi ve ilgiyi paylaşmak istememesinin binlerce nedeni olabilir arkadaşın, bize anormal gelen şeylere, böyle mi tepki vermeli?

Bu arada konu sahibi, grileşmiş sanırım ceza aldı. Giriş tarihi de bugünü gösteriyor. Belki de sahte bir konuydu....
Fakat yine de insanların sanki böyle örnekler yokmuş gibi direk atağa geçmesini anlayamıyorum.
Sanırım devlet yurdu cidden bana çok şey kazandırdı Hayatımda duymadım denen şeylere tanık olma fırsatı bulmuşum meğer

bu kıskanclıktan öte birsey esini sevgilini hicbir akrabalık ilişkisi olmayan bir kadından kıskanırsın tamam onun bile belli seviyesi vardır abartınca insana sorunlumusun derler cunku cok goze batar..senin durum hepden kotu bebege soledigi kelimeleri kıskanmak veya ablasının sevgilinize hayatım demesini sorun etmek ciddi problem sahsen benim kardesim olsa ona hayatım dedigim icin kız arkadası kıskansa o kızla hicbir gorusmem hicbir muhabbetim olamaz nasıl ya sen kimsinde benim kardesimden kıskanıyorsun diyiveririm cok tuhaf bence bir doktora gorunmelisin bu kıskanclık huyunu yenmende yardımcı olur en azından bu hem sana hemde hayatındaki insanlara zarar verir

Son düzenleme:
ben bu konuyu buraya dertleşmek için açtım

canım bebek eve neşe verir bi havasını değiştirir ya ondan ööledirler ama bende senin gibiyim uyuz oluyorum ööle annesi filan bişe dediğinde eskiden daha çok aşkım falan filan dermiş Allahtan ben duymadım sonra benimkine dedim kıskanırım o ne ööle saçmalık gitsin kocasına desin annesine söledimi nolduysa artık demiyo kadın ablası desen zaten kedi köpek gibi birbirlerini yiyolar..bnmki de bişi görüp (çocuk kuş herneyse )bana dediği laflarla sevince burnundan getiriyorm lafı bile paylaşamıyorum o derece aslında sevinmen lazım demekki seninki çocuk seiyo evlenme tarihin çokda geç değil demektir bu bence

buda doğru tabi empati yapınca mesela bnmde ööle az önce yazdım ama benimki şakayla gerçek karışık biraz ama annesinin demesini filan istemiyorum ya zaten aramıza bi duvar örmeye başladı...ama tabi buda var ben mesela teyzemin oğlu 10yaş küçük benden ben ona neler derim neler elimde büyümüştü çünkü buda ayrı bi sevgi şekli :S

Annesinin çocuğuna söylediği itamlaramı karıştınız yani ?
Yok artık ya daha neler

artık bu kızlar azıttı.annesinin sözlerinden rahatsız olurlar,ablasından rahatsız olurlar hatta minicik bebeğe duyulan sevgiden rahatsız olurlar

artık bu kızlar azıttı.annesinin sözlerinden rahatsız olurlar,ablasından rahatsız olurlar hatta minicik bebeğe duyulan sevgiden rahatsız olurlar

Egem Teyzecim çok şükür ki onlardan biri değilim
Hatta kuzenlerinden bile kıskanmam.
Belki aile kavramı bizde farklı bunun etkisi var. Bizde dayı oğlu amza oğlu hala oğlu teyze oğlu yada kızı kardeştir.
Ben kuzeni kıskanmıyorken ablasından kıskanmak falan sapıkça
Kardeşin ablanın annenin konuşmasına karışmakda ne demek ben şaşkınım.
Kusura bakmayın ama sen kimsin derler adama Trajikomik şeyler bunlar .
Bana şurda okuduklarım çok garip geliyor gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence abartıyorsun biraz kendini kontrol etmeyi dene yoksa çevrene zarar vereceksin

canım benim ben seni biliyorum

yuh diyorum sana bebek yahu hemde yeğeni sevecek tabi. sevmese soğuk olsa sorun var bu adamda diye düşünmen gerek. benimde oğlumun resimlerini teyzesi halası eşim hep kendilerini etiketler. sürekli güzel şeyler yazarlar. onlar aynı kanı taşıyo. sevecek tabi bende ablamın çocuklarını aynı şekilde severim

Konu gerçek mi :S
Üye gri olmuş, bir yerde bişeyler var sanırım.

kiskancligin her türünün bir hastalik oldugunu
anormal bir duygu oldugunu düsünüyorum
ve özgüvensizlik
zayiflik

ay inanmıyorum bide benimki bana kıskanç dermustafaaa duy duyda şükrether neyse ablası kardeşine hayatımda der canımda der ne var bunda?yiğeninide sevebilir..yiğenin olsun ozaman anlarsınKız Allah iyiliğini versin emi ne güldüm ya sana tafsiyem kendine bi uğraş bul hobiler edin kendine,bunu şimdi aşmassan ilerde daha çok sorunlar yaşarsın. Öncelikle bunun normal olduğunu kabullen,ne güzel yiğenine ablasına değer veren aile ortamı güzel olan birisini bulmuşsun ilerde iyi bir baba ve eş olabilir bunu düşün.bu arada yaşın kaç?

Arkadasım yas kac senın ? Madem bu huyundan rahatsız oluyosun kendını degıstırmenın yollarını bul. Ayrıca senın erkek kardesın veya abın olsa senın ona canım hayatım demen kadar normal bısey bu, ve ve o senın sevgılın oda onun ablası bunu ayırt etmen bu kadar zor olmasa gerek

Sevgilin ne kadar güzel yegeniyle ilgileniyor , bu demektir ki çocuklarla arası oldukça iyi..
Çok iyi bir baba adayı..
Ayrıca aile bağlarınında iyi olması ne kadar hoş.
Kesinlikle değerini bilin.
Benim de erkek kardeşim var ben istedigim gibi aşkım hayatım vs derim o benim canım,kardeşim

Bu şekilde davranarak hastalık derecesinde kıskanç oldugunuzu dusunmesini saglarsınız.
Ailesiyle aranızı iyi tutmanızda fayda var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…