ben bu konuyu buraya dertleşmek için açtım
buda doğru tabi empati yapıncabu kıskanclıktan öte birsey esini sevgilini hicbir akrabalık ilişkisi olmayan bir kadından kıskanırsın tamam onun bile belli seviyesi vardır abartınca insana sorunlumusun derler cunku cok goze batar..senin durum hepden kotu bebege soledigi kelimeleri kıskanmak veya ablasının sevgilinize hayatım demesini sorun etmek ciddi problem sahsen benim kardesim olsa ona hayatım dedigim icin kız arkadası kıskansa o kızla hicbir gorusmem hicbir muhabbetim olamaz nasıl ya sen kimsinde benim kardesimden kıskanıyorsun diyiveririm cok tuhaf bence bir doktora gorunmelisin bu kıskanclık huyunu yenmende yardımcı olur en azından bu hem sana hemde hayatındaki insanlara zarar verir
buda doğru tabi empati yapıncamesela bnmde ööle az önce yazdım ama benimki şakayla gerçek karışık biraz ama annesinin demesini filan istemiyorum ya zaten aramıza bi duvar örmeye başladı...ama tabi buda var ben mesela teyzemin oğlu 10yaş küçük benden ben ona neler derim neler elimde büyümüştü çünkü buda ayrı bi sevgi şekli :S
artık bu kızlar azıttı.annesinin sözlerinden rahatsız olurlar,ablasından rahatsız olurlar hatta minicik bebeğe duyulan sevgiden rahatsız olurlar
Egem Teyzecim çok şükür ki onlardan biri değilim
Hatta kuzenlerinden bile kıskanmam.
Belki aile kavramı bizde farklı bunun etkisi var.
Kardeşin ablanın annenin konuşmasına karışmakda ne demek ben şaşkınım.
Bana şurda okuduklarım çok garip geliyor gerçekten.
Kusura bakmayın ama sen kimsin derler adamaTrajikomik şeyler bunlar .
Merhaba arkadaşlar, benim çok büyük bir derdim var lütfen dalga geçmeden sakince bana yardımcı olmaya çalışın. ben çok kıskanç bir insan olmaya başladım, sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz ama son zamanlarda kendime engel olamıyorum. Sorun sevgilimin ablası ve yeni doğan 1 yaşına girecek olan kızı ! O kadar abartıyorlar ki çocuğu anlatamam, sanki dünya da sadece o bebek varmış gibi. Mesela facebook da fotoğraflarını koyuyor hemen sevgilimide etiketliyor felan, salakmıdır ne sanki görmedi de birde etiketliyorsun zaten hergün görüşüyorsunuz evleriniz dip dipe. bebek desen sevgilimin evinde kalıyor, ailesiyle yaşıyor yani. ablası çalıştığı için kaynanam bakıyor. Sevgilimin bu kadar bebekle ilgilenip sürekli fotoğrafını felan çekmesine anlam veremiyorum, bana söylediği her özel lafı gidiyor ona söylüyor. onu geçtim ablası nasıl olurda benim sevgilime hayatım der ! Yok öyle bir dünya ! Allahım artık ağlayacak durumalra geliyorum, ben neden böyle oldum neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?