Kıskançlık süründürüyor..

yok tek istediği tayt ve çok mini giymemem

tamam işte demek ki hassas noktası.taytla seni çok çekici bulduğu için dışarda giymni istemiyor.her kıyafetede karışmıyormuş zaten.tayt ve mini etek istisnadır :)herzaman.sen istermiydin sevgilinin tayt ve mini mini eteklerle dolaşmsıını.ya da "mini etek giymeni istiyorum" diyen bir sevglin olmasını.seninde onda kısıtladığın şeylerr vardır,tolere et cicim..

kıskandırmak gerek erkekleri amaaaaaa :) azıcıkkkk

mantıklı konuşuyorsun canım benim, iyi geliyor sizinle konuşmak

Teşekkürler canım,bu tür gereksiz kıskançlıklarla ilişkini zehir etme bence.Anladığım kadarıyla erkek arkadaşın da baya kıskanç,kıskanmak kıskanılmak güzel şeyler ama dozunu aşmayın ikiniz de canım.Her şeyin fazlası zarar.

Şuan daha iyiyim, sırfbu yüzden sınırden facebook hesaplarını kapatmıştım sanırım açmasam daha iyi olacak yoksa gene böyle şeyelr görüp delireceğim

Şuan daha iyiyim, sırfbu yüzden sınırden facebook hesaplarını kapatmıştım sanırım açmasam daha iyi olacak yoksa gene böyle şeyelr görüp delireceğim

Bence bebeği yüz yüze görme imkanın varsa git bi gör sev canım o zaman bu kıskançlığın,sinirin geçecektir

Kusura bakma cezada alacak olsam söylemeliyim ki ciddi sorunların var
Benim yiğenim benim sevgilimden kıymetlidir ki sevgilime aşığım çokda seviyorum ama yiğenime canımı düşünmeden veririm aşkım derim ne sevgi nidası varsa seslenirim onun götünü bile yerimmm kurban olurum ona.
Sen bir bebeğe söylenen sözleri , bir bebeği kıskanacak kadar tuhaf olamazsın heralde.
Ayrıca ablası kardeşine hayatımda der , bebeğimde.
Şoka girdim çıkamıyorum
Kıskançlıkta sınır gerekiyor .

Ben de normalde kıskanç bir insanım ama ablasından kıskanmak da çok aşırıya kaçıyor sanki. Bence böyle yaparsanız sevgilinizi bunaltırsınız sakın böyle birşeyi ona da söylemeyin kendinizi dengelemeye çalışın derim..Bence bu konuya da kafanızı taktığınızdan belki herşey abartı gibi geliyordur size, yani sevgilinizin bebeğin fotolarını çekmesi ve face'e koyması gibi, sonuçta dayı olmuş durumda :)

Ben evliyim ve evliliğimizin başlangıcında sanki fark ettim erkek kardeşim eşimi kıskanıyordu biraz, mesela eşim beni öptüğünde gelir abla beni de öp falan derdi :) Bir kere eşim yanımdayken oldu bu durum, eşimin suratı düştü. Şakayla karışık eşimle dalga geçtim, o da anladı sınırı aştığını ve gerek olmadığını.

Yani sonuçta o benim kardeşim, ismini ben verdim, altını da temizledim , mamasını da yedirdim, emeklerken ortadan kaybolduğunda nereye gitti diye peşinden koşturdum, ilk onu ben konuşturdum, yürürken o yanında ben vardım, hastalandığında başında ben vardım, salyalarını ben sildim, canı sıkılınca yapacak bir ton işim varken onunla oyun oynadım, sonra büyüdü mızmızlık yapınca ben kızdım, okuldan birlikte eve döndük hep, arkadaşlarıyla kavga edince sorunu hep ben çözdüm, ödevlerini yaptık birlikte, paramız olmayınca birlikte birleştirip karnımızı doyurduk, birbirimizin nazını çektik kahrını da, ergenlik dönemine girdiğinde gecenin karanlığında erkeklik yaptı her yere benimle geldi, sivilcelerine birlikte çözüm bulduk, sesi kalınlaştı tanıyamaz olduk:), anneme babama karşı gelince birlikte oturup konuştuk, kısacası hayatının her adımına şahit oldum ben onun, ister hayatım derim, ister tatlım, ister kuzum derim.. Canımdan bir parça o benim, eşime duyduğum sevgi tamamen farklı ve elbette eşim benim herşeyim ama ailemden de ne önce gelir ne sonra...O yokken hayatımda ailem vardı, ve onu tanıdıktan sonra da umarım ömrümün sonuna kadar da o yanımda olacak..

Bilmem anlatabildim mi :)

belki senin de farklı bakmanı sağlar :)

Bir dönem,alternatif acısız arabesk bir parça yapılmıştı :

...Henüz 3 yaşında bir kardeşim var...Seni ondan bile kıskanıyorum...

Gerçekte bu derece olabileceğini düşünmezdim.
Fakat kıskançlık karşılıklı artıp katlanabilen bir duygudur.
Sanıyorum birbirinizi sıka sıka,artık sıkacak bir sebep bulamadınız,kardeşlere-çocuklara kadar geldiniz.

Sana tavsiyem,kendini bu girdaba bırakma.
Erkek arkadaşını gereksiz sebeplerle sıkma.
O sana gereksiz,abartılı yasaklar koyduğu zaman,önemseme.Aman sen de deyip geç.

Hastasın sen farkındasın değilm,?
sanane onun abla kardeş işikisinden,hangi hakla ablasına salak deme hakkını kendinde buluyorsun acaba çok merak ediyorum???
Çok sinir oldum okurkeninş o aileden uzak durursunuz,inş o çocuk ayrılık senin bu hasta ruhlu hallerini farkeder,

Hastalıklı duygular bunlar.Biraz etrafınızdaki insanlara,yaşayan soluk alıp veren diğer canlılara kulak verin.Kainat bile Mevlâ tarafından sevmek üzerine yaratılmıştır.Bir hemcinsimiz aynı forumda başkasına dokunan kocasını sırf çocukları için başkasına değdiğini bile bile kabul ederken,diğeri ablasının çocuğuna -hayatım-dedi şımarıklığı yapıyorsa;biraz kendini silkelemeli...Daha çok şey yazmak isterdim ama tesir edeceğini düşünmüyorum...

adı üstünde yeğeni,,siz ise sadece sevgili bilmem anlayabildiniz mi??

Ciddiye alınırda olumlu yada olumsuz cevap verilir mi allahaşkına bu konuya..
Adamın birisi gelmiş atmış ortaya iğrenç bir olta bizim kızlarda maşallah hemencecik atlamışlar.

sana ne demeli bilmem ki. ya ben yeğenimi küçük aşkım diye severdim daha aklıma gelmeyen bir yığın sevgi sözcüğüyle. hem de abime de hayatım da derdim canım da derdim buna laf edecek gelin çıkmadı Allahtan karşıma çıksa bilmem napardım yolardım herhalde

en fazla 15 yaş civarı sanırım konu sahibi...
böyle saçmalık duymadım, ablasının hayatım demesinden oğlanın yeğenini sevme şeklinden rahatsız olacak....
bişey söyliyim sana, ilerde olaki sen bu çocukla evlensen, ailesiyle irtibatını kesersin, ve adım gibi eminim YA AİLEN, YA BEN dersin...
böyle basit bişeyi dert diye buraya açmış bi de dertleşmek istiyorum yazmışsın...

iyi gel hadi dertleşelim, emin ol ben sana bi anlatmaya başlasam, sen utanırsın bu dert bile denilmeyecek derdinden....
sen vargit yol yakınken de, daha fazla gülünç duruma düşme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…