Merhaba hanımlar
Yazı biraz uzun olabilir, başımıza şöyle bir durum geldi...
Nişanlım ve ben yolda yürürken karşıdan 3 tane kız geliyordu, ben nişanlıma bakmazken oraya bakmayıp ben ona bakmazken kızlara baktığını farkettim. Elini bıraktım yüzüm bozuldu, konuyu konuşmaya başladık. Böyle birşeyin olmadığını yola baktığını söyledi, yeri gelecek mağazalara bakmak için başımı sağa sola çevirsem onu da mı yanlış anlayacaksın dedi... Mümkünse önüne bakarsın benim gıcık olacağımı biliyorsun dedim, o da zaten karşıdan güneş geliyordu görmediğim kızlar için gideceğim yola bile bakmamamı istiyorsun dedi....
Yolda bu tarz konuşmalar devam ederken bir ara ben seni evine bırakayım bu ne böyle dedi, cidden bu tarz boşuna kavgalar çıkarıp sonra beni inatçılıkla suçluyorsun boşa sorun çıkarıyorsun diyip durdu.Ben yönümü değiştirdim hızlandım eve gittiğimi söyledim, o da ne halin varsa gör diyerek ayrı yöne gitti. Sinirimi atayım diye mağazanın birine girdim, beni aradı yaptığı şeyin yani nişanlısını yarı yolda bırakmanın rezalet bir durum olduğunu boşa kıskançlık yüzünden herkese rezil olduğumuzu söyledi. Burada şunu söylemem gerek kendisi inatçıdır, doğru bildiğim bu diyerek savunur yaptıklarını. Bu yüzden de sinirliydim, onla bir şey konuşulmuyor hiçbir şeyi kabul etmez. Biraz konuştu ben kapattım teli, ondan sonra dayanamadım aradım, nerdesin buluşalım diye... Sinirliyim kapat teli dedi, buluşmucam bugün dedi. Bu tarz buluşalım diye biraz daha uzattım ben, bir de sinirin başka şeye dedim. O da bana sinirim sana evine yürü git diye yüksek sesle söyledi, teli kapattım. O lafı ağırıma gitti, sonra kendisine bir sürü küfür yazdım buraya yazamam. Sokak ortasında bana nasıl yürü git ............. yazdım o da bana sen beni sokağın ortasında bırakıp sonra aradığımda teli kapatan birisin yazmış. Dediğim laf yürü git lafı sana az bile yazmış....
Öfke kontrolün hiçbir şekilde yok sen mutsuz olmaya yer arıyorsun her şey yolunda gittikçe iyice deliriyorsun yazıp duruyor. Düğüne 20 gün civarı var, sizce kim haklı? Kendisi ciddi ciddi ayrılığı düşünmeye başladığını dedi, sorun arayıp sorun çıkarıp huzursuz ediyormuşum kendisini ... Sen beni aynı evde delirtirsin evde böyle küfürler etsen ne olacak, balayına gidersek oradaki ne yapmamı istiyorsun gözüm kapalı mı gezeyim diyip duruyor... Sizce kim haklı?