- 11 Nisan 2009
- 417
- 193
- 133
- 38
- Konu Sahibi homesweethome3
-
İyi akşamlar kızlar..Benim derdim aşırı takıntılı ve kıskanç olmak..Sevgilimin bütün geçmişini deştim eski sevgililerini kafaya takmış durumdayım.Bugünde ögrendimki benden önceki sevgilisine tektaş takmış.Suratım düştü bianda oda sıkma canını üzülcek bişey yok ben artık seninle mutluyum hakedene yapılmalıymış o tarz şeyler ben sana herşeyimi anlatıyorum bana güvenmen için diye konuştu..Ama benim hep aklıma geliyo eski sevgilisine yüzük takıp takmadıgını sordum bugünde.. onuda bıktırcam diye korkuyorum.Bu takıntı ve kıskançlıktan kurtulmak için ne önerirsiniz?Şimdiden teşekkürler..
BOŞVER ESKİLERİ ..KENDİNİ SEVDİRİRSEN SANADA ÇİFTTAŞ ALIR SEVGİLİNİyi akşamlar kızlar..Benim derdim aşırı takıntılı ve kıskanç olmak..Sevgilimin bütün geçmişini deştim eski sevgililerini kafaya takmış durumdayım.Bugünde ögrendimki benden önceki sevgilisine tektaş takmış.Suratım düştü bianda oda sıkma canını üzülcek bişey yok ben artık seninle mutluyum hakedene yapılmalıymış o tarz şeyler ben sana herşeyimi anlatıyorum bana güvenmen için diye konuştu..Ama benim hep aklıma geliyo eski sevgilisine yüzük takıp takmadıgını sordum bugünde.. onuda bıktırcam diye korkuyorum.Bu takıntı ve kıskançlıktan kurtulmak için ne önerirsiniz?Şimdiden teşekkürler..
konu açarken valla dedim kelebek kesin kızıcak banaYa bu konularınız nasıl dönüp dolaşıp yine eski sevgiliye geldi yaw
Vahiy mi geldi bu sefer tek taş için?
Bir trilyor konuşulacak konudan nasıl her seferinde o kıza geçiş yapabiliyorsun homeostas,
git kanki ol bir süre şu kızla da rahatla dostum. Bildiğin hayalet gibi siz otururken eli kafalarınızın üstünde yahu.
o nasıl oldu ya şaka gibiSen tektaş almış diye kafana takmışsın, ya ben ne yapayım,sevgilimin eski sevgilisine alacağı tek taşı ben seçmiştim
Sorgulama geçmişi, kendini üzer, onu da soğutursun, boşver ne yaşandıysa yaşanmış..
ilişkimiz daha yeni bende zamanla vazgeçerim umarımBendede var ayni sorun. Eski sevgilisine ne almis, en çok nesini sevmis, nesini sevmemis ne varsa destim, cılkını cikardim geçmişinin. Sonra baktim saçma sapan sürekli gerginlik yasiyoruz, adam gidecek elden bu sefer yeni sevgilisini takacam kafaya ki bu daha kötüdür eski sevgiliden, hem desecek birşey de kalmadi kendine gel queen bee dedim o gün bugündür deşmiyorum :) kafam bir rahatladiki sorma. O zaten benim, olan olmuş geçmişte boşver şuan benim olmasından daha güzeli varmi diye düşündüm :) zamanla bende oyle bir guvende elde ettiki kizlardan da cok kiskanmiyorum artik. Hafifledim resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?