Kıskançlık ve takıntı..

Eski sevgilileriyle mutlu ve huzurlu olsaydı hala onlarla olurdu değil mi? Şu an sizinleyse ve sizinle huzuluysa sorun yok. Sonuçta şu an herkes birbirine Gümüşten de olsa yüzük takıyor

Nasil senin ondan önce bir gecmisin varsa onunda var. Yasanmisliklar gecmisde kalmistir, desmenin didiklemenin hicbir anlami yok. Desdikce, düsündükce kendini üzersin ve yipratirsin sadece.

Bunlarla aklini karistirip iliskine zarar verme cnm. Suana ve yasadiklariniza bak. Gecmis degil gelecek önemli olan.

Bu sekilde ayriliga kadar goturursun kendi ellerinle. Birak iliskini yasa. Bak kendiside soylemis haketmedigini. Demekki oda senin gibi daha onceki iliskisini cok sevse o kelimeyi kullanmazdi. Su an sen varsin hayatinda. Yasadigin zamanin tadini cikar gecmise donme ancak bu onu kaybettirir.

Sende ondan önce baska birini Sevmissi , ozaman sevgilininde senin hayatini didik didik etmesi hosuna gidermiydi?
Madem eski sevgili olayini bukadar takacaksin , takinti hakine getirceksin , ozaman kendkne hayatina hic bir bayan girmeyen bir erkek bulmalisin.
Cunku senden oncesi seni asla ilgilendirmez...
O onun gecmisi hatta bunu sana anlatmasi bile sacma.
Ben bile esime bu tur sorular asla sormam , duyacagim sey belki hosuna gitmeyecek belki kafama takilicak neden kafami bulandirayimki...

Adam ne kadar güzel açıklamış terslememiş incitmemiş Allah aşkına kıymetini bil şu çocuğun bırak eskileri

Bence ona eskilerden olumlu ya da ilumsuz bahsettikce hatirlamasina sebep oluyorsun. Lafini etme. Aklina getirme adamin.

Bence kimse birbirine geçmişini anlatmamalı. Söz, nişan, evlilik hariç tabi. Onlarda da fazla detaya girilmemeli.
Ben eşimin benden önce sevgilisi olup olmadığını bile bilmiyorum. Sordum bir iki kere meraktan, şakayla karışık geçiştirdi. En doğrusunu yapmış çünkü kesin takardım.
Bitmiş gitmiş detaylara girmeye gerek yok bence.

Kusura bakma da en son hayatinda sensin diye adam seni cok seviyor demek degildir ki. Belki karsi tarafin hatasindan,belki imkansuzliktan,belki karsi tarafin istegi üzerine ayrildilar. Yüzük takmis vs adam cok sevdi belki hicbirimiz kendimizi kandirmayalim. Şimdi esim hayatinda en cok beni sevdi diyemem ki belki baskasini cok sevdi kadin onu istemedi. Yani gecmisi desmekle sadece kendi canin yanar. Destikce de daha cok uzulursun. Adam istediği surece senle olur zorla olmaz ki. Huzur icin,uyum icin,mantik icin vs vs cok iliskiler de var vs inan bana huzur ask kadar kiymetli. Bence kendine ceki duzen ver kaybeden sen olursun tatlim.. Sevgiler.

BOŞVER ESKİLERİ ..KENDİNİ SEVDİRİRSEN SANADA ÇİFTTAŞ ALIR SEVGİLİN

konu açarken valla dedim kelebek kesin kızıcak bana erkek kardeşi yüzük takıyomuş sevgilisiyle beraber.. bende benimkine sordum sizde taktınızmı diye oda ben takmadım dedi bende anladımki o kıza takılmış sordum işte hep mahvediyorum herşeyi

Boşanıp ikinci defa evlenenler neyapsın.öyle olsaydı galiba hayatı zindan edecektiniz sevgilinize.
Adı üstünde eski sevgili,siz hayatında yok iken olan kişiler.
ozaman ömür boyu bu konuları açıp yeyin sevgilinizin ömrünü.

Sormaaaaaa. Mutlu olmak için sorma. Tabiki senden önce ilişkileri olmuştur. Sen kendine acı çektirmekten hoşlandığın için mi soruyorsun. 1.5 yıllık evliyim. Geçmişimiz hakkında kabaca konuştuktan sonra kapattık konuyu. Detaylara inmedik. Sağlıklısı bu ... sen deştiğin sürece ne olacak biliyor musun adamdam soğuyacaksın. Onu da bıktıracaksın ve SON...

Bendede var ayni sorun. Eski sevgilisine ne almis, en çok nesini sevmis, nesini sevmemis ne varsa destim, cılkını cikardim geçmişinin. Sonra baktim saçma sapan sürekli gerginlik yasiyoruz, adam gidecek elden bu sefer yeni sevgilisini takacam kafaya ki bu daha kötüdür eski sevgiliden, hem desecek birşey de kalmadi kendine gel queen bee dedim o gün bugündür deşmiyorum :) kafam bir rahatladiki sorma. O zaten benim, olan olmuş geçmişte boşver şuan benim olmasından daha güzeli varmi diye düşündüm :) zamanla bende oyle bir guvende elde ettiki kizlardan da cok kiskanmiyorum artik. Hafifledim resmen..

ayy böyle şeyler yazıyorsunuz çatlıyorum benimkinin eski sevgilisi nasıl bi şeydi diye merak etmekten bir senedir beraberiz ser verir sır vermez ağzını arasam da sadece en uzun ilişkisinin 2 sene sürdüğünü biliyorum şöyle bi bakınca öğrenmemek daha iyi sanırım

Sen sürekli eski sevgilisinden söz edersen kendine güveninin olmadığını düşünecek ve durduk yere kaba bi tabir ama eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsün aman deyim.Bende yaptım bu yanlışı ve sonunda aldığım cevap"o kadar mı güzel yani bu kadar kafana taktığına göre kıskanıyosun herhalde" oldu ve o günden sonra o kişiye karşı ilgi duyduğunu farkettim.Böyle yaparak o kızı gündeminize oturtup önem arzetmesini sağlarsın..

ilişkimiz daha yeni bende zamanla vazgeçerim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…