- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
İyi akşamlar kızlar..Benim derdim aşırı takıntılı ve kıskanç olmak..Sevgilimin bütün geçmişini deştim eski sevgililerini kafaya takmış durumdayım.Bugünde ögrendimki benden önceki sevgilisine tektaş takmış.Suratım düştü bianda oda sıkma canını üzülcek bişey yok ben artık seninle mutluyum hakedene yapılmalıymış o tarz şeyler ben sana herşeyimi anlatıyorum bana güvenmen için diye konuştu..Ama benim hep aklıma geliyo eski sevgilisine yüzük takıp takmadıgını sordum bugünde.. onuda bıktırcam diye korkuyorum.Bu takıntı ve kıskançlıktan kurtulmak için ne önerirsiniz?Şimdiden teşekkürler..
sevdim ama o eski sevgilisini çok sevmiş benimkisi onun kadar yogun geçen bir ilişki degildi o yüzden taktım kafayaSen ondan önce kimseyi sevmedin mi?
sevdim ama o eski sevgilisini çok sevmiş benimkisi onun kadar yogun geçen bir ilişki degildi o yüzden taktım kafaya
İyi akşamlar kızlar..Benim derdim aşırı takıntılı ve kıskanç olmak..Sevgilimin bütün geçmişini deştim eski sevgililerini kafaya takmış durumdayım.Bugünde ögrendimki benden önceki sevgilisine tektaş takmış.Suratım düştü bianda oda sıkma canını üzülcek bişey yok ben artık seninle mutluyum hakedene yapılmalıymış o tarz şeyler ben sana herşeyimi anlatıyorum bana güvenmen için diye konuştu..Ama benim hep aklıma geliyo eski sevgilisine yüzük takıp takmadıgını sordum bugünde.. onuda bıktırcam diye korkuyorum.Bu takıntı ve kıskançlıktan kurtulmak için ne önerirsiniz?Şimdiden teşekkürler..
evet huzurumuz hep eski sevgilisi yüzünden bozuluyo..haklısınız kendime hakim olmayı ögrenmem lazımAman be kuzum gecmise bu kadar saplantili olmak seni hayat boyu geriletir hem de her anlamda.. Bak ornek olarak su anki durumun. Huzurun bozuldu..
teşekkür ederim nefret ediyorum bu huyumdan ama bende böyleyim malesefGeçmişe takılırsanız geleceği yaşayamazsınız.. Geçmişinde hata da yapmış olabilirdi ki yapmamış sevgilisi olmuş bitmiş ve hakedene yapılması gerektiğini söylemiş üstüne.. Kendinizi yıpratmayın huzurunuzu bozmayınn.. Sevgiler
hayatta herşey olabilir haklısınız belki bizde ayrılıcaz..bu kıskançlık huyum hep vardı bıktım artık mutluyken bianda mutsuz ediyorum herşeyi.kendimden sogutmaktan korkuyorum en çokYoğun ya da değil. Çok sevmek kime göre neye göre çok? Senin de vaktinde varmış. İlk olsa anlayabilirim ama sen de biliyorsun ki öyle bir unutulur ki hiç olmamış gibi. Adam senle mutluyum diyor. Daha ne desin. Hiçbirimiz ilk ya da son olmak zorunda değiliz. İnsanız sonuçta. Allah korusun belki senle de bitecek? O yüzden kafanı yorma çok fazla derim ben. Daha da sorup kurcalama. Sana zarar. Artı bir de sıkıştırıp kendinden soğutursun. O kadar merak edip onu kıskandığını belli etme ona. Değerli olan sen kal.
hayatta herşey olabilir haklısınız belki bizde ayrılıcaz..bu kıskançlık huyum hep vardı bıktım artık mutluyken bianda mutsuz ediyorum herşeyi.kendimden sogutmaktan korkuyorum en çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?