Kiskanclik

Bu nasıl bir dil,lütfen şu konuyu bir düzenleyin öncelikle.

İkincisi de kız takıntılı sanırım,insan 2 3 hafta görüştüğü birine senelerce bağlı kalamaz,bu sağlıklı bir durum değil.Ya da olay 2 3 hafta değil.

Ayy bilemedim hem de 12 sene öncesi. Oluyor öyle ruh hastası kızlar salla geç bosver takılma bence.

Konuyu soyle toparlayayim.lisedeyken gorusuyor.esim ayriliyor.uzerinden 5 6 sene gecicince milletee severek ayrildik demis.bunu soyledikten 6 7 ay sonrada msj atyorr.herkeste o kizda senin mal oldgunu gorcek gercek yuzunu gorecek die snrada ekliyr kmse seni bnm kadar sevemzz bana donceksn gbi acitasyon yapiyr.evet evet kisaa suruyrr

Aklima bit gbi dustu bi kiz neden 5 sene sonra msj yazar diye.bu surede basklarina takmiss cikmak icin tehdit etmis.acabaaa yoklama yapmak icin mi yoksa acizlik icin mi yzdi bak ben seni sevyrm hala dyerek.

bir kere aşırı karışık yazmışsınız
ama siz nereden öğrendiniz millete öyle şeyler söylediğini bunu eşiniz mi size söylüyor
evet 5 sene sonra evli olduğunu bile bile niye mesaj atsın
eşiniz bir daha yazma evliyim ben rahatsız ediyorsun ailemi gibi birşeyler söylemedi mi yada yazmadı mı

Kafa dolu olunca herhalde nasil anlatcagimi sasirdim.biz evli degildik kiz yazdgndaa daha yeni swvgliydik.biz yeni evliyiz. 5 senelik iliskimz var yani.esim uniye hazrlanirkwn gorsyrlar kisa grstgnu esim soylemsti.grsmelwrnden 5 sene sonra esim uniyu bitirnce kiz.bnm kndimarkdsmn yaninda oyle diyor.arkdsm anlatyr bnaa.6 ay snrada esim askere gttgndee sosyl medya uzernden msj atyo o zamanda biz yeni sevglydik.umarm anlatablmdr..msjn uzernden 5 sene gecti.amaa bi gece bnm aklima kanser gbi bi dusunceyle merak sardi neden yzar bi kizz ve neden bi kiz hala brbrmizi sevyrz diee.

Back
X