Kıskançlık

Esinahmet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
257
14
28
43
Selam kızlar aranızda yeniyim
Erkek arkadaşımla 4 senedir beraberiz
İnstagramda sürekli bi bayan arkadaşının fotolarını beğeniyordu arada selamlastıklarını da söyledi
Geçen bakarken kızın listeden çıktığını gördüm sordum engellemiş heryerden beni dedi
Ben de sebebini sordum 3-5 kere bilmiyorum dedi
İçime bi kurt düştü durduk yere neden engellesin aralarında bisey mi vardı diye falan
Benimki şakın Kıza sorma salagın TEK’i zaten falan dedi yazarsan biter bu is dedi ben de yazdım
Kıza yazdım kız da bana cevap olarak öyle birini tanımıyorum yazdı ve beni de engelledi
Benimki kıza yazdığım icin beni rezil ediyorsun falan diye 3 gündür konuşmuyor bitti artık seni istemiyorum dedi
Fikirlerini alıcam haksız mıyım ve ne yapmalıyım

unıversıtede erkek arkadasım facebookta arkadas olmustu bır kızla.Yorum mu ne yapmıştı.Kim bu ya demiştim.İşyerinden sekreter salagın tekı demıstı.Şimdi 2 cocukları var Allah bağışlasın .

Benim de eski erkek arkadaşım koşa koşa gelip bir kızla konuşmasının ekran görüntüsünü atmıştı. Konuşmanın başı kesik ama gösterdiği yerde de flörtleşiyorlar. Bana cevabı “eski sevgilim olduğundan şüphelendim o yüzden yemledim, bak bir şey yapmış olsam sana neden kendim isteyerek göstereyim” olmuştu 😅 Kesin kız bunu tehdit etti ondan önce göstermek istedi konuşmaları kendi senaryosuyla.

Benim de eski erkek arkadaşım koşa koşa gelip bir kızla konuşmasının ekran görüntüsünü atmıştı. Konuşmanın başı kesik ama gösterdiği yerde de flörtleşiyorlar. Bana cevabı “eski sevgilim olduğundan şüphelendim o yüzden yemledim, bak bir şey yapmış olsam sana neden kendim isteyerek göstereyim” olmuştu 😅 Kesin kız bunu tehdit etti ondan önce göstermek istedi konuşmaları kendi senaryosuyla.
Kızın listede olmasını değil de listeden çıkmasını problem edeni de ilk defa görüyorum :KK53: Sevgilinizin gözü iyi göz değil ben söyleyeyim de yine siz bilirsiniz.
Kız benimkini engellemiş heryerden

Kizla flortlestiyse kizda sevgilisi oldugunu duyunca engellemistir benim aklima bu geldi hani sevgiliniz mavi boncuk dagitan bi tipse. Yaptiginiz seyi bi erkek bana yapsa bende ayrilirim gidip sormak nedir allah askina onun yerine direk guvenmeyince ayrilin bitsin gidip kiza sorarark kendini kucuk dusurmussun

unıversıtede erkek arkadasım facebookta arkadas olmustu bır kızla.Yorum mu ne yapmıştı.Kim bu ya demiştim.İşyerinden sekreter salagın tekı demıstı.Şimdi 2 cocukları var Allah bağışlasın .
Kıza salak mal diyor sürekli

Selam kızlar aranızda yeniyim
Erkek arkadaşımla 4 senedir beraberiz
İnstagramda sürekli bi bayan arkadaşının fotolarını beğeniyordu arada selamlastıklarını da söyledi
Geçen bakarken kızın listeden çıktığını gördüm sordum engellemiş heryerden beni dedi
Ben de sebebini sordum 3-5 kere bilmiyorum dedi
İçime bi kurt düştü durduk yere neden engellesin aralarında bisey mi vardı diye falan
Benimki şakın Kıza sorma salagın TEK’i zaten falan dedi yazarsan biter bu is dedi ben de yazdım
Kıza yazdım kız da bana cevap olarak öyle birini tanımıyorum yazdı ve beni de engelledi
Benimki kıza yazdığım icin beni rezil ediyorsun falan diye 3 gündür konuşmuyor bitti artık seni istemiyorum dedi
Fikirlerini alıcam haksız mıyım ve ne yapmalıyım
Hadi içinize kurt düştü çok normal hadi yazdiniz çok normal niye bunu onunla paylaştınız . Engelleyen kız söyleyecek değil. Siz söylemeden de haberi olmaz. Benim arkamdan iş çeviren kişiyle benim de isim olmaz

Back
X