Kıskançlık

Selam kızlar aranızda yeniyim
Erkek arkadaşımla 4 senedir beraberiz
İnstagramda sürekli bi bayan arkadaşının fotolarını beğeniyordu arada selamlastıklarını da söyledi
Geçen bakarken kızın listeden çıktığını gördüm sordum engellemiş heryerden beni dedi
Ben de sebebini sordum 3-5 kere bilmiyorum dedi
İçime bi kurt düştü durduk yere neden engellesin aralarında bisey mi vardı diye falan
Benimki şakın Kıza sorma salagın TEK’i zaten falan dedi yazarsan biter bu is dedi ben de yazdım
Kıza yazdım kız da bana cevap olarak öyle birini tanımıyorum yazdı ve beni de engelledi
Benimki kıza yazdığım icin beni rezil ediyorsun falan diye 3 gündür konuşmuyor bitti artık seni istemiyorum dedi
Fikirlerini alıcam haksız mıyım ve ne yapmalıyım
Bunda bi şey olduğunu sanmıyorum aralarında bişey olsa engellemezdi tabiki..engellemesi de çok üzerinde durulacak bi konu değil ya kız yanlış bişey yaptı ya sizinki..Engeli koymuşlar artık pek sorun kalmamış gibi bundan sonra takip edin engeli kaldıracakmı diye size küsmeside bi bahane olabilir

Sevgiliniz masum değil bence. Panikle "Yazarsan biter" demiş gibi. Bir işler karıştırmasa kızın arkasından böyle konuşmaz.
Ama sizin yazmanız da saçma olmuş. Ne dediniz ki? "Ben x'in sevgilisiyim, neden engelledin" mi dediniz?
Hadi dediniz, bunu sevgilinize niye söylüyorsunuz?
Gerçeği öğrenmeniz çok zor artık.

Arkadaşı tanıyor

Daha kötü işte arada ortak arkadaşta varmış. Aralarında birşey geçti mi bilemem. Ama sizinki her türlü bu kızımıza yürümüş, adımın lacrymose olduğu kadar eminim.

Muhtemelen de olay şöyledir; erkek arkadasın kıza yürümüştür, kız da sevgilisi olduğunu ortak arkadaslarından öğrenip engellemiştir. Size de konuya dahil olmak istemediğinden tanımıyorum demiştir.

Siz neden başkasıyla muhattap oluyorsunuz ki ? Ayrıca bir insan hiçbir neden yokken heryerden engellemez bir insanı kimse kusura bakmasın.Zamanında eski erkek arkdaşımın başka bir kıza yazdığından şüpheleniyordum aynen bende sizin gibi yazdım o kıza.Erkek arkadaşımda aynı şekilde beni rezil ettin diye üzerime gelmişti.Sonradan anlaşıldı ki benimki arka planda ne metiyeler diziyormuş kıza ne şiirler okuyormuş meğerse:)

Haksizsiniz
Tum listeden bir kisinin ciktigini aninda anlayabilecek kadar hakimsiniz olaya :KK66: yasiniz 13 falan degildir umarim. Benim de esim kalkip bir arkadasima darki neden engelledin diye sorsa oturur gunlerce dalga gecerim.

Yani tabi siz bilirsiniz ama bu tarz şeyler çok çocukça geliyor bana eklemiş çıkarmış bende yazdım falan ajan değiliz sonuçta dimi ama bu kadar araştırma neden

Kızı taciz ediyormuş kız da engellemiş
Kızın belki sevgilisi falan var
Konuşmazsa konuşmasın ya
Tabiki araştırıcan yani

Kıza yürümüştür kız buna yüz vermemiş silmiştir, sen kıza yazarsan kız da sana durumu söyler diye yazma demiş kiza iste🤷🤷 çok fesatim değil mi 😁😁😁 ama hayat acımasız ben napim. :KK53:

Yok fesat degilsin tam da boyle olmustur. Buna biz fesatlik demiyoruz ben de boyleyim :halay:

Bende tavırlarından rahatsız olduğum, saçma sapan şeyler paylaşan insanları engelliyorum
Dolayısıyla hiçbir erkeğin durup dururken engellendiğini sanmam
Erkek arkadaşınızın ters bir hareketi olmuştur ki kız o yüzden heryerden engellemiştir
Ayrıca "salak" diyişi de hiç masum gelmedi bana ve kızın selamlaştıkları halde "tanımıyorum" demesi de.
Yani belli ki aralarında birşey geçmiş, erkek arkadaşınız bariz bir şekilde üste çıkmaya çalışıyor çünkü yalanının ortaya çıkmasından korkuyor.
Kadınlar genelde şüphelerinde haksız çıkmazlar.

Bende tavırlarından rahatsız olduğum, saçma sapan şeyler paylaşan insanları engelliyorum
Dolayısıyla hiçbir erkeğin durup dururken engellendiğini sanmam
Erkek arkadaşınızın ters bir hareketi olmuştur ki kız o yüzden heryerden engellemiştir
Ayrıca "salak" diyişi de hiç masum gelmedi bana ve kızın selamlaştıkları halde "tanımıyorum" demesi de.
Yani belli ki aralarında birşey geçmiş, erkek arkadaşınız bariz bir şekilde üste çıkmaya çalışıyor çünkü yalanının ortaya çıkmasından korkuyor.
Kadınlar genelde şüphelerinde haksız çıkmazlar.
Kız ben yazınca benimkine yazmıs ne oluyor ne yazıyorsun diye o da ben yazmadım deyince yine engellemiş

Erkekler iki durumda bir kadina salak/mal der:
1.kiz buna yüz vermedi
2. Bir süre görüştüler ve kız bunun bir yamugunu görüp tekmeyi bastı.

Tanımadığı görüşmediği kızın salak/mal olduğunu nerden bilsin.
Yav tanıyor ben sorunca kız tanımıyorum dedi

Back
X