- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
E tamam demek ki tanıyorlar birbirlerini.Kız ben yazınca benimkine yazmıs ne oluyor ne yazıyorsun diye o da ben yazmadım deyince yine engellemiş
Erkek arkadaşın sağlam biri değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E tamam demek ki tanıyorlar birbirlerini.Kız ben yazınca benimkine yazmıs ne oluyor ne yazıyorsun diye o da ben yazmadım deyince yine engellemiş
Bence o kıza yeşillenmiş sevgilin ikinizi bir idare etmiş.Selam kızlar aranızda yeniyim
Erkek arkadaşımla 4 senedir beraberiz
İnstagramda sürekli bi bayan arkadaşının fotolarını beğeniyordu arada selamlastıklarını da söyledi
Geçen bakarken kızın listeden çıktığını gördüm sordum engellemiş heryerden beni dedi
Ben de sebebini sordum 3-5 kere bilmiyorum dedi
İçime bi kurt düştü durduk yere neden engellesin aralarında bisey mi vardı diye falan
Benimki şakın Kıza sorma salagın TEK’i zaten falan dedi yazarsan biter bu is dedi ben de yazdım
Kıza yazdım kız da bana cevap olarak öyle birini tanımıyorum yazdı ve beni de engelledi
Benimki kıza yazdığım icin beni rezil ediyorsun falan diye 3 gündür konuşmuyor bitti artık seni istemiyorum dedi
Fikirlerini alıcam haksız mıyım ve ne yapmalıyım
Şu forumda gördüğüm kesinlikle en epik yorumlardan biri :)unıversıtede erkek arkadasım facebookta arkadas olmustu bır kızla.Yorum mu ne yapmıştı.Kim bu ya demiştim.İşyerinden sekreter salagın tekı demıstı.Şimdi 2 cocukları var Allah bağışlasın .
Haksızsın tabi. Bişey yapamazsın üstüne gitme.Selam kızlar aranızda yeniyim
İnstagramda sürekli bi bayan arkadaşının fotolarını beğeniyordu arada selamlastıklarını da söyledi
Geçen bakarken kızın listeden çıktığını gördüm sordum engellemiş heryerden beni dedi
İçime bi kurt düştü durduk yere neden engellesin aralarında bisey mi vardı diye falan
Benimki şakın Kıza sorma salagın TEK’i zaten falan dedi yazarsan biter bu is dedi ben de yazdım
Kıza yazdım kız da bana cevap olarak öyle birini tanımıyorum yazdı ve beni de engelledi
Benimki kıza yazdığım icin beni rezil ediyorsun falan diye 3 gündür konuşmuyor bitti artık seni istemiyorum dedi
Bence böyle bisey yaparak sevgilini küçük duruma düşürmüşsün. Yedirememjs kendine hep kötü düşünüyorsunuz belkide kıza sensen bahsetmiştir oda kıskanıp engellemiştir pozitif düşün birazSelam kızlar aranızda yeniyim
Demekki kızların kiclariyla ilgileniyor küçük beyKıza çok yeme kıçın büyür demiş kız da engellemiş
Ben kıza yazınca kız erkek arkadaşıma söylemiş noluyor diye o da benim haberim Yok dedi,sen mi yaptın diye erkek arkadaşıma sorunca o da beni engelleyen birinin peşine düşmem mesaj yazmam yazdı,bu nedir ya kıza kendini gururlu göstermeye çalışıyor,ben mi manyagım ya var birşey diyorum hala Yok diyor
Şaka yapmış biraz rahat bi adamdır,fakat kızın buna ilgisi var onu biliyorum,benimki ne düşünüyor ondan emin degilimDemekki kızların kiclariyla ilgileniyor küçük bey![]()
Şuan şaka yapıyor sensin bence .?Şaka yapmış biraz rahat bi adamdır,fakat kızın buna ilgisi var onu biliyorum,benimki ne düşünüyor ondan emin degilim
Samimi bir arkadaşı ve kiloluydu o zamanlarŞuan şaka yapıyor sensin bence .?
Buna inandın mi şahsen benim erkek arkadaşım asla böyle bir şey söyleyecek seviyede bir insan olamaz
Sanırım şuan affettin ve bir problem yok. Öyleyse mutluluklar tatlım![]()
Samimi bir arkadaşı ve kiloluydu o zamanlar
Kız babam tanımıyorum dedi yahu ne tanımaması iyice okuyunSen zaten affetmissin bize de erkek arkadaşını suçsuz gösterme cabasindasin ama komik oluyor.
Önceki yorumlarında tanımıyor diyip şimdi samimi arkadaşı. Mesele her neyse . Mutluluklar. İnşallah yeniden aldatilmazsin