Kıskançlık

Bu kişiden kurtulmaya bakın derim.

Anladım. Yok ya bağlanamıyorum ki böyle yaptıkça. Seviyorum hoşlanıyorum ama kimsenin vazgeçilmez olmadığını anlayacak yaştayım
evli değilsiniz anladığım kadarıyla maddi olarak da bu adamdan destek alıyorsunuz, evli olsanız da değişen bir şey olmayacak para ödediği bir nesne gibi davranıyor size, çok uzatmadan kaçın derim

evli değilsiniz anladığım kadarıyla maddi olarak da bu adamdan destek alıyorsunuz, evli olsanız da değişen bir şey olmayacak para ödediği bir nesne gibi davranıyor size, çok uzatmadan kaçın derim

Para almiyorum elbette ama disarda masrafları hep kendi ödüyor. Bana ödetmiyor. Maddi destek derken paradan bahsetmedim aslında. Işlerimi hallediyor destek oluyor.

Para almiyorum elbette ama disarda masrafları hep kendi ödüyor. Bana ödetmiyor. Maddi destek derken paradan bahsetmedim aslında. Işlerimi hallediyor destek oluyor.
ama belli ki sizin gözünüze az ve önemsiz gelen bu destek onun için sizin bedeliniz...size tavsiyem görüşmeye devam etseniz bile asla işlerinizi yapmasına izin vermeyin, hatta abartılı hesaplar ödemesine veya hediyeler almasına da engel olun...böyle iyi niyet görünümlü ve karşılığı belirsiz destek olma taleplerinde benim gülümseyerek kullandığım tek bir cevap vardır ve sınırı belirlemede inanilmaz etkilidir

"ne münasebet?"

Tüm genc kadınlara tavsiye ederim

Son düzenleme:
Sizin istemediğiniz bu maddi iyilikleri şimdi ipleri koparmaya başladığınızda önünüze çıkaracak. Aklınca sizi rahata alıştırmaya çalışıyor, ki elinden kayıp gitmeyesiniz.

Evet aynen bu cevabi almak için açtım bu konuyu. Teşekkür ederim. Şimdi gidip aynen bunları söyleyeceğim. Ne alakası var diyeceğim. Kavga etmeyi de bilmiyorum ki. Laf yetiştiremiyorum beyefendiye

Onun taktiğini deneyin. Gerekirse sırf onu bastırmak için asla alakası olmayan konulardan bahsedip konuşmasına fırsat vermeyin. Yoksa asla kendinizi dinletemezsiniz. Benim de hayatımda bahsettiğiniz gibi bir konu olduğunda asla karşındakine konuşma fırsatı vermeyen bazı insanlar var. Başta ben de susup kalıyordum. Sonra baktım olmuyor onları bastırmak için ne söyleğime bakmadan, hiç susmadan konuşunca susup beni dinlemek zorunda kalmışlardı.

Bir erkeğin, sırf kadın iki gün üst üste uyuyakaldığı ve iyi geceler mesajı yazamadığı için ortalığı karıştırıp sen nerdeydin ne yapıyordun ispatla diye çıkışmaya hakkı var mı?

Kıskançlık sebebi olarak, " aşırı güzelsin ve safsın, kendimi kontrol edemiyorum " u gösteriyor.

Hayatım konusunda çok destek ve arkamda her konuda. Maddi manevî bana çok iyi geliyor.

Ama bu sorun nasıl aşılır? ayrılma kararı da aldım çok acı çekerek ama senden asla vazgeçmem seni kaybedersem nefes alamam vb. Diyor.

Yaklaşık 6 aydır birlikteyiz. Bana güvenmiyor ama güvenmesi için yormalı miyim kendimi ? Sorun ben miyim anlamıyorum ki?

Ben bu tarz konular görünce aklıma hep şiddetle sonuçlanan ilişkiler geliyor. Henüz kendisini geliştirememiş bir kişilik maalesef. Çözüm ise sert tavır koymak. İnanmıyor mu güle güle diyeceksiniz. Baktınız uysallaşmıyor boşverin gitsin.

Ayrıl kurtul. Sana maddi manevi destek veriyorsa beklentiye de giriyor. Kimse karşılıksız bir şey yapmıyor maalesef. Saplantılı kişilik o. Uzak dur.

Onun taktiğini deneyin. Gerekirse sırf onu bastırmak için asla alakası olmayan konulardan bahsedip konuşmasına fırsat vermeyin. Yoksa asla kendinizi dinletemezsiniz. Benim de hayatımda bahsettiğiniz gibi bir konu olduğunda asla karşındakine konuşma fırsatı vermeyen bazı insanlar var. Başta ben de susup kalıyordum. Sonra baktım olmuyor onları bastırmak için ne söyleğime bakmadan, hiç susmadan konuşunca susup beni dinlemek zorunda kalmışlardı.

Benim aklıma bir şey gelmiyor tartışma anında. Aklıma bir şey gelip söyleyince de, daha önceki söylediklerimle bi çelişki oluyor. Karşıdaki de onu yakalayip yüzüme vurunca kalıyorum öyle. Ama ben karşıdakinin çelişkilerini yakalayamıyorum.

Bi de suclaninca özellıkle o kadar kötü hissediyorum ki " hayır öyle değil böyle " diye kendimi ispatlamaya çalışıyorum ama sonra bakıyorum elime hicbir şey geçmemiş yorgun bir haldeyim.

Artık en son nokta " peki tamam ben öyleyim yapacak bir şey yok" deyip iletişim kurma çabasından vazgeçiyorum. Ama sonra bi bakıyorum karşıdaki beni yıprattığını farketmiş halde geri adım atıp özür diliyor ama ben işittiğim laflarla mutsuz ve gece uyuyamayan bir kadın oluyorum.

Bu ilişkim için söylüyorum. Hatasını anlıyor beni kaybetme korkusu yaşayınca. Ben hicbir sorunumu bitme noktasına getirmeden çözemiyorum. Bunu nasıl aşacağım?? Bitme noktasına gelene kadar da olan bana oluyor.

Ayrıl kurtul. Sana maddi manevi destek veriyorsa beklentiye de giriyor. Kimse karşılıksız bir şey yapmıyor maalesef. Saplantılı kişilik o. Uzak dur.

Güçlü olmak istiyorum. Çok güçlü hem de. Hayal kırıklığı yaşamayacak kadar güçlü

Ben bu tarz konular görünce aklıma hep şiddetle sonuçlanan ilişkiler geliyor. Henüz kendisini geliştirememiş bir kişilik maalesef. Çözüm ise sert tavır koymak. İnanmıyor mu güle güle diyeceksiniz. Baktınız uysallaşmıyor boşverin gitsin.

Güle güle deyince uysallaşıyor. :110:

Back
X