Kıskançlık

Lütfen bosluga düşüp falan bu adamla evlenmeye kalkmayın acele etmeyin kendinize bunları nasıl soyletiyorsunuz tlfona bakmayınca sizi aldatmakla suçlayan adama ben olsam afedersiniz s. git o zaman derim ne açıklama yaparim ne kendimi yorarım güvenmiyorsa ne işi var ne kadar rezil aşağılayıcı bir durum
Yeni bir başlangıç vs yapmaya çalışıyordunuz galiba galeyana gelip daha bosanali bir kaç ay olmuşken hata yapıp düşman sevindirmeyin kendinize yazık etmeyin bu kadar yüz vermeyin ya güzelsin safsın kendini koruyamazsın laflariyla yelkenleri indirip içinizin yağlarının eriyecegi zamanlar coooook gerilerde ergenlikte kalmadi mi evlenmiş boşanmış aldatılmış onca şey yaşamış sıfırdan başlamış bir kadın için bence çok daha güçlü olmalısınız

Yaklaşık 40 yaşındasınız. Eski eşiniz askerdi. Adam günlerce haftalarca aylarca belki görevden gelmedi. Siz tek başınıza ayakta kaldınız, her zaman arkanızda bir erkek olmadı. Siz mi safmışsınız? Peahhh. Bence o adam ya kompleksli, ya da suç bastırıyor. Belli yaşa gelmiş bir adamın da ergenler gibi iyi geceler mesajı atmadınız diye zırlaması da ne bileyim. Midem bulandı. Size diyor ki '' Safsın, kandırırlar seni. '' Pöfff. 🤦🏻‍♀️ Bunu şahsınıza hakaret olarak algılamanız gerekmez mi?

İnsanlar ilk tanıştığında karşısındakine güvenemeyebilir. Belki öncesinde problemli ilişkileri olmuştur vs. Ama tanıdıktan sonra hala bu tür aşağılamalarla güvensizlik yaşıyorsa uzak durun derim. Değişmez. Değişme ihtimali ile de evlilik olmaz, olmamalı.

Kıskançlık çok tehlikeli bir hastalık. Hastalık diyorum bu kadar net. Ölüm gibi zulüm gibi bir şey. Yarın öbür gün evlendin, alışverişten yarım saat geç döndün. Belki trafik vardı belki biseye takıldın. Bu seferde neredeydin ispatla diyecek. Kapıyı duymadın iki dakika geç açtın. Ne işler karıştıyordun diyecek. Şuraya gidelim diyeceksin. Gitmek istemeyecek azıcık ısrar edince ne var orda biriyle mi sözleştin diyecek. Ya da aradığında telefonun meşgul çalacak eve geldiğinde arama kayıtlarını kontrol edecek. Ben bu saydıklarımı farazi yazmıyorum. Can ciğer dostum vardı ve sırf eşi böyle diye görüşemiyoruz bile. Çünkü eşimden kıskanıyor. İyi düşün bence...

Kopyala yapıştır yapıp ona göndermek istiyorum bunu. Kafamda netleşti bazı şeyler. Ben yapamam bu adamla. Seviyeli bir şekilde başarabilirsem ayrılmaya çalışacağım. Ilk ayrılma kararı aldiğimda çok öfkelenmişti. Sakin kalamamıştı. Güçlü olmam lazım bu hayat benim hayatım. Nefes almak istiyorum.

Yaklaşık 40 yaşındasınız. Eski eşiniz askerdi. Adam günlerce haftalarca aylarca belki görevden gelmedi. Siz tek başınıza ayakta kaldınız, her zaman arkanızda bir erkek olmadı. Siz mi safmışsınız? Peahhh. Bence o adam ya kompleksli, ya da suç bastırıyor. Belli yaşa gelmiş bir adamın da ergenler gibi iyi geceler mesajı atmadınız diye zırlaması da ne bileyim. Midem bulandı. Size diyor ki '' Safsın, kandırırlar seni. '' Pöfff. 🤦🏻‍♀️ Bunu şahsınıza hakaret olarak algılamanız gerekmez mi?

Evet öyle algıladım ilk başlarda. Sonra kendimden şüphe ettim. Ben öyleyim yaa. Kendime güven konusunda sorunluyum. "Ya haklıysa?" Diye düşünüp kendimi üzüyorum

İnsanlar ilk tanıştığında karşısındakine güvenemeyebilir. Belki öncesinde problemli ilişkileri olmuştur vs. Ama tanıdıktan sonra hala bu tür aşağılamalarla güvensizlik yaşıyorsa uzak durun derim. Değişmez. Değişme ihtimali ile de evlilik olmaz, olmamalı.

Ay acaba beni taniyamadi mi ? Tanısa düzelir mi ki?

Bahane di mi güzellik saflık bilmem ne. Başlarda iyiydi de ilişki ilerledikçe tedirgin olmaya başladım. Kendimi koruyamaz miyim sanki di mi ? Korunmak için birine ihtiyacım yok aynen öyle düşünüyorum. Teşekkür ederim.

tabi ki bahane.
kabul ettiğiniz her saçmalığın devamında bir yenisi daha gelir. size değil, kendine güveni yok.

Koşarak uzaklas canım... Daha sonra seni neler bekliyor olucak tahmin bile edemezsin. Kendini eksik hissediyor. Yolun başından sonu çok belli. Maddi manevi olan şeyler in önüne geçecek bu durum. Kendini 10 yıl sonra da konunun içinde bulacak sin. Senden kaynaklı degil. Kimse aşkından ölmüyor ama maalesef kadınlarımız sinek öldürürmuscesine öldürüluyor. Onunki iyileşmesi mümkün olmayan bir hastalık..keske ler ile ilgili cunlele kurmaman adina seni de daha da sahiplenmeden ayrilmalisin...

Aynen öyle zor bir evlilikten çıktım şimdi biraz nefes alıp omzumu birine yaslamak isterken şimdi de böyle bir kaosa girmem ne kadar mantıklı. Yani onca zaman ayrı kaldık eski esim hiç beni darlamadı. Hiç hesap sormadı bana. Hiç üzmedi bu konularda.

6 ayda mı tanıyamadı? Yapmayın Allah aşkına bir insanın güvenilir olup olmadığını anlamak 6 ay sürmez. Bence adamın ya huyu bu ya da kendi güvenilmez suç bastırıyor. İki türlü de berbat

Evet 6 ay bence de tanıması lazım. Her b.kumu anlatıyorum seceremi biliyor artık.

Koşarak uzaklas canım... Daha sonra seni neler bekliyor olucak tahmin bile edemezsin. Kendini eksik hissediyor. Yolun başından sonu çok belli. Maddi manevi olan şeyler in önüne geçecek bu durum. Kendini 10 yıl sonra da konunun içinde bulacak sin. Senden kaynaklı degil. Kimse aşkından ölmüyor ama maalesef kadınlarımız sinek öldürürmuscesine öldürüluyor. Onunki iyileşmesi mümkün olmayan bir hastalık..keske ler ile ilgili cunlele kurmaman adina seni de daha da sahiplenmeden ayrilmalisin...

Burdaki anahtar kelime daha fazla sahiplenmeden... Anladım.

Bahane di mi güzellik saflık bilmem ne. Başlarda iyiydi de ilişki ilerledikçe tedirgin olmaya başladım. Kendimi koruyamaz miyim sanki di mi ? Korunmak için birine ihtiyacım yok aynen öyle düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Evet, bahane. Adam kompleksli, adam suç bastırıyor.

Lütfen bosluga düşüp falan bu adamla evlenmeye kalkmayın acele etmeyin kendinize bunları nasıl soyletiyorsunuz tlfona bakmayınca sizi aldatmakla suçlayan adama ben olsam afedersiniz s. git o zaman derim ne açıklama yaparim ne kendimi yorarım güvenmiyorsa ne işi var ne kadar rezil aşağılayıcı bir durum
Yeni bir başlangıç vs yapmaya çalışıyordunuz galiba galeyana gelip daha bosanali bir kaç ay olmuşken hata yapıp düşman sevindirmeyin kendinize yazık etmeyin bu kadar yüz vermeyin ya güzelsin safsın kendini koruyamazsın laflariyla yelkenleri indirip içinizin yağlarının eriyecegi zamanlar coooook gerilerde ergenlikte kalmadi mi evlenmiş boşanmış aldatılmış onca şey yaşamış sıfırdan başlamış bir kadın için bence çok daha güçlü olmalısınız

Ya aslında ilişkinin başlari cok iyiydi. Cok egleniyorduk hayaller kuruyorduk planlar yapiyorduk. Kamp yapariz ucurtma ucururuz almanyaya gideriz vb. Acikcasi cok ihtiyacim vardi boyle seylere. Sonra ne olduysa canavar cikti adamin icinden.

Burdaki anahtar kelime daha fazla sahiplenmeden... Anladım.
Seni kaybedersem nefes alamam vazgeçemem demiş ya size. Zaman geçtikçe paylaşımlar çoğalıyor daha bağlanmadan yolunuzu ayırın ... Ailesi ile tanıştırdi mı ya da teklif etti mi? Nieyti ciddi ise peşinizi birakmasi zor olur ...

bu şekilde fazla ilgi gösterip daha sonra eksikler ve kusurlar bularak kadının kendinden şüphe etmesine acaba öyle miyim demesine sebep olan çok fazla kötü niyetli erkek var, bu güzelliğiniz ya saflığınızla ilgili değil.
kilolu olsanız kilolarınıza takacaktı, bu karşınızdaki erkeğin bozuk ruh haliyle ilgili bir durum.
benzer şeyler yaşayan çok fazla kadın var maalesef, lütfen beni seviyor falan diye düşünmeyin sevgi yok ortada.

Back
X