Kıskançlık

Seni kaybedersem nefes alamam vazgeçemem demiş ya size. Zaman geçtikçe paylaşımlar çoğalıyor daha bağlanmadan yolunuzu ayırın ... Ailesi ile tanıştırdi mı ya da teklif etti mi? Nieyti ciddi ise peşinizi birakmasi zor olur ...

Yok o aşamaya gelmedik henüz. Ama ailemle tanışmak için ısrarcı ama ben hazır degilim

bu şekilde fazla ilgi gösterip daha sonra eksikler ve kusurlar bularak kadının kendinden şüphe etmesine acaba öyle miyim demesine sebep olan çok fazla erkek arkadaş var, bu güzelliğiniz ya saflığınızla ilgili değil.
kilolu olsanız kilolarınıza takacaktı, bu karşınızdaki erkeğin ruh haliyle ilgili bir durum.
benzer şeyler yaşayan çok fazla kadın var, lütfen beni seviyor falan diye düşünmeyin sevgi yok ortada.

Yaa geçen hafta kilo mu aldın sen dedi. Oraya doğru mu gidiyor yoksa. Ay ben çok pis gaza gelirim

Saflık değil de güzellik başa bela ya:kahve:
Heheh. Adamın derdi güzellik değil. Kompleksli. Bu kadın senelerce erkek gölgesi altında yaşamamış,her işini kendi görmüş. Paşam errrrrrkekliğini hissedemedi tabi. En kolay yolu kadını aşağı çekmek.

Herkes aynı sey i dile getirmiş. Bosanmadan sonraki asama da da cok sansliymıssınız rahatsız etmemiş eski eşiniz... Yeni erkek arkadasınızın ruhu hasta. İyileştirmek için uğrssırsanız geçmişler olsun size... Gaza gelin bay bay diyin. Sonra baska olumsuz şeyleri konu acarsınız... Kosarak değil ucarak uzaklaşın.aynı konudan muzdarip kadınlara da ısık olsun..

Konularınızdan bildiğim kadarıyla toy yaşta değilsiniz.
Eski eşiniz tarafından da baskilandiginizi hatırlıyorum.

Trip atmak olmamalı bu saçma tavra karşılığiniz, bu tarz adamlar arızadir tam anlamıyla. Kadına kendini koruyamayan varlık muamelesi yapıp sahibi gibi davranırlar, ama kendilerine herşey mübahtır.
Ayrılın,ne hali varsa görsün.

Ben ruh hastasıyım demiyo da, asırı guzelsın diyor.
Ben paronayagım demiyo da, safsın diyor.
Tipe bak
Hayatlarındaki kadına istemediği gibi davramafığında zarar veren hatta canına kastedenler bu tipler oluyor işte.

Kadınlar uzak durması gereken erkeklede baş sıralarda olması gerekir bunların.

Bir erkeğin, sırf kadın iki gün üst üste uyuyakaldığı ve iyi geceler mesajı yazamadığı için ortalığı karıştırıp sen nerdeydin ne yapıyordun ispatla diye çıkışmaya hakkı var mı?

Kıskançlık sebebi olarak, " aşırı güzelsin ve safsın, kendimi kontrol edemiyorum " u gösteriyor.

Hayatım konusunda çok destek ve arkamda her konuda. Maddi manevî bana çok iyi geliyor.

Ama bu sorun nasıl aşılır? ayrılma kararı da aldım çok acı çekerek ama senden asla vazgeçmem seni kaybedersem nefes alamam vb. Diyor.

Yaklaşık 6 aydır birlikteyiz. Bana güvenmiyor ama güvenmesi için yormalı miyim kendimi ? Sorun ben miyim anlamıyorum ki?
Kesinlikle öyle bir hakkı yok, güzel olmak kıskançlık için bahane değil.Her insan sevgilisini, eşini güzel görür zaten.İyi geceler mesajı çekmediğin için neredeydin ispatla demesi benim için direkt ayrılma sebebi güven olmayan bir ilişkinin temeli zayıftır ve ilerde yıkılmaya mahkumdur bence.Bence sevgilinizle açıkça konuşun sınırlarınızı çekin.

gun
Kesinlikle öyle bir hakkı yok, güzel olmak kıskançlık için bahane değil.Her insan sevgilisini, eşini güzel görür zaten.İyi geceler mesajı çekmediğin için neredeydin ispatla demesi benim için direkt ayrılma sebebi güven olmayan bir ilişkinin temeli zayıftır ve ilerde yıkılmaya mahkumdur bence.Bence sevgilinizle açıkça konuşun sınırlarınızı çekin.

Bakıcam bi çaresine. Halledeceğim. Ben de aynen burda yazılanlar gibi düşünüyorum ama acaba ya ben haksizsam falan diye kendime güvenemedim bi. Ama cozdum olayı. Sonrası bende

gun

Bakıcam bi çaresine. Halledeceğim. Ben de aynen burda yazılanlar gibi düşünüyorum ama acaba ya ben haksizsam falan diye kendime güvenemedim bi. Ama cozdum olayı. Sonrası bende
O kendine güvenmiyor. Nasıl yaptıysa kısa surede. Olayları kendine cevirmeyi başarmış... Giden zamanın telafisi yok. Güzel kişiler çıksın karsınıxa...

Bu derece kıskanç bir erkeğin kendisinin bir haltlar karıştırdığına emin olabilirsiniz. Ya karıştırıyor ya karıştıracak. Sonuç olarak o potansiyeli var.
Zaten saf buluyormuş sizi. Sadece belki düşündüğü kadar saf değilsinizdir, sizde de onun arkasından iş çevirecek potansiyel vardır diye panik yapıyor.
Bu adamla zaman harcamayın boşuna.

Back
X