Şimdi aşırı güzel ve saf olunca ve iki gece üst üste uyuyakalınca 2. gece otomatik olarak başka biriyle yatmış oluyorsunuz sanırım. size bunu söyledi sizde sustunuz mu ?
Yok susmadım bozuldum tripliyim şuan. Ne yapacagimi bilemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi aşırı güzel ve saf olunca ve iki gece üst üste uyuyakalınca 2. gece otomatik olarak başka biriyle yatmış oluyorsunuz sanırım. size bunu söyledi sizde sustunuz mu ?
Seni kaybedersem nefes alamam vazgeçemem demiş ya size. Zaman geçtikçe paylaşımlar çoğalıyor daha bağlanmadan yolunuzu ayırın ... Ailesi ile tanıştırdi mı ya da teklif etti mi? Nieyti ciddi ise peşinizi birakmasi zor olur ...
Trip mi ? ne diyorsun lan sen ne ima ediyorsun , miktir git demiştim ben olsam. ama normal güzelim ve de hiiiiç saf sayılmamYok susmadım bozuldum tripliyim şuan. Ne yapacagimi bilemedim.
bu şekilde fazla ilgi gösterip daha sonra eksikler ve kusurlar bularak kadının kendinden şüphe etmesine acaba öyle miyim demesine sebep olan çok fazla erkek arkadaş var, bu güzelliğiniz ya saflığınızla ilgili değil.
kilolu olsanız kilolarınıza takacaktı, bu karşınızdaki erkeğin ruh haliyle ilgili bir durum.
benzer şeyler yaşayan çok fazla kadın var, lütfen beni seviyor falan diye düşünmeyin sevgi yok ortada.
Trip mi ? ne diyorsun lan sen ne ima ediyorsun , miktir git demiştim ben olsam. ama normal güzelim ve de hiiiiç saf sayılmam![]()
Anlamadım adam size 2 gecedir sesin çıkmıyor bi haltlar yiyorsun diyebiliyor da siz neden diyemiyorsunuz ?Ay denir mi öyle şey elin adamına ahahahaha dedigimi hayal ettim bir an cok komik durdu senaryo
Anlamadım adam size 2 gecedir sesin çıkmıyor bi haltlar yiyorsun diyebiliyor da siz neden diyemiyorsunuz ?
15 yaşına mı döndün annem silkelen, bir sarsıl. Başından evlilik geçmiş kaç yaşında kadınsın, yol ver gitsin. Düşme bu tezgahlara çok güzelsin çok safsın muhabbetlerine ergenler bile düşmüyor artık.Aslında aynı şey di mi ?
Heheh. Adamın derdi güzellik değil. Kompleksli. Bu kadın senelerce erkek gölgesi altında yaşamamış,her işini kendi görmüş. Paşam errrrrrkekliğini hissedemedi tabi. En kolay yolu kadını aşağı çekmek.Saflık değil de güzellik başa bela ya![]()
Erkeklere her boku anlatmamak gerekiyor. Sonra önüne geliyor... Cımbızla çekilmiş alakasız seyler. Biraz Esrarengiz kalmak gerekiyor.Evet 6 ay bence de tanıması lazım. Her b.kumu anlatıyorum seceremi biliyor artık.
Hayatlarındaki kadına istemediği gibi davramafığında zarar veren hatta canına kastedenler bu tipler oluyor işte.Ben ruh hastasıyım demiyo da, asırı guzelsın diyor.
Ben paronayagım demiyo da, safsın diyor.
Tipe bak
Kesinlikle öyle bir hakkı yok, güzel olmak kıskançlık için bahane değil.Her insan sevgilisini, eşini güzel görür zaten.İyi geceler mesajı çekmediğin için neredeydin ispatla demesi benim için direkt ayrılma sebebi güven olmayan bir ilişkinin temeli zayıftır ve ilerde yıkılmaya mahkumdur bence.Bence sevgilinizle açıkça konuşun sınırlarınızı çekin.Bir erkeğin, sırf kadın iki gün üst üste uyuyakaldığı ve iyi geceler mesajı yazamadığı için ortalığı karıştırıp sen nerdeydin ne yapıyordun ispatla diye çıkışmaya hakkı var mı?
Kıskançlık sebebi olarak, " aşırı güzelsin ve safsın, kendimi kontrol edemiyorum " u gösteriyor.
Hayatım konusunda çok destek ve arkamda her konuda. Maddi manevî bana çok iyi geliyor.
Ama bu sorun nasıl aşılır? ayrılma kararı da aldım çok acı çekerek ama senden asla vazgeçmem seni kaybedersem nefes alamam vb. Diyor.
Yaklaşık 6 aydır birlikteyiz. Bana güvenmiyor ama güvenmesi için yormalı miyim kendimi ? Sorun ben miyim anlamıyorum ki?
Soruyor musunuz birdeAslında aynı şey di mi ?
Kesinlikle öyle bir hakkı yok, güzel olmak kıskançlık için bahane değil.Her insan sevgilisini, eşini güzel görür zaten.İyi geceler mesajı çekmediğin için neredeydin ispatla demesi benim için direkt ayrılma sebebi güven olmayan bir ilişkinin temeli zayıftır ve ilerde yıkılmaya mahkumdur bence.Bence sevgilinizle açıkça konuşun sınırlarınızı çekin.
O kendine güvenmiyor. Nasıl yaptıysa kısa surede. Olayları kendine cevirmeyi başarmış... Giden zamanın telafisi yok. Güzel kişiler çıksın karsınıxa...gun
Bakıcam bi çaresine. Halledeceğim. Ben de aynen burda yazılanlar gibi düşünüyorum ama acaba ya ben haksizsam falan diye kendime güvenemedim bi. Ama cozdum olayı. Sonrası bende