- 25 Kasım 2020
- 162
- 476
- 18
- 31
M MeltemmisinYenvesinin dogum tarihi olduguna emin misiniz? Belki o tarihte dogan bi eski sevgilisi falan. Yani soyledi mi direkt yengemin dogum tarihiyle benim dogum tarihim diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M MeltemmisinYenvesinin dogum tarihi olduguna emin misiniz? Belki o tarihte dogan bi eski sevgilisi falan. Yani soyledi mi direkt yengemin dogum tarihiyle benim dogum tarihim diye
Söyledi canım yengesinin oldgnu açıklamasıda sosyal medyasını onlardayken açmış falan bende dedim neden ananın babanın dogum tarihi degilde onun cevabıda sen normal değilsin pskolojin bozuk diyor
Bu nasil bi yenge sevgisi yaSöyledi canım yengesinin oldgnu açıklamasıda sosyal medyasını onlardayken açmış falan bende dedim neden ananın babanın dogum tarihi degilde onun cevabıda sen normal değilsin pskolojin bozuk diyor
Amcasının eşi canımBu nasil bi yenge sevgisi yaabisi biliyo mu bu durumu abisi kiskanmiyor mu hic
Belki eşinde falan göremeyince durumu ona özel paylaştıgını anlamıştır, yani umarım öyledir çok ilginç çünkü, insan niye yengesinin doğum tarihini şifresi yapar?Bide dikkatimi bişey daha çekti ben whatsaptan durum paylaştım sadece yengesine görünür yaptım .Allah herkesin yuvasını kötü kadınlardan korusun dye .kendisi hemen üzerine alınmış .tahmin etmiş Yani kendisine yazdgmı beni engellemiş o gündem beri konşmuyorm kendyle ve ben buna sen neden kendi üstüne alındım dedigimde ise hiç bişe diyemedi
Amcasının karısı cnım.işte şüphelenmese neden işkillensin ben olsam mesela hiç üstüme alınmam geçerim bu nye kendine alındı direk o aklıma yatmıyor.eşimde öyle bir insan değil beraber büyüdük diyor ne bilim ya kafayı yicem zaten neyse arkadaşın konusunuda mesgul ettim hakkını helal etsin bu konuyu ayrıca kendim açacam buradaBelki eşinde falan göremeyince durumu ona özel paylaştıgını anlamıştır, yani umarım öyledir çok ilginç çünkü, insan niye yengesinin doğum tarihini şifresi yapar?
Bu yenge hangi akrabanın eşi?
Neden guvenmedigim konusu su aslinda ben anne ve babasi ayri bir bayanım cok küçükken ayrildilar ben esimi o kadar cok seviyorumki benden baska biri yani yasit biri kuzen yigen kim olursa dokunmasina dahi tahammul edemiyorum ama ben eşimin beni nasil sevdigini biliyorum biz cok seylerden gectik beraber o bana cok soyledi onlar benim kardesim ben onlarin abileriyim diye yeri geldi insan gibi anlatti yeri geldi kavga ettik bu konuda ama yinede her defasinda senede bir gorusmemize ragmen onlarla tahammul edemiyorum ben
Neden guvenmedigim konusu su aslinda ben anne ve babasi ayri bir bayanım cok küçükken ayrildilar ben esimi o kadar cok seviyorumki benden baska biri yani yasit biri kuzen yigen kim olursa dokunmasina dahi tahammul edemiyorum ama ben eşimin beni nasil sevdigini biliyorum biz cok seylerden gectik beraber o bana cok soyledi onlar benim kardesim ben onlarin abileriyim diye yeri geldi insan gibi anlatti yeri geldi kavga ettik bu konuda ama yinede her defasinda senede bir gorusmemize ragmen onlarla tahammul edemiyorum ben
annesi babası ayrılan tek siz değilsiniz bu saçma bahanenin arkasına sığınmayın kendi sağlıksız düşüncelerinizi kabullenin sonra da tedavi yolu arayın
Cidden öyle göndermeli durum yaptınız bir de ona özel yaptınız eşiniz bir şey demedi mi:)) Çünkü çok şey bir şey ya.Amcasının karısı cnım.işte şüphelenmese neden işkillensin ben olsam mesela hiç üstüme alınmam geçerim bu nye kendine alındı direk o aklıma yatmıyor.eşimde öyle bir insan değil beraber büyüdük diyor ne bilim ya kafayı yicem zaten neyse arkadaşın konusunuda mesgul ettim hakkını helal etsin bu konuyu ayrıca kendim açacam burada
Eşim ve ikisine görünürlügünü yaptımCidden öyle göndermeli durum yaptınız bir de ona özel yaptınız eşiniz bir şey demedi mi:)) Çünkü çok şey bir şey ya.
Denk gelmiştir belki yani inşallah yoksa çok saçma.8578 eşim 1985 dıgumlu yengesi 1978
Öylesine yapmış cnm öyle diyo kendisi :)Denk gelmiştir belki yani inşallah yoksa çok saçma.
Valla kendisinin psikolojisi bozuk herhalde. Ne alaka ya yengesinin doğum günüyle şifre koymuş.Söyledi canım yengesinin oldgnu açıklamasıda sosyal medyasını onlardayken açmış falan bende dedim neden ananın babanın dogum tarihi degilde onun cevabıda sen normal değilsin pskolojin bozuk diyor
Teyzesinde neden kalma ihtiyacı duyuyor birde ortada birşey yokken kiskanmaniz çok saçma degilmi kardeş çocuğu onlarMerhabalar hanimlar ozellikle uye oldum buraya belki bana kizacaksiniz ama bu konu yillardir beni dert sahibi yapti ben 10 yillik evliyim esimle hic bir sorunum yok hic bir anlamda ama onun akrabalarindan ozellikle teyze kizlarindan cok kiskaniyorum kizlarin hicbir yanlisi yok esiminde yok onlara karşı ama ben yokken teyzesinde gidip kalmasina tahammul edemiyorum ve bu konu hic bir problem yokken evliligimde bizi her dafesinda kavga edecek duruma getiriyo sinirden herseye catiyorum yardim edin sizce abartiyomuyum ne yapmaliyim bu arada bu konuyu kiskandigim kisilerde hissediyo ayni yaslarda oldugumiz icin bu yuzden soguk davraniyorum onlarada