- 29 Ağustos 2016
- 473
- 193
- 103
- 29
Herkese merhaba beni rahatsız eden bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum. Ama sert yorum tepki vermeyin ben haksız olduğumun yanlış düşünce de olduğumun zaten farkındayım zaten rahatsızım kendimi böyle hissederken bile suçlayıp öz eleştri yapıyorum. Konu şu ben normalde bir ortama girdiğim de dış görünüşümle konuşmamla enerjimle dikkat çekerim hep iltifat alırım arkadaş grubunda bile ben daha dikkat çekerdim ama bunu hiç kullanmadım ve egoya dönüştürmedim .Hep mütevazı olmaya çalıştım ama bir yandan da gururu okşanıyor insanın yalan değil . Sorun şu ki üç dört aydır bir kızla çok iyi arkadaşım kızı seviyorum gerçekten iyi anlaşyorum ama kızın benden daha dikkat çeken güzelliği ve enerjisi var kıskandım ama asla ona kötü davranmadım davranmam da ama bu durum beni rahatsız ediyor. Ondan uzaklaşmalı mıyım çünkü beraber olduğumuzda bi şey oluyo ve bu sefer ben moralimi bozuyorum kıskanma dürtüsü daha da alevleniyor . Özgüven sorunum zaten var böyle kabul edin kabullenin dicekseniz şayet bu biraz zor bi durum ya da nasıl yapabilirim . Tekrar haksız olduğumun farkındayım ama karşımdaki kişiye de asla haksızlık etmem ayrıca sevdiğim birisi benim derdim kendimle biraz bu sorunumu nasıl çözebilirim