Kıskançlık

Nurbanugul

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2022
3
1
1
42
Eşimi akşam daha önceden de gereksiz zamanlarda sürekli arayan ,daha önceden yemekte karşılaştığım eşimin muhabbetinden zevk aldığı bir kadın arkadasi aradı benim yanımdayken resmi konuştu sonra ben mutfağa geçen eşimin kahkahasıni duydum moralim bozuldu zaten kadından rahatsız oluyordum
Sonra eşimin yanina gidip aslında uygun bir dille söylemeyi planladigim düşüncemi bağırarak saldirarak hakaretle gösterdim öfke patlamasi geçirdim kendimi durduramadim çok saygısız davrandım hareketlerde bulundum iki küçük çocuğum diğer odadan duydular onlar da korktu çok saçma harekette bulundum eşimden çok özür diledim ama çocuklarim için çok üzülüyorum zaten çalışan bir anne olduğum için onlara zaman ayiramiyorum büyük oglum anne babaya kızma dedi çok üzülüyorum keşke hiç böyle olmasaydı keşke o zamanı geri getirebilseydim özgüven eksikligim olduğu için bu anormal öfke patlamasini yaşadım muhtemelen. eşim her fırsatta iyi giyenmedigim yaşıma göre daha yaşlı gözüktüğü mu söyler durur öyle olunca kendimi güzel bulmuyorum kendime bakmıyorum zaten iki küçük çocuğum var her gün mesai yapıyorum kendime bakma fırsatım da olmuyor bu durumda eşimin diğer kadınlara karşı en ufak muhabbeti beni üzüyor.

Eşimi akşam daha önceden de gereksiz zamanlarda sürekli arayan ,daha önceden yemekte karşılaştığım eşimin muhabbetinden zevk aldığı bir kadın arkadasi aradı benim yanımdayken resmi konuştu sonra ben mutfağa geçen eşimin kahkahasıni duydum moralim bozuldu zaten kadından rahatsız oluyordum
Sonra eşimin yanina gidip aslında uygun bir dille söylemeyi planladigim düşüncemi bağırarak saldirarak hakaretle gösterdim öfke patlamasi geçirdim kendimi durduramadim çok saygısız davrandım hareketlerde bulundum iki küçük çocuğum diğer odadan duydular onlar da korktu çok saçma harekette bulundum eşimden çok özür diledim ama çocuklarim için çok üzülüyorum zaten çalışan bir anne olduğum için onlara zaman ayiramiyorum büyük oglum anne babaya kızma dedi çok üzülüyorum keşke hiç böyle olmasaydı keşke o zamanı geri getirebilseydim özgüven eksikligim olduğu için bu anormal öfke patlamasini yaşadım muhtemelen. eşim her fırsatta iyi giyenmedigim yaşıma göre daha yaşlı gözüktüğü mu söyler durur öyle olunca kendimi güzel bulmuyorum kendime bakmıyorum zaten iki küçük çocuğum var her gün mesai yapıyorum kendime bakma fırsatım da olmuyor bu durumda eşimin diğer kadınlara karşı en ufak muhabbeti beni üzüyor.
durum eşinizle alakalı değil yani kendinizle alakalı aslında
özgüveninizi yitirmişsiniz o yüzden agresif tavır sergilemişsiniz
kendinizi iyi hissetmek için kendinizi sevmek için özen gösterin ne çocuk ne çalışma hayatı bakıma engel değil ha vaktiniz yoksa gider kalıcı makyaj yaptırır saça keratin bakımı yaptırırsınız yine çözülür sorun ki uyanıp yüzünüzü yıkadıktan sonra göze bir kalem bir rimel yanağa bir allık 2 dk lık işlem
saçlarınızıda güzel kesim yaptırırsanız şekillendirmesi kolay olur sorun çözülür

etrafınızdaki kadınları tehtit olarak görmeyi bırakmanız lazım sizinde onlardan eksiğiniz yok medeni insanlarız karşı cinsle illaki konuşup karşılaşıcağız

Canım ya nasıl manipülasyona maruz kalıyosun ki insani bir tepkinde bile kendinde kusur arıyosun? Bırak, saçı, başı makyajı önce iki çocuk verdiğin o adamın sana karşı kurduğu cümleleri sorgula. Giyim zevkini beğenmiyosa beğendiklerini alıp getirdi de giymedin mi?

Aslında her şey eşinizin size yaşlı göründüğünüzü iyi giyinmediğinizi söylemesiyle başlamış. Kendisi itmiş sizi bu kıskançlığa. 🙁 bende olsam kadın bir arkadaşıyla başka bir alanda kahkaha atarak gülüşmesini kıskanırdım.
Ama şunu söylemek istiyorum. Değişime gidin ama bunu onun için değil kendiniz için yapın. Gidin ipek kirpik taktırın saçlarınızı kestirin veya ufak boyalar attırın ne bileyim kendinizi iyi hissettirecek şeyler yapın. Vallahi çok iyi gelecek 😊

Anladığım kadarıyla birikti birikti ve bir noktadan sonra patladı. Nasıl bir şeye maruz kalıyorsun eşin tarafından bunu çok iyi sorgulaman lazım direkt kendini suçlamamalısın. Sana kendini kötü hissettirip özgüvenini zedelemiş bunu çok üstü kapalı bir şekilde yapmış manipülasyona uğramışsın sırf kendini suçluyor kendine kızıyorsun biriktirdiklerin patladığı için. Eşin düşündüğüm şeyi yapıyorsa bu bir kadına yapılabilecek en büyük kötülük.

Esiniz yasli gorunuyorsun dedi diye mi kendinizi oyle hissediyorsunuz yoksa gercekten boyle mi dusunuyorsunuz?eger gercekten boyle dusunuyorsaniz yukaridaki sacina renk attir ipek kirpik taktir onerilerini yaptirmayin cunku şahken şahbaz oluyor hanimlar.iyi bir dr a gidin kasap a degil.ihtiyaclarinizi soyleyin o baksin ve yaptirmaniz gereken islemleri yaptirin.cocuklar kucuk is vs bahane etmeyin onceliginiz bu olsun buna emek ve zaman harcayin.yani ben olsam boyle yaparim.faturalari da esim odesin bi zahmet

Esiniz yasli gorunuyorsun dedi diye mi kendinizi oyle hissediyorsunuz yoksa gercekten boyle mi dusunuyorsunuz?eger gercekten boyle dusunuyorsaniz yukaridaki sacina renk attir ipek kirpik taktir onerilerini yaptirmayin cunku şahken şahbaz oluyor hanimlar.iyi bir dr a gidin kasap a degil.ihtiyaclarinizi soyleyin o baksin ve yaptirmaniz gereken islemleri yaptirin.cocuklar kucuk is vs bahane etmeyin onceliginiz bu olsun buna emek ve zaman harcayin.yani ben olsam boyle yaparim.faturalari da esim odesin bi zahmet
Ay onada gelmezler

Napsın silikon meme mi taktırsın doktora, ipek kirpiği kasaplar mı takıyor 😀😀 ipek kirpik veya ufak dokunuşlar yaptırmak bakımlı olmak kimseyi şahbaz yapmaz. İpek kirpikte taktırdım protez tırnakta yaptırdım oohh sefam olsun kendimi bebek gibi hissediyorum 😀😀 kaldı ki kendi parasını kazanan bir kadın yarım saatini kendini mutlu etmek için ayırabilir. Kocasını demiyorum bak, kendini diyorum.

Napsın silikon meme mi taktırsın doktora, ipek kirpiği kasaplar mı takıyor 😀😀 ipek kirpik veya ufak dokunuşlar yaptırmak bakımlı olmak kimseyi şahbaz yapmaz. İpek kirpikte taktırdım protez tırnakta yaptırdım oohh sefam olsun kendimi bebek gibi hissediyorum 😀😀 kaldı ki kendi parasını kazanan bir kadın yarım saatini kendini mutlu etmek için ayırabilir. Kocasını demiyorum bak, kendini diyorum.

Yaşlı gorunme nedeni cildinden kaynakliysa onun ustune ipek kirpik, protez tirnak bebek gibi yapmaz insani bence bunu anlatmak istedi. Yaşlilik cildiyle ilgiliyse estetik vs gerekir iyi bir doktorla goruşmesi doğru demiş.

Yaşından büyük duruyorsun demiş yaşlısın dememiş büyük ihtimal sebebi kendinden vazgeçmiş gibi giyinmesi saçında beyazlarla falan gezmesindendir
Gencecik kadın ne yaşlılığı
Estetiğe gerek yok iki bakımla iş çözülür

Yaşlı gorunme nedeni cildinden kaynakliysa onun ustune ipek kirpik, protez tirnak bebek gibi yapmaz insani bence bunu anlatmak istedi. Yaşlilik cildiyle ilgiliyse estetik vs gerekir iyi bir doktorla goruşmesi doğru demiş.
Belki de yaşlı görünmüyordur 38 yaşındaki bir kadın kırışık değildir ki kimi tanısam o yaşlarda hepsinin maşallah bebek gibi cildi var. 38 yaş çok genç bir yaş benim demek istediğim aslında ufak dokunuşlardı botoksta gerdirme falan da var tabi bunun içinde. Karşı değilim insan nasıl kendini mutlu hissedecekse öyle yaşamalı.

Belki de yaşlı görünmüyordur 38 yaşındaki bir kadın kırışık değildir ki kimi tanısam o yaşlarda hepsinin maşallah bebek gibi cildi var. 38 yaş çok genç bir yaş benim demek istediğim aslında ufak dokunuşlardı botoksta gerdirme falan da var tabi bunun içinde. Karşı değilim insan nasıl kendini mutlu hissedecekse öyle yaşamalı.
Tabiki canım
35 yaşımdayım daha hiç kırışıklığım yok
Konu sahibi belliki yorulmuş yıpranmış tüm mesele bu çökmüş yani yorgunluktan oda... Basit ve küçük şeylerle kendisini iyi hissedecektir

Herkesin yaş almasi farkli, biz gormuyoruz konu sahibini sonuçta. Kucuk dokunuşlar için de iyi bir doktor şart ve doktor daha iyi değerlendirir neye ihtiyaci var. Eger kendisi de eşi gibi dusunuyorsa tabi bir gorussun.
İpek kirpik, tirnak filan sonraki aşama.

Herkesin yaş almasi farkli, biz gormuyoruz konu sahibini sonuçta. Kucuk dokunuşlar için de iyi bir doktor şart ve doktor daha iyi değerlendirir neye ihtiyaci var. Eger kendisi de eşi gibi dusunuyorsa tabi bir gorussun.
İpek kirpik, tirnak filan sonraki aşama.
Öyledir elbette umarım konu sahibi de destek alıp kendini iyi hissedecek yollar bulur kendine. üzülüyorum ben mutsuz kadın görmeye erkeklerin böyle pervasızca davranışları düşüncesizliği feministliğe itiyor beni 2 çocuk büyütüp çalışıyor kadın, iyi giyinmese ne olur. Ben sadece tavsiye vermek istedim ufakta olsa iyi hisseder belki diye.

Eşiniz yüzünden bu haldesiniz. Size yaşlı duruyorsun, şöylesin, böylesin diyerek özgüveninizi yitirmenize neden olmuş.
Eşim bana yaşlısın, şöylesin vs dese sonra gidip başka kadınlarla gülüşse ben de sinirlenirdim.
Ama tabi kendisi bana bir şey dese ben bin şey derim, pardon da erkekler çok mu kusursuz sanıyor kendilerini.

Bakın bir şey anlatayım, eşim bir gün bir şeyi yüzüme vurdu, hiç hoşuma gitmedi. Söyledim de pek anlamadı. Başka zaman aynısını ben yaptım ona. Bir daha düşmedi o hataya.

Bizi eleştirmeden önce dönüp kendilerine baksınlar. Kendileri biscolata erkeği mübarek :işsiz: Kocam kilolusun veya sıskasın dese, ben de aynısını ona yaparım

Siz de onun için değil kendiniz için bakımlı olmaya çalısın.

Back
X