Kıskançlık

Kendimiz bakımlı olmak istiyorsanız çok yolu var. Kalıcı kaş, dudak, eyeliner yaptırabilirsiniz. Dudak dolgusu, protez tırnak, evde cilt bakımı, kirpik lifting yapabilirsiniz. Çok güzel duzlestiriciler var vakit almıyor, kaliteli bir maşa, wag masası, sade bir balerin topuz, örgüye değişik bir toka, kıyafetlerinizi bir gün önce ayarlamak, bir kolye, bir şal. Ama kendiniz istiyorsanız.
Kaliteli düzleştirici markası söyler misin iz

Eşimi akşam daha önceden de gereksiz zamanlarda sürekli arayan ,daha önceden yemekte karşılaştığım eşimin muhabbetinden zevk aldığı bir kadın arkadasi aradı benim yanımdayken resmi konuştu sonra ben mutfağa geçen eşimin kahkahasıni duydum moralim bozuldu zaten kadından rahatsız oluyordum
Sonra eşimin yanina gidip aslında uygun bir dille söylemeyi planladigim düşüncemi bağırarak saldirarak hakaretle gösterdim öfke patlamasi geçirdim kendimi durduramadim çok saygısız davrandım hareketlerde bulundum iki küçük çocuğum diğer odadan duydular onlar da korktu çok saçma harekette bulundum eşimden çok özür diledim ama çocuklarim için çok üzülüyorum zaten çalışan bir anne olduğum için onlara zaman ayiramiyorum büyük oglum anne babaya kızma dedi çok üzülüyorum keşke hiç böyle olmasaydı keşke o zamanı geri getirebilseydim özgüven eksikligim olduğu için bu anormal öfke patlamasini yaşadım muhtemelen. eşim her fırsatta iyi giyenmedigim yaşıma göre daha yaşlı gözüktüğü mu söyler durur öyle olunca kendimi güzel bulmuyorum kendime bakmıyorum zaten iki küçük çocuğum var her gün mesai yapıyorum kendime bakma fırsatım da olmuyor bu durumda eşimin diğer kadınlara karşı en ufak muhabbeti beni üzüyor.
Ozguven eksıklıgınız olmasın .Eşiniz çok mu yakışıklı sankı .Bu erkeklerın hanımlarına moda ıkonu gıbı konuşmasını anlamıyorum .Sız kendınıze bakın .Neyı gecıstırırsenız sorun olur .Kadınlarımız ev gecındırme derdıne dusup kemdını unutuyor.Etkenlerde hıc bır masraftan kacınmıyor

Back