- 12 Kasım 2019
- 86
- -9
- 36
- 31
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Ve bunu eşinizin hemen kabullenip sizi affetmesini bekliyorsunuz?bugun esim yapsa asla kabul etmeyecegim bir sey ben yaptim.
Karşı cinsle, insanların olduğu bir yerde, yanınızda da başkası varken çay içtiğinizde ne oluyor tam olarak? Anlarsam belki eşinizi nasıl ikna etmeniz gerektiği konusunda yardımcı olabilirim.
Onceden yaptiklariniz derken?Yaptığınız gayet normal.
Ama önceden yaptıklarımız bu şekilde karşınıza çıkıyor işte.
Bundan ders alın ve kendinizi frenlemeye çalışın.
Bu şekilde eşinizle konuşun.
Kıskançlık yzuunden ne dediyseniz,ne yaptıysaniz şuan yaşıyorsunuz onu diyorum.Onceden yaptiklariniz derken?
Pek emin değilim ama çaba gösterebileceğime inanıyorumanlayabileceğinden emin misin?
Esim yapsa benim tepkim cok buyuk olurdu bilmiyorum nasil affederdim. Tum onerilere açığımAynısını eşiniz yapsa ne tepki verirdiniz ne yaparsa affederdiniz bir de tersten düşünün derim
Niye ama niyeee? Düşünüyorum düşünüyorum bir sebep bulamıyorum büyük tepki gösterecek. Ailece bir terapi falan mı alsanız acaba? Normal insan davranışı değil çünkü bu.Esim yapsa benim tepkim cok buyuk olurdu bilmiyorum nasil affederdim. Tum onerilere açığım
Bir oneriniz var mi nasil cozebilirim. Söyleyebileceğim tek bir cumleye bile ihtiyacim var.Kıskançlık yzuunden ne dediyseniz,ne yaptıysaniz şuan yaşıyorsunuz onu diyorum.
Gayet normal davranıslar ilişkinizi etkiliyor şuan.
Onu düşünüp eşinizle konuşun ki ilişkiniz normal olsun.
Eşi değil, önce hanımefendiyi ikna etmek lazım. Cunku eşi yapsa kendisi de asla kabul etmezmişKarşı cinsle, insanların olduğu bir yerde, yanınızda da başkası varken çay içtiğinizde ne oluyor tam olarak? Anlarsam belki eşinizi nasıl ikna etmeniz gerektiği konusunda yardımcı olabilirim.
Yani bisey olmaz diye düşündüm acikcasi çünkü esim bana guvenir.Niye ama niyeee? Düşünüyorum düşünüyorum bir sebep bulamıyorum büyük tepki gösterecek. Ailece bir terapi falan mı alsanız acaba? Normal insan davranışı değil çünkü bu.
Bir oneriniz var mi nasil cozebilirim. Söyleyebileceğim tek bir cumleye bile ihtiyacim var.
Güvenmiyormuş demek ki. Şu durumda siz de eşinize güvenmiyorsunuz. O zaman bu kadar güvensizlikler üzerine kurulu bir evliliği niye sürdürüyorsunuz? Evlilik dediğimiz şeyin temeli güvendir. Sizinki evlilik değil eziyet.Yani bisey olmaz diye düşündüm acikcasi çünkü esim bana guvenir.
Sizi kötü emellerine alet eden arkadasınızla ilişkinizi bitirip, kendinizi bir müddet eve kapatın, çayı da bırakın,olayın gerçekleşmesinde etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Esim yapsa benim tepkim cok buyuk olurdu bilmiyorum nasil affederdim. Tum onerilere açığım
Çay içince öbüşmüş oluyosun.Karşı cinsle, insanların olduğu bir yerde, yanınızda da başkası varken çay içtiğinizde ne oluyor tam olarak? Anlarsam belki eşinizi nasıl ikna etmeniz gerektiği konusunda yardımcı olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?