- 3 Nisan 2014
- 36.205
- 147.690
- 798
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Yardim amaciyla yazdim ben belki bir yardimiminiz dokunur diye
Benim eşim de bir erkekle çay içtiğimde zina etmişim muamelesi eder de aynı şeyi kendi yaparsa acaba derim. Çünkü çay içmek adamın kafasında çok farklı yerlerde, buna rağmen bu adam gidip kadınlarla çay içiyorsa iyi düşünmem, bunu da sağlayan odur , ben kıskançlık yapmış olmam hakkında kötü düşününce.diyor ki adam size ayna olmuş.
yoksa içtiğiniz çay umuru değil.
Calismiyorum. Arkadas cevrem de bayan. Esimkn de isinden dolayi %90 erkek bir arkadas cevresi var.Sizin hiç sosyal çevreniz yok mu? İş arkadaşlarınız falan.
Gelir mi bir yaşadığımı yaşayın bedduası ?Yardim amaciyla yazdim ben belki bir yardimiminiz dokunur diye
Çalışmayı mı denesiniz acaba? Hani insanlar nasıl hayatlar yaşıyorlar, nasıl davranıyorlar, kadın erkek ilişkileri nasıl bir çizgide ilerliyor falan gözlemlersiniz en azından. Böyle kendi içinizde kalmış yanlış şablonlar oluşturmuşsunuz kafanızda. İnsan içine karışın biraz.Calismiyorum. Arkadas cevrem de bayan. Esimkn de isinden dolayi %90 erkek bir arkadas cevresi var.
Kendinize yapilmasini istemediginiz bir davranisi esiniz yapsa tepkiniz ne olurdu peki?Gayet normal bence abartili bı durum yok diye dusunuyorum
ya anlayamadigim birsey war sanki adamla zina yapmis gibi yazmissiniz alt tarafi arkadaainizin bir tanidigi ile krsilasp bir cay icmissiniz ne war ki bunda...Merhabalar.
Ben asiri derecede kiskanc birisiyim ve bugun esim yapsa asla kabul etmeyecegim bir sey ben yaptim.
Bir kiz arkadasimla saat 21 civari sahilde yürürken bir mekanin yanindan geçiyorduk arkadasim bir tanidifini gordu ve biz o mekana girerek o kisi (erkek ) ile bir cay ictik. Ama asla aksi bir durum olmadi. Sohbete filan da çok fazla katilmadim zaten. Bunu esime anlattım bu aksam ve asla kabul etmedi. Eşim de kiskanctir ama benim gibi asiri degil normal seviyelerde.
Sizce ne yapmaliyim nasil esimle arami duzeltebilirim acil yardim
BuradayimB birdeliningunlugu gülüm bak bu konuda ki yorumlardan espri sıkıntını çözüp geliştirebilirsin hala buralardaysan
Bir turk empati yontemi olarak aynisiniiii senin anana bacina yapsalar nasil olur dersen daha etkileyici olurKendinize yapilmasini istemediginiz bir davranisi esiniz yapsa tepkiniz ne olurdu peki?
Siz hala buradamısınız şu saatte kocişisiniz ayağına kapalı vaziyette özür diliyor olmanız lazım zira sizin asla kabul etmeyeceğiniz bir şeyi kocişinize yaptınız eh sizde ayağa kapanmadan affetmicek birine benziyorsunuz kısasa kısas adamın hakkıBuradayim
Konu nerelere gidiyor çay içildiği için utandı şu hikayedeBir turk empati yontemi olarak aynisiniiii senin anana bacina yapsalar dersen daha etkileyici olur
Ozur diledim zaten defalarce kere. Ama cok sinirlendi. Çünkü benim asla kabul ermeyeceğim bir durum oldugunu biliyor. Ne yapmam lazim. Nasil ozur dilemem gerek ?Siz hala buradamısınız şu saatte kocişisiniz ayağına kapalı vaziyette özür diliyor olmanız lazım zira sizin asla kabul etmeyeceğiniz bir şeyi kocişinize yaptınız eh sizde ayağa kapanmadan affetmicek birine benziyorsunuz kısasa kısas adamın hakkı
Sorunun cevabı sizde siz nasıl affederdiniz?Ozur diledim zaten defalarce kere. Ama cok sinirlendi. Çünkü benim asla kabul ermeyeceğim bir durum oldugunu biliyor. Ne yapmam lazim. Nasil ozur dilemem gerek ?
Hoslanmama sebebimiz su tanidiklarimizin cok oldugu bir cevrede yasiyoruz disaridan birisi görür de yanlis dusunur, yanlis anlar diye boyle bir sey olsun ostemiyoruz.Bu olay için demiyorum ama eşiniz hoşlanmadığınız birşey yapıyorsa insan gibi oturur konuşuruzsunuz bunu şu sebepten yapmandan hoşlanmıyorum diye. Eşinizin cevabına göre de konu da devam eder muhabbet. Siz normal iletişim kuramadıginiz için acil yardım talebinde bulunuyorsunuz böyle saçma bir konu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?