Kıskançlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
diyor ki adam size ayna olmuş.
yoksa içtiğiniz çay umuru değil.
Benim eşim de bir erkekle çay içtiğimde zina etmişim muamelesi eder de aynı şeyi kendi yaparsa acaba derim. Çünkü çay içmek adamın kafasında çok farklı yerlerde, buna rağmen bu adam gidip kadınlarla çay içiyorsa iyi düşünmem, bunu da sağlayan odur , ben kıskançlık yapmış olmam hakkında kötü düşününce.

Gayet normal bence abartili bı durum yok diye dusunuyorum

Calismiyorum. Arkadas cevrem de bayan. Esimkn de isinden dolayi %90 erkek bir arkadas cevresi var.
Çalışmayı mı denesiniz acaba? Hani insanlar nasıl hayatlar yaşıyorlar, nasıl davranıyorlar, kadın erkek ilişkileri nasıl bir çizgide ilerliyor falan gözlemlersiniz en azından. Böyle kendi içinizde kalmış yanlış şablonlar oluşturmuşsunuz kafanızda. İnsan içine karışın biraz.

ya anlayamadigim birsey war sanki adamla zina yapmis gibi yazmissiniz alt tarafi arkadaainizin bir tanidigi ile krsilasp bir cay icmissiniz ne war ki bunda...
Size de cok normal gelmedigine gore sanirim sikinti bende mi acaba?Acaba bu kiskanclik degil de sizin aranizda guven problemi mi war?Bu kadar abartilacak bir durum gormedim ben

Bu olay için demiyorum ama eşiniz hoşlanmadığınız birşey yapıyorsa insan gibi oturur konuşuruzsunuz bunu şu sebepten yapmandan hoşlanmıyorum diye. Eşinizin cevabına göre de konu da devam eder muhabbet. Siz normal iletişim kuramadıginiz için acil yardım talebinde bulunuyorsunuz böyle saçma bir konu için.

Siz hala buradamısınız şu saatte kocişisiniz ayağına kapalı vaziyette özür diliyor olmanız lazım zira sizin asla kabul etmeyeceğiniz bir şeyi kocişinize yaptınız eh sizde ayağa kapanmadan affetmicek birine benziyorsunuz kısasa kısas adamın hakkı

Ozur diledim zaten defalarce kere. Ama cok sinirlendi. Çünkü benim asla kabul ermeyeceğim bir durum oldugunu biliyor. Ne yapmam lazim. Nasil ozur dilemem gerek ?

Siz tencere kapak birbirinizi bulmussunuz
Yani anlayamadığım tek şey evlenince benim bilmediğim ne oluyor? Hani evlilikte geçirdim hiç öyle sihirli değnek felan dokunmadi yani
Kıskançlık olduğuna emin miyiz? Bana daha cok psikolojik bi rahatsizlik gibi geldi, ama uzman arkadaslarimiz daha iyi gözlemler tabi..

Hoslanmama sebebimiz su tanidiklarimizin cok oldugu bir cevrede yasiyoruz disaridan birisi görür de yanlis dusunur, yanlis anlar diye boyle bir sey olsun ostemiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…