- 3 Nisan 2014
- 36.205
- 147.697
- 798
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Yani bisey olmaz diye düşündüm acikcasi çünkü esim bana guvenir.
Aboooo ben geçen gün müteahhitle çay içtim töbest yarabbim.Çay içince öbüşmüş oluyosun.
Çay içince öbüşmüş oluyosun.
Bu guvensizlik değil kiskancliktan oluyor. Asiri derecede bir kıskançlığı ne yapsam engelleyemiyorum kendimi. Eşimin de kizdigi nokta bu zaten. Kendime yapilmasini istemedigim bir seyi ona yasatmis olmam.o halde eşiniz yapsa büyük olay çıkartacağınıza göre siz eşinize güvenmiyorsunuz?
güvenmediğiniz adamla evlilik sürdürmek zor değil mi? canınıza yazık sürekli tetikte yaşanmaz.
Eliniz kolunuz aynı masaya değiyor işte, bardaklar hep o masada.bardakla?
Surtsun burnunuz derken ?Bir zamanlar yediğiniz hurmalar, böyle tırmalar.
İlk defa oklar size dönmüş ve ne denli saçma bir durum olduğunu anlamış oldunuz.
Sürtsün burnunuz biraz.
İçin yağları eridi desem, ayıp mı olur?Bu guvensizlik değil kiskancliktan oluyor. Asiri derecede bir kıskançlığı ne yapsam engelleyemiyorum kendimi. Eşimin de kizdigi nokta bu zaten. Kendime yapilmasini istemedigim bir seyi ona yasatmis olmam.
Bu guvensizlik değil kiskancliktan oluyor. Asiri derecede bir kıskançlığı ne yapsam engelleyemiyorum kendimi. Eşimin de kizdigi nokta bu zaten. Kendime yapilmasini istemedigim bir seyi ona yasatmis olmam.
Kadın arakadaşına selam verse zina etmiş muamelesi yaparsanız aynı şeyi siz yaptığınızda iyi niyetinizi ona anlatamazsınız.Surtsun burnunuz derken ?
Daha onceden ne hurmasj yemisim acaba ?
Esime bir kirmizi noktamdan bahsetmek mi hurma yemek
Kırmızı nokta farklı bi anlama geliyor yalnız, aman diyeyimSurtsun burnunuz derken ?
Surtsun burnunuz derken ?
Bu düpedüz guvensizlik, hem de en kötü türünden, kendinize guveniniz yok.Bu guvensizlik değil kiskancliktan oluyor. Asiri derecede bir kıskançlığı ne yapsam engelleyemiyorum kendimi. Eşimin de kizdigi nokta bu zaten. Kendime yapilmasini istemedigim bir seyi ona yasatmis olmam.
Yardim amaciyla yazdim ben belki bir yardimiminiz dokunur diyeİçin yağları eridi desem, ayıp mı olur?
Kim bilir senelerdir adamın burnundan neler getirdiniz…
Kırmızı nokta mı kalmış, çamaşır suyu dökmüş eliyle, bi de konuşuyor.Kırmızı nokta farklı bi anlama geliyor yalnız, aman diyeyimkırmızı çizgi olacak o.
Hayır efendim. Başkasını ‘kıskançlık’ adı altında hayatını kontrol etmeye çalışmanız, hurma, bugün düştüğünüz durum tırmalanmanız.Surtsun burnunuz derken ?
Ben anlamam kocasına gidip kırmızı nokta derse adam katil olur bu kafaylaKırmızı nokta mı kalmış, çamaşır suyu dökmüş eliyle, bi de konuşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?