- Konu Sahibi Gizemli1007
-
O zaman onun da seni süründürmesine mırın kırın etmeyeceksinGunlerce süründürür idim. Sonrasinda affederdim çünkü o masada aldatma vs.olmadigini bilirdim ama ilk etapta cok sinirlenir idim.
Madem gittin eşine niye anlatıyorsun, bence sen aksiyon arıyorsun evliliğindeMerhabalar.
Ben asiri derecede kiskanc birisiyim ve bugun esim yapsa asla kabul etmeyecegim bir sey ben yaptim.
Bir kiz arkadasimla saat 21 civari sahilde yürürken bir mekanin yanindan geçiyorduk arkadasim bir tanidifini gordu ve biz o mekana girerek o kisi (erkek ) ile bir cay ictik. Ama asla aksi bir durum olmadi. Sohbete filan da çok fazla katilmadim zaten. Bunu esime anlattım bu aksam ve asla kabul etmedi. Eşim de kiskanctir ama benim gibi asiri degil normal seviyelerde.
Sizce ne yapmaliyim nasil esimle arami duzeltebilirim acil yardim
Yorummu karıştı ben hala bundayım neden ben?Siz gerizekalı mısınız?
Ben biliyorum da Sizin anlamadığınız bir şey var oda neden karşı cins?Ablam sevişmekle çay içmek arasında baya baya fark var hani bilmiyorsan diye dedim.
Cidden ya hadi gittin niye anlatıyorsun kiMadem gittin eşine niye anlatıyorsun, bence sen aksiyon arıyorsun evliliğinde
İş boşanmalara kadar gelicekse Keşke söylemeseydinYani basta düşünemedim zaten orda iken aklima geldi esim istemez diye ,hemen suratim filan düştü zaten
Okudum ama gülünecek bir şey göremedimB birdeliningunlugu gülüm bak bu konuda ki yorumlardan espri sıkıntını çözüp geliştirebilirsin hala buralardaysan
AnlıyorummOkudum ama gülünecek bir şey göremedim
Ben iş arkadaşımla kahvemizi alıp sigara keyfi yaptik. Bizim ki boşanmaya gider buna göre..Çay içince öbüşmüş oluyosun.
Bir Aaa ya kaç sayfa yorum gelmiş bende yarın ÇAY eşliğinde Bbb yazayım mı konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?