- 16 Haziran 2011
- 16.104
- 70.351
- 798
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Tamamiyla anlattim. Evet cok kiskancim bjnun farkindayim bu sebeple bjnaltmis olabilirm. Peki suan ne yapmam gerek
Merhabalar eşimin çok yakın bir dostu(arkadasi) var ve ben bu dostu kıskanıyorum kıskanma sebebim ise eşimin gözünde dostunun benden on planda olmasi aslinda ben gorusmelerini bile istemiyorum ama haftada 1 filan gorusuyorlar(bekar) ve esim her bulusmaya gidip geldikten sonra ona kiskancligimi belli ediyorum hatta ertesi gun alakasiz seylerden tartisabiliyoruz
Ne yapmalıyım bu konuda eşime ve dostuna nasil davranmalıyım?
dostu erkek mi kadin mi ben orayi pek anlayamadim
Erkek kendi hemcinsi
Eşim 2017bde sigarayı bıraktı ve 2 ay sonrasında biz sevgili olduk 2018 de evlendik fakat 2 gün önce tekrar sigaraya başladı nedenini sorduğumda ise canim istedi dedi ve ben şimdilerde aşırı mutsuzum bu yüzüme de yansıyor ve bence evliligkmize de yansıyacak bu durum banyo yapmadan (üzeri kokulu bir şekilde) bana ve çocuğuma dokunmasına izin vermiyorum
Paketini atmaya çalıştım 2 kere ikisinde de sinirlendi hatta birinde annesinin önünde tartıştık
Bırakmasını istiyorum ama ona bırakması için cilve yapacak halim bile yok me yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Sigarayı bıraktığında %70 oranında biz sevgili olmuştuk benim acımdan şimdi beni sevmediğini düşünüyorum ama o sevdiğini söylüyor fakat ben zerre inanmiyorum
Bence toplum içinde yaşamak için ikinizde uygun değilsiniz, aşırı az nüfuslu dağ köyleri var birine taşınmanızı öneriyorum.Merhabalar.
Ben asiri derecede kiskanc birisiyim ve bugun esim yapsa asla kabul etmeyecegim bir sey ben yaptim.
Bir kiz arkadasimla saat 21 civari sahilde yürürken bir mekanin yanindan geçiyorduk arkadasim bir tanidifini gordu ve biz o mekana girerek o kisi (erkek ) ile bir cay ictik. Ama asla aksi bir durum olmadi. Sohbete filan da çok fazla katilmadim zaten. Bunu esime anlattım bu aksam ve asla kabul etmedi. Eşim de kiskanctir ama benim gibi asiri degil normal seviyelerde.
Sizce ne yapmaliyim nasil esimle arami duzeltebilirim acil yardim
??Siz gerizekalı mısınız?
Sen de kezbansın bacım kusura bakma amaGunlerce süründürür idim. Sonrasinda affederdim çünkü o masada aldatma vs.olmadigini bilirdim ama ilk etapta cok sinirlenir idim.
Neden boyle dusunuyorsunuz?Sen de kezbansın bacım kusura bakma ama
Adam haklı herkesin bir ince çizgisi vardır neden bile bile o çizgiyi aşıyosunuzYaa disaridan bisi gordu de yanlis düşündü ise o zaman insanlara ne diyecegiz diyor.
Yani basta düşünemedim zaten orda iken aklima geldi esim istemez diye ,hemen suratim filan düştü zatenAdam haklı herkesin bir ince çizgisi vardır neden bile bile o çizgiyi aşıyosunuz
Kadın zamanında kıskançlıkları ile adama dünyayı dar etmiş, hayat bu ya eşini hep soktuğu pozisyona şimdi kendi düşmüş öğrenmiş neyin ne olduğunu. Eşim başka bir kadınla buluşmuş diyen bir kadına neyin ne olduğunu anlamadan boşan demiyoruz bizi yanlış gözlemlemişsinizArkadaşlar niye dalga geçoyosunuz ki bu onların görüşü onlara göre eşlerden herhangi biri karşı cinsle görüşmemeli ki doğru olan da bu kıskanmaları normal
Yani amaç ne karşı cinsle çay içmek filan? Burada bir kadın eşim başka bir kadınla buluşmuş dese boşa dersiniz şimdi niye dalga geliyorsunuz anlamadım cidden.
Neden bosan diyelim? Deli miyiz biz ?Arkadaşlar niye dalga geçoyosunuz ki bu onların görüşü onlara göre eşlerden herhangi biri karşı cinsle görüşmemeli ki doğru olan da bu kıskanmaları normal
Yani amaç ne karşı cinsle çay içmek filan? Burada bir kadın eşim başka bir kadınla buluşmuş dese boşa dersiniz şimdi niye dalga geliyorsunuz anlamadım cidden.
Olmayacak şey ne ekleyebilirler, cafede herkesin içinde seviştiler diyecek değiller.Benkm icinde bulunduğum toplum dedikoduyu fazlasiyle seviyor. Bu sebeple olmayan seyler de ekleyebilirler uzerine. Sorun tam olarak bu aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?