Kıskançlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muhalefet ya da huzirsuzluk yok. Yardim istedim sizden sadece ve esimin tepkilerine gore en yakin yardimi ulmaya calisiyorum. Olay bu

Muhalefet ya da huzirsuzluk yok. Yardim istedim sizden sadece ve esimin tepkilerine gore en yakin yardimi ulmaya calisiyorum. Olay bu
Evliliğiniz boyunca eşimize yaptıklarınızın karşılığını yaşıyorsunuz. Size hiç kimse yardımcı olamaz, sorunlu olan sizsiniz ve bunu kabul etmediniz sürece bu şekilde devam eder hayatınız. Yıllarca eşinize yaptıklarınızı eşiniz size yapmış. Ben tutucu değilim çevreniz öyle diyorsunuz ya, kıskancım diyorsunuz ya, kıskançlık psikolojik bir hastalıktır, hele sizinki almış başını girmiş hastalık olarak, kangren olmuş. Sadece çocuğunuza üzüldüm….

Eşinizi bu hale siz getirmişsiniz o yüzden kıskançlığın ne kadar aptalca olduğunuz anlayarak başlayabilirsiniz bence. Bakın bir çay içtiniz ne oldu, kim kimi rahatsız etti, kim kimi aldattı. Beş dakikada içildi bitti değil mi? Ama siz diyorsunuz ki günlerce süründürürdüm o zaman kusura bakmayın ama eşiniz boşansa haklıdır. O yapınca namussuzluksa siz yapınca da öyledir. Ben çyle düşünmüyorum tabi ama sizin bakış açınıza göre yazdım. Bakın çay içmek ahlaksızlıksa eşinizin böyle birini istememe hakkı var. Aslında ne kadar aptalca olduğunu görüyor musunuz? Ama çay kimsenin umrunda değil. Eşiniz ona çektirdiğiniz şeylerin, yaptığınız çelişki dolu hareketin ve ona güvenmezken sizin asıl güvenilmez hareketi yaptığınızın farkındaysan olduğu için ayrılmak istiyor. Ben olsaydım çoktan ayrılmıştım toksik kıskanç kimseyle anlaşamam. Ama sizin bir karar vermeniz lazım. Sebepsiz kıskançlığın ne kadar aptalca olduğunu anladınız değişmek mi istiyorsunuz yoksa bu seferlik eşim affetsin de ben yine zamanı gelince onu bunaltıp süründürürüm mü diyorsunuz?

Eve baglasın sızı,sonra cozulunce sız onu baglarsınız.Kımse kımseyı kıskanamaz boylece.

Cok cıddı soruyorum?Ne dedı mesela esınız?Nasıl bı tepki gosterilir buna yanı.Arkadasla cay ıctınız,onun da tanıdıgı bırı gelıp masanıza oturabılırdı.Ne dıceksınız kalk gıt kocam kızar mı dıyeceksıınız ınsanlara?

Cidden mi?
Konu sahibi eşini bu kadar sıkıyorsa demekki adam boşanmaya yer arıyor demek yoksa bunun için kızılır tqrtışılır ama boşanmak istemek ne demek
Ha bu sitede bir kadın eşim başkasıyla buluşmuş dese altından mutlaka birşeyler arıyorlar yani

Bu konuda yazmış işte. Eski konuları da var, her kavganın sonu boşanmaya gitmiş.

Neden bosan diyelim? Deli miyiz biz ? Ben de dün 3 erkekle yemek yedim, eşime anlattım konustugumuz komik şeyleri, güldük
Ama sizin eşinizle başkası bir değil kimisi istemez eşinin başka adamlarla arkadaşcada olsa buluşmasını kimisi rahatsız olmaz
Ha şahsen ben rahatsız olurum şahsım adına konuşmak gerekirse dünyada erkek arkadaşmı kalmadıda gidip illede bayanlarla arkadaşlık yapıyor.
Konu sahibi kendi de diyo aynısını o yapsa dünyayı yıkarım e o zaman eşide haklı kızmakta kendine yapılmasını istemiyorsan başkasına yapmiycaksin
Burada konu açıyorlar eşim buluşmuş filan herkes altında birşey arıyor mutlaka şüpheleniyor üyeler normal olarak hele bide habersiz...

Konu sahibi eşinde rahatsız olduğu şeyi kendi yapmış, sonra vay efendim niye böyle oldu diyor. Mesele bu. Kırmızı çizgi dediğiniz şeyi kendiniz yaparsanız iyi niyetinizden şüphe edilir .

Ablam sevişmekle çay içmek arasında baya baya fark var hani bilmiyorsan diye dedim.

1 çay mı içtiniz?
Bütün tantana oturup çay içtiniz diye.

Gerçekten eşiniz dışınızda hiçbir erkekle görüşmüyor musunuz?

1 çay mı içtiniz?
Bütün tantana oturup çay içtiniz diye.

Gerçekten eşiniz dışınızda hiçbir erkekle görüşmüyor musunuz?
Eşini de görüştürmüyor ki. Erkek arkadaşından da kıskanıyormuş görüşmesini istemiyormuş ER KİŞİSİ OLAN EŞİNİN

Her ilişkinin dinamigi farkli. Bu tip iliskiler beni boğuyor ya. Neyse. Siz esinizin tepki verecegini düşünmeden oturup cay ictiniz degil mi? Çünkü orada cay icmek esinize ihanet ettiğiniz anlamina gelmiyor yani gayet normal bir durum, bunu kabullenin. Gereksiz kiskanclik insani yasak olana itiyor, heyecan aratiyor haberiniz olsun. Once kendi kiskancliginizi bastırın, esinizde zamanla alisir. Bu konuda da af dilemezdim ne sacma sey ya. Üniversitede yer bulamıyoruz diye tanidik tanimadik 30 kisi bir masanin etrafinda otururduk, ihanet mi yani bu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…