- 12 Kasım 2019
- 86
- -9
- 36
- 31
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Muhalefet ya da huzirsuzluk yok. Yardim istedim sizden sadece ve esimin tepkilerine gore en yakin yardimi ulmaya calisiyorum. Olay buOlmayacak şey ne ekleyebilirler, cafede herkesin içinde seviştiler diyecek değiller.
Hep bana hep bana derseniz gün gelir böyle olur.
Adamı psikolojik soeunlarınıza kıskançlık adı verip delirtmişsiniz, şimdi fırsat bulmuş sizden kaçmaya çalışıyor.
Söylenilen hiç bir şeyi kabul etmiyorsunuz, sürekli muhalefet, sürekli huzursuzluk.
Evliliğiniz boyunca eşimize yaptıklarınızın karşılığını yaşıyorsunuz. Size hiç kimse yardımcı olamaz, sorunlu olan sizsiniz ve bunu kabul etmediniz sürece bu şekilde devam eder hayatınız. Yıllarca eşinize yaptıklarınızı eşiniz size yapmış. Ben tutucu değilim çevreniz öyle diyorsunuz ya, kıskancım diyorsunuz ya, kıskançlık psikolojik bir hastalıktır, hele sizinki almış başını girmiş hastalık olarak, kangren olmuş. Sadece çocuğunuza üzüldüm….Muhalefet ya da huzirsuzluk yok. Yardim istedim sizden sadece ve esimin tepkilerine gore en yakin yardimi ulmaya calisiyorum. Olay bu
Eve baglasın sızı,sonra cozulunce sız onu baglarsınız.Kımse kımseyı kıskanamaz boylece.Merhabalar.
Ben asiri derecede kiskanc birisiyim ve bugun esim yapsa asla kabul etmeyecegim bir sey ben yaptim.
Bir kiz arkadasimla saat 21 civari sahilde yürürken bir mekanin yanindan geçiyorduk arkadasim bir tanidifini gordu ve biz o mekana girerek o kisi (erkek ) ile bir cay ictik. Ama asla aksi bir durum olmadi. Sohbete filan da çok fazla katilmadim zaten. Bunu esime anlattım bu aksam ve asla kabul etmedi. Eşim de kiskanctir ama benim gibi asiri degil normal seviyelerde.
Sizce ne yapmaliyim nasil esimle arami duzeltebilirim acil yardim
Siz değişmeden hiçbir şey değişmez ve kimse de düzelmez.Muhalefet ya da huzirsuzluk yok. Yardim istedim sizden sadece ve esimin tepkilerine gore en yakin yardimi ulmaya calisiyorum. Olay bu
Cok cıddı soruyorum?Ne dedı mesela esınız?Nasıl bı tepki gosterilir buna yanı.Arkadasla cay ıctınız,onun da tanıdıgı bırı gelıp masanıza oturabılırdı.Ne dıceksınız kalk gıt kocam kızar mı dıyeceksıınız ınsanlara?Muhalefet ya da huzirsuzluk yok. Yardim istedim sizden sadece ve esimin tepkilerine gore en yakin yardimi ulmaya calisiyorum. Olay bu
Cidden mi?Kadın zamanında kıskançlıkları ile adama dünyayı dar etmiş, hayat bu ya eşini hep soktuğu pozisyona şimdi kendi düşmüş öğrenmiş neyin ne olduğunu. Eşim başka bir kadınla buluşmuş diyen bir kadına neyin ne olduğunu anlamadan boşan demiyoruz bizi yanlış gözlemlemişsiniz
Bu konuda yazmış işte. Eski konuları da var, her kavganın sonu boşanmaya gitmiş.Cidden mi?
Konu sahibi eşini bu kadar sıkıyorsa demekki adam boşanmaya yer arıyor demek yoksa bunun için kızılır tqrtışılır ama boşanmak istemek ne demek
Ha bu sitede bir kadın eşim başkasıyla buluşmuş dese altından mutlaka birşeyler arıyorlar yani
Ama sizin eşinizle başkası bir değil kimisi istemez eşinin başka adamlarla arkadaşcada olsa buluşmasını kimisi rahatsız olmazNeden bosan diyelim? Deli miyiz biz ?Ben de dün 3 erkekle yemek yedim, eşime anlattım konustugumuz komik şeyleri, güldük
Diğer konularını hiç görmedim demekki adam boşanacak yer arıyor mesele buluşma değil...Bu konuda yazmış işte. Eski konuları da var, her kavganın sonu boşanmaya gitmiş.
Onu bilemem ama bu konu özelinde hatalı.Diğer konularını hiç görmedim demekki adam boşanacak yer arıyor mesele buluşma değil...
Şimdiye kadar boşanmamış olması enteresan zaten.Diğer konularını hiç görmedim demekki adam boşanacak yer arıyor mesele buluşma değil...
Konu sahibi eşinde rahatsız olduğu şeyi kendi yapmış, sonra vay efendim niye böyle oldu diyor. Mesele bu. Kırmızı çizgi dediğiniz şeyi kendiniz yaparsanız iyi niyetinizden şüphe edilir .Ama sizin eşinizle başkası bir değil kimisi istemez eşinin başka adamlarla arkadaşcada olsa buluşmasını kimisi rahatsız olmaz
Ha şahsen ben rahatsız olurum şahsım adına konuşmak gerekirse dünyada erkek arkadaşmı kalmadıda gidip illede bayanlarla arkadaşlık yapıyor.
Konu sahibi kendi de diyo aynısını o yapsa dünyayı yıkarım e o zaman eşide haklı kızmakta kendine yapılmasını istemiyorsan başkasına yapmiycaksin
Burada konu açıyorlar eşim buluşmuş filan herkes altında birşey arıyor mutlaka şüpheleniyor üyeler normal olarak hele bide habersiz...
Ablam sevişmekle çay içmek arasında baya baya fark var hani bilmiyorsan diye dedim.Arkadaşlar niye dalga geçoyosunuz ki bu onların görüşü onlara göre eşlerden herhangi biri karşı cinsle görüşmemeli ki doğru olan da bu kıskanmaları normal
Yani amaç ne karşı cinsle çay içmek filan? Burada bir kadın eşim başka bir kadınla buluşmuş dese boşa dersiniz şimdi niye dalga geliyorsunuz anlamadım cidden.
Eşini de görüştürmüyor ki. Erkek arkadaşından da kıskanıyormuş görüşmesini istemiyormuş ER KİŞİSİ OLAN EŞİNİN1 çay mı içtiniz?
Bütün tantana oturup çay içtiniz diye.
Gerçekten eşiniz dışınızda hiçbir erkekle görüşmüyor musunuz?
Eşini de görüştürmüyor ki. Erkek arkadaşından da kıskanıyormuş görüşmesini istemiyormuş ER KİŞİSİ OLAN EŞİNİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?