• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık

fulyaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
267
0
96
İzmir
kızlar sevgiliniz sürekli sizi kıskanıyor mu? arada sırada tabiyki kavgalarınız tartışmalarınız oluyordur.. bunlar özel nedenler değilse söyler misiniz ben erkek arkadaşımla sürekli bu nedenden dolayı kavga ediyorum normal mi bilmiyorum çok kıskanıyor bu yüzden sizinkileri merak ettimCADIARZU

kızlar sevgiliniz sürekli sizi kıskanıyor mu? arada sırada tabiyki kavgalarınız tartışmalarınız oluyordur.. bunlar özel nedenler değilse söyler misiniz ben erkek arkadaşımla sürekli bu nedenden dolayı kavga ediyorum normal mi bilmiyorum çok kıskanıyor bu yüzden sizinkileri merak ettimCADIARZU

evet ben evlendim arkadaşlığımız nişanlılığımız dönemindede çok kıskançtı eşim.yok şunu yapamazsın falan :) birde tabirleri vardı:) mesela benim en büyük hayalim bi arabam olmasıydı.yooook kesinlikle o varken ben araba kullanamazmışım.şimdi bir anda aklıma gelen bu.ehliyet bile alamazsın diyodu.şimdi kendi aldırdı ehliyeti.üstüne üstlük araba bile aldı.mesela kalabalık otobüslere binmemi istemez.okulda saçıma başıma özen göstermemi istmez.ben çirkinken daha güzelmişim :D öyle der :)) sonra evde camları silmemi istemez dışiardan gören olurmuş :D o siler.hem boyumda yetmezz benim camlara iyi oluyor.zamanla herşeye alışıyorlar.lafta kıskançlık çok oluyor ilişkilerde.sonra geçiyor.yani yapamazsın dediği şeyleri kendi öylesine yap demeye başladı.hee diyip gülüp geçmek lazım.kaydirigubbakcemile5

evet ben evlendim arkadaşlığımız nişanlılığımız dönemindede çok kıskançtı eşim.yok şunu yapamazsın falan :) birde tabirleri vardı:) mesela benim en büyük hayalim bi arabam olmasıydı.yooook kesinlikle o varken ben araba kullanamazmışım.şimdi bir anda aklıma gelen bu.ehliyet bile alamazsın diyodu.şimdi kendi aldırdı ehliyeti.üstüne üstlük araba bile aldı.mesela kalabalık otobüslere binmemi istemez.okulda saçıma başıma özen göstermemi istmez.ben çirkinken daha güzelmişim :D öyle der :)) sonra evde camları silmemi istemez dışiardan gören olurmuş :D o siler.hem boyumda yetmezz benim camlara iyi oluyor.zamanla herşeye alışıyorlar.lafta kıskançlık çok oluyor ilişkilerde.sonra geçiyor.yani yapamazsın dediği şeyleri kendi öylesine yap demeye başladı.hee diyip gülüp geçmek lazım.kaydirigubbakcemile5

sırnaşık şey bu kıskançlık faydalı bir şey sempatiksalakcinni

bu yöntemi kullanmak lazım.

perde asarkende dışardan görülüyoruz :roflol:

benim bitanemde çok kıskanç...
mesela benim fazla gezmami sevmez,evde oturayım ister :kedi: aradığı zaman ilk olarak 'nerdesin?' diye sorar.evdeyim dersem çok mutlu oluyor,aferin diyor kaydirigubbakcemile3 eğer dışardaysam sorgu başlıyor: nerdesin,ne işin var orda,ne zaman bitecek işin,fazla oyalanma eve git...kaydirigubbakcemile
farklı şehirlerde olduğumuz için biraz abartıyor haliyle sositososito
sonra kıyafetlerime de karışır,dar giyinmemi istemez....arkadaşlaırımı didik didik eder.bi arkadaşımla buluştum falan desem hemen adını sorar :1: hiç erkek arkadaşım yoktur sayesinde :hulya:
güzel giyinmemide istemez,dikkat çekme der: ) arkadaşın dediği gibi asla ve asla araba kullanmama izin vermez,evlenince ben dururken sen kullanamazsın der :2: şuan ehliyete yazıldım ona bile bi sürü laf etti :sinifsinif: ne gerek vardı zaten kullanmayacasın deyip duruyor kaydirigubbakcemile
düğünlere,kına gecelerine gitmemi kesinlikle istemez,kütüphanede değil evde çalışmamı ister

Benim sevgilimde öyle çok kıskanır:) düğüne,çarşıya gitmemi istemez.arkadaşların dediği gibi bnmde hiç erkek arkadaşım yok :1rolleyes: askılı giymemi istemez,arkadaşlarımın hepsiyle tanışmak ister.beğenmedikleriyle görüşmemi istemez.hatta göz kalemi ve ojemede karışır :D Türk erkeğinin yapısında var galiba kıskançlığı abartmak :)

fazla kıskanç erkek kesinlikle hastadır ve tedaviye ihtiyacı vardır fazla kıskanmam nerde duracağımı bilirim fazlada kıskanılmam buna müsade etmem o duruma getirmem dozunda herşey ufak kıskançlıklar sevgiyi besler ilişkiye renk katar ilerisi hastalık

neleri kıskanıyo mesela

kız arkadaşlarımla dışarı cıkmak için hazırlanıyorum arkadaşlarımla haberleşiyoruz ayarlıyoruz herşeyi onada söylüyorum dışarı çıkıyorum diye benden izin aldın mı hayır çıkamazsın diyor ben çıkamıyorum.. yarım kollu giyiyorum açık diyor..nete girmeme bile kızıyor bazen

kız arkadaşlarımla dışarı cıkmak için hazırlanıyorum arkadaşlarımla haberleşiyoruz ayarlıyoruz herşeyi onada söylüyorum dışarı çıkıyorum diye benden izin aldın mı hayır çıkamazsın diyor ben çıkamıyorum.. yarım kollu giyiyorum açık diyor..nete girmeme bile kızıyor bazen

kıskançlık dozunun çok çok üstünde ne demek benden izin aldın mı ne kadar saçma ya yarım kola açık demesine hele hiç gelmeyelim böle erkekler hayatı adama zehir ederler canım yanlış anlama sakın ama ileride senin için çok sorun olur eğer ileriye dönük düşünüyosanız bence sende koy tavrını peki o biyere giderken sana soruyomu??

kıskançlık dozunun çok çok üstünde ne demek benden izin aldın mı ne kadar saçma ya yarım kola açık demesine hele hiç gelmeyelim böle erkekler hayatı adama zehir ederler canım yanlış anlama sakın ama ileride senin için çok sorun olur eğer ileriye dönük düşünüyosanız bence sende koy tavrını peki o biyere giderken sana soruyomu??

bazen soruyor ama genelde bir yere gittikten sonra söylüyor ben surdayım diye.. evet kesinlikle haklısın düşünüyorum şu sıralar ama yinede merak ediyorum bu şekilde ilişkisini mutlu yürütebilen var mıCADIARZU

bazen soruyor ama genelde bir yere gittikten sonra söylüyor ben surdayım diye.. evet kesinlikle haklısın düşünüyorum şu sıralar ama yinede merak ediyorum bu şekilde ilişkisini mutlu yürütebilen var mıCADIARZU

aslında bu yetkiyi onlara biz kızlar veriyoruz. Böyle şeylere artık müdahale etmeyelim ya ailemiz bile o kadar karışmıyorken onlara neee:oklava: Bidaha böyle şeyler yaparsa üstelik kendide bi yere gittikten sonra haber veriyorsa ona DUR demenin sırası gelmiştir cnm bncealsanaalsanasmile

hangi cüretle izin istemeni talep ediyor ya anan mı baban mı?
bi de izin vermiyomuş da çıkmıyormuşsun sen de!
bravo her istediğini yap iyice tepene çıksın talepleri hiç bitmesin, bi zaman sonra hiçbi değerin kalmasın..:1ninca::1ninca:

hangi cüretle izin istemeni talep ediyor ya anan mı baban mı?
bi de izin vermiyomuş da çıkmıyormuşsun sen de!
bravo her istediğini yap iyice tepene çıksın talepleri hiç bitmesin, bi zaman sonra hiçbi değerin kalmasın..:1ninca::1ninca:

evet ya çoook haklısın çok fazla fedakarlık yapıyorum.:kızgın:

yazdıklarınızı okuyunca içim rahatladı bi tek benim çekmediğimi bilmek iyi geliyo sanırım.. sevgilim hastalık derecesinde kıskanç herşeyi kabullenip devam ettikçe artık bundan fazlası olmaz dedikçe yeni yeni şeyler çıkarıyo bide askerlik eklendi tam oldu.. nooolur henüz yolun başında olanlar kontrolü kaybetmesin bana böyle bi akıl veren olsaydı gözümdeki aşk perdesini kaldıran olsaydı da bu kadar kaptırmasaydım 3yılı geçti ilişkimiz şimdi isyan bayrağını çekince yok artık sevmiyo oluyorum ayrılmak mı istiyo oluyorum oof oofff bıktım vallahi bıktım

valla ben kendimi kıskanç bilirdim. kesinlikle yanılmışım. daha cıkmaya baslayalı 2 hafta olmadı adam illallah ettirdi beni... tabii tanışıklığımız çok fazla ama sevgili olmamız kısa süre. facei kapa msne girme hattını kapa ortak hat alalım. tayt mini etek giyme. erkek arkadaslarınla konusma. hatta ve hatta erkek kuzenlerinle de gerekmedikçe konusma. bla bla bla... delirtti beni vallahi.

mutlu olunur ama sürekli kavgalar olur üzülürsün yani

Back
X