kıskançlık:(

Aynen öyle vallahi hastalık derecesinde.yine iyi sürdürdük bu kadar kıskançlığa soruna rağmen ki bu benim ilk ilişkim inşallah ikinci olmaz bununla kalır

Senin ki çok aşırı canım gerçekten.
Bende sevgilime beraber olduğumuz ilk andan beri hiç kıskançlık yapmadım. Nerdesin, nereye gidiyorsun, ne yapıyorsun.. tarzı sorular benim tarafımdan ona hiç sorulmadı. Derdi zaten kendisi de sen beni hiç kıskanmıyorsun, hiç merak etmiyorsun diye. Ama o deli gibi kıskandığını belli ederdi hep.
Son zamanlarda kıskançlığım arttı mesela. Gerçi yine eskisi gibi davranıyorum, sorgulamalarım yok. Anlıyor o yanlız, çok belli etmesemde anlıyor.

Dün eve girmeden markete uğradık yiyecek, içeçek birşeyler alalım diye. Ben ondan önce çıktım, o ödemeyi yapıyordu. Baktım karşıdan bir bayan geliyor, kalın bacaklarına mini etek giyebilecek kadar dikkat çeken bir bayan, topuklu ayakkabı da giymiş tak tak yürüyor farkedilmeyecek gibi değil. Birazcık ilerledim, sevgilime bakacaktım bakalım o bayanı süzecek mi şöyle bir diye. Tam sevgilim marketten çıkarken o bayanda sevgilimin önünden geçiyordu. Kafasını çevirip bakmadı bile. Hatta adamın yaptığı ilk şey cüzdanını cebine koyup benim nerede olduğuma bakmak. Hemen gözleri beni aradı yani.

Düşününce şimdi ben bu adama kıskançlıkla ilgili problem çıkarmaya ya da sorgulayıp canını sıkmama gerek olmadığını farkediyorum. Ki, kıskanç bir yapım olmasına rağmen, ona olan güvenim ve onun bu davranışları çok etkiliyor beni bu konuda. Tek bir şüphem yok ona karşı.

Bende oyleyim Canim yalnız degilsin belki ben senden beter bile olabilirim :))

kıskançlık
fazlası da azı da can yakar
ortasını bulmak lazım
önce işi şakaya vurmaya çalış, ayy napiim ama çok seviyorum ondan kıskanıyorum de gülümse öp bi kere (yanlış anlaşılmasın kıskançlığın sevmekle bi ilgisi yok ama o an karşı taraf için bunaltıcı olmasın diye söylüyorum)
sonra kendini tutmaya çalış, o an başka şeylere ver kafanı
unutma ki o en çok seni beğeniyor, bir tek seni seviyor

Son düzenleme:
Aslında herkes ilişkisini kendine göre yaşıyo mesela market olayında gerçekten takdir ettim her erkek böyle davranmaz ama benim sevgilim de öyle staj uygulamasına gidiyoruz mesela öğretmenlik okuyorum ben yani kimseye kafasını kaldırıp bakmaz ama insanın içine şeytan vesvese verdi mi alır başını gider bu aralar bende takmamaya çalışıyorum onun yerine film izliyorum birşeyler yapıyorum az da olsa iyilesme var örneğin psikiyatri ye gittim normalde ıstanbulda yaşıyorum ama niğde de okuyorum dediği tek şey buraya alışmamis olabilirsin ciddi birşey görmüyorum dedi kıskançlığın sebebini başka yerlerde arıyorum artık annem bu ilişkiye karşı evlenmemize karşı birde çok uzak yerlerde oturuyoruz onu aşırı kaybetme duygusu kıskançlığa yol açmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…