Kıskançlık

bir abla tavsiyesi sakın ona bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapma kendine güven hatta zaman zaman bu durumu tiye almasını bile bil

O insanların sana ulaşmasına sevgilin izin vermeyecek

Yok öyle peşimi bırakmıyorlar falan. Herkesin geçmişi tabi ki var ama geçmiş geçmişte kalmalı, yeterli bir tavır koyamamış demek ki , seni böyle şeylerle muhatap etmesi çok çirkin

Ben inanmıyorum sürekli hortlayan eski sevgililere...
1dir, 2dir, 3tür...
Ama bence sevgiline dikkat et. Onun bir şekilde onlara umut verdiğini ya da umut vermiyorsa bile onlar için 'açık kapı' bıraktığını düşünüyorum.

Sen bunu sorun ettiğini gösterdikçe adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanar, sonra al başına belayı.
Yerinde olsam, bunu bir kez kesin bir dille konuşurum erkek arkadaşımla- eski sevgililerine yüz verip vermediğini öğrenmek için.
Gerekli güveni aldıysam bir daha o kızlarla ne muhattap olurum ne de erkek arkadaşıma beni aradıklarını yansıttırım.

sevgiliniz tavranı koyamadığı için mi hala ulaşmaya çalışıyolar sert bi şekilde tavrını koymalıydı
e koyduysa da niye hala peşindeler ki bu insanlarda hiç mi onur,gurur,ar kalmamış ne rezil bi durum
yerinizde olsam en başından sevgilimle gider bu insanları şikayet ederdim,en doğrusu bu
bulduğunuz resim de hiç hoş olmamış iyice sinirleriniz yıpranmış eski olan herşey yok edilmeli nerden çıkmış ki o resim

3 aylık gibi kısa bir süre de
Bu duruma gelip hastalık sahibi olduysanız bence direk ayrılın
Madem kaldıramıyorum diyorsunuz, zorlamayın kendinizi

Ayrılmak için 300-500 ex sevgilisinin daha mail atmasını mı bekliyorsunuz?.

suyu ısınmış onun bırakın demlensin..:34:

Bu olaylardan ne kadar etkilensem de, ilk mesajımda da yazdığım gibi aslında bu konu haricinde Allah'a şükür en ufak bir problemimiz yok, üstelik hayatımda ilk kez aşık oldum, gerçekten ruh eşimi bulduğuma inandım bu yüzden ayrılmak gibi bir düşüncem katî suretle yok, tabii Allah korusun bunların haricinde böyle bir şeyi gerektiren bir durum olmazsa. Ama aşık olmadığım biri için bütün bunları çekmezdim, dediğinizi yapar çoktan ayrılırdım, haklısınız.

bir abla tavsiyesi sakın ona bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapma kendine güven hatta zaman zaman bu durumu tiye almasını bile bil

Sevgilime elbette ki değer veriyorum ama tavsiyenize kesinlikle katılıyorum, kendime güven ile ilgili bir takım problemlerim var çocukluğumdan bu yana gelen, bunların üzerinde psikologumla çalışıyoruz. Umarım yavaş yavaş bunları atlatıp gülerek hatırlamak bana da bir gün nasip olacak.

O insanların sana ulaşmasına sevgilin izin vermeyecek

Yok öyle peşimi bırakmıyorlar falan. Herkesin geçmişi tabi ki var ama geçmiş geçmişte kalmalı, yeterli bir tavır koyamamış demek ki , seni böyle şeylerle muhatap etmesi çok çirkin

Ben inanmıyorum sürekli hortlayan eski sevgililere...
1dir, 2dir, 3tür...
Ama bence sevgiline dikkat et. Onun bir şekilde onlara umut verdiğini ya da umut vermiyorsa bile onlar için 'açık kapı' bıraktığını düşünüyorum.

Sen bunu sorun ettiğini gösterdikçe adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanar, sonra al başına belayı.
Yerinde olsam, bunu bir kez kesin bir dille konuşurum erkek arkadaşımla- eski sevgililerine yüz verip vermediğini öğrenmek için.
Gerekli güveni aldıysam bir daha o kızlarla ne muhattap olurum ne de erkek arkadaşıma beni aradıklarını yansıttırım.

sevgiliniz tavranı koyamadığı için mi hala ulaşmaya çalışıyolar sert bi şekilde tavrını koymalıydı
e koyduysa da niye hala peşindeler ki bu insanlarda hiç mi onur,gurur,ar kalmamış ne rezil bi durum
yerinizde olsam en başından sevgilimle gider bu insanları şikayet ederdim,en doğrusu bu
bulduğunuz resim de hiç hoş olmamış iyice sinirleriniz yıpranmış eski olan herşey yok edilmeli nerden çıkmış ki o resim

Yanıtlarınız için teşekkür ederim, durum şu ki aslında sevgilim durumlar karşısında benim gibi sakin davranmadı ve benden çok daha sert tepkiler verdi bu şahıslara karşı ama tabii ki şöyle bir durum var onları en iyi tanıyan kişi ben değilim, benim sevgilim. Belki de onların çok daha sert bir dille uyarılması veya başka önlemler alınması gerekliydi ki bunu da ben değil yine sevgilim bilmeliydi. Son uyarılarından sonra kısa bir süredir ses yok. Umarım ki artık anlamışlardır da bütün bu karmaşa biter.

Bulduğum fotoğraflar belki normalde beni bu kadar etkilemezdi, bilemiyorum, ama öyle savunmasız bir anıma denk geldi ki bunlar bir anda kendimi kaybettim.

Bugün sevgilimin doğumgünü. Sabahtan beri onu mutlu edebilmek için bir sürü hazırlık yaptım. Peki noldu? Akşam yine hortlayan eski sevgililerle yüzyüze geldim. Facebookta engelledik diye yeni face açmış o senden çocuk aldırdım diye ortaya çıkan o.........., acıklı şarkı linkleri atmış bizim fotolarımızın altına, kendi duvarına sevgilimle ilgili bi sürü şey yazmış.. yok o onun diğer yarısıymış da bilmem ne.. dayanamıyorum artık.. sinirimden oturup ağlamaktan başka bişi gelmiyo elimden, olmuyo çıkaramıyoruz hayatımızdan.. engelle, sil, tehdit et, anlayış göster sonuç hep aynı... Çok sevdiğim sevgilime, yeter artık bitsin dedim.. Kaldıramıyorum artık, istemiyorum seni dedim.... Bu hale getirdiler ya, helal olsun. :14:

Tamamen aynısını ben de yaşamıştım :) Resimleri görmeye kadar hatta... Şimdi aklıma geldi o günler... Benim de eski erkek arkadaşım vs ulaşmaya çalışırdı bi de ondan kavga ederdik.. Bunlar 3 yıl önce hala üniversitedeyken oluyor tabi...
Burda en büyük iş erkek arkadaşına düşüyor. İletişim yollarını onlara kapatacak, tekrardan konuşmalarına fırsat vermeyecek. Biliyorum bazı kızlar hakikaten şahsen benim anlamadığım karaktere ve rahatlığa sahipler ama zamanla azalacak bunlar. Daha çok yeni, 1 yıl böyle gitti bizim, sonra zaten ortam vs beraber oldukça değişti ve bitti..
Fikir olsun diye yazayım dedim:16:

Tamamen aynısını ben de yaşamıştım :) Resimleri görmeye kadar hatta... Şimdi aklıma geldi o günler... Benim de eski erkek arkadaşım vs ulaşmaya çalışırdı bi de ondan kavga ederdik.. Bunlar 3 yıl önce hala üniversitedeyken oluyor tabi...
Burda en büyük iş erkek arkadaşına düşüyor. İletişim yollarını onlara kapatacak, tekrardan konuşmalarına fırsat vermeyecek. Biliyorum bazı kızlar hakikaten şahsen benim anlamadığım karaktere ve rahatlığa sahipler ama zamanla azalacak bunlar. Daha çok yeni, 1 yıl böyle gitti bizim, sonra zaten ortam vs beraber oldukça değişti ve bitti..
Fikir olsun diye yazayım dedim:16:

Beni anlayan birinin olduğunu bilmek şuanda gerçekten iyi geldi.. Teşekkür ederim.. Sadece bunu bilmeye bile o kadar ihtiyacım var ki..

Bazen bi bakardım mail gelmiş onu seven birinden, acıklı acıklı yazmış, şarkı yollamış falan.. ama erkek arkadaşım hiç cevap vermemiş. Vermedi, bazen önünü kesmek için muhattap oldu, bitti. Bu kadar takma. Benimki kıskançlık değildi mesela, sadece bu durum haklı olarak hoşuma gitmezdi. Bunu da belirtirdim. Sonradan rahatsızlığımı belli etmezdim ama. Sonuçta onun da yapabileceği bir şey yok. Ama bu kadar da belli etme. Hele kavgaya hiç gerek yok. O zaman önceden hissetmiyoduysa da hint kumaşı gibi hisseder:)
Beni anlayan birinin olduğunu bilmek şuanda gerçekten iyi geldi.. Teşekkür ederim.. Sadece bunu bilmeye bile o kadar ihtiyacım var ki..

Bazen bi bakardım mail gelmiş onu seven birinden, acıklı acıklı yazmış, şarkı yollamış falan.. ama erkek arkadaşım hiç cevap vermemiş. Vermedi, bazen önünü kesmek için muhattap oldu, bitti. Bu kadar takma. Benimki kıskançlık değildi mesela, sadece bu durum haklı olarak hoşuma gitmezdi. Bunu da belirtirdim. Sonradan rahatsızlığımı belli etmezdim ama. Sonuçta onun da yapabileceği bir şey yok. Ama bu kadar da belli etme. Hele kavgaya hiç gerek yok. O zaman önceden hissetmiyoduysa da hint kumaşı gibi hisseder:)

Sakin kalmaya çalıştım. Yapamıyorum. Hele ki bugün, çok güzel bir gün olsun diye uğraştım da noldu... Hayal kırıklığı... Kendimi ona çok geç kalmış gibi hissediyorum. O bir başkasının diğer yarısıymış, bunu başka birinin ağzından duymak kalbimi paramparça etti.. Belki kimine göre çocukluktur yaptığım bilmiyorum, ama hissettiğim bu.

Bence çocukluk değil paylaşamıyorsun. Tepki göstermen de doğal.
Sakin kalmaya çalıştım. Yapamıyorum. Hele ki bugün, çok güzel bir gün olsun diye uğraştım da noldu... Hayal kırıklığı... Kendimi ona çok geç kalmış gibi hissediyorum. O bir başkasının diğer yarısıymış, bunu başka birinin ağzından duymak kalbimi paramparça etti.. Belki kimine göre çocukluktur yaptığım bilmiyorum, ama hissettiğim bu.
Koyuyla yazdığım kısmı çok iyi anlıyorum. Yaşamadım tam olarak ama ne demek istediğini anlıyorum. Tadını kaçırıyorlar bi kere. Tek, özel olmalı yaptıkların olamıyo. Bu da tabiki hoşuna gitmiyo. Erkek arkadaşını sen daha iyi tanırsın. Onun anlayabileceği dilde anlat ona. Bu kızın bu saçma sözlerini kim ulaştırıyo erkek arkadaşına bi kere onun da ağzını kapasın.

bu kadar psikopat versiyonlarını görmesem de ben de buna benzer bikaç olay yaşadım sana tecrübelerimden faydalanarak söylemem gerekenler var.
eğer sevgilin dürüstse, olan olayları kendi gelip anlatıyorsa asla ona kızma çünkü bunlar geçmişin kırıntıları ve adam bu hale geleceklerini bilemezdi.
ben sevgilimden bir tek her olayı anlatmasını istedim, ki o da anlattı. eğer seni bu kadar etkiliyorsa sevgiline sana duyurmamasını rica edebilirsin.
ikincisi sen onun sevgilisi olarak asla onlarla irtibata geçme. bazen hemcinslerimiz sağolsun kadınlık gururu fln dinlemeden olmayacak işler yapabiliyorlar, senin edeceğin birkaç kelam ile asla akılları başlarına gelmez.
eğer facebook varsa tavsiyem ikinizin fotosunu erkek arkadaşın profil fotosu yapsın ve uzuuuuun bir süre (belki aylar yıllarca) başka hiçbir aktivitede bulunmasın ne yeni foto eklesin ne de başka birşey. o kızlar psikopat gibi takip ettikleri için elbet facebooku da arada deneyecekler ve sizi göre göre kanıksayacaklardır.
üçüncüsü başkalarının asla mutluluğunuzu bozmasına izin vermeyin. onlar belki şuanda gayet keyifliler ama siz keyfinizden oluyorsunuz.
geçmişe karşı kıskançlık duymak da saçma bir şey. sizi seçmesi için zorlamadınız ya sevgilinizi siz yokken bile onları istememiş demek ki bir de siz varken mi isteyecek?
en güzel geçmişe sünger çekip etrafa kulakları tıkayıp gerekirse kör gibi davranıp kimseyi görmeyip kendi mutluluğunuza odaklanmanız.
bırakın arasın sevgiliniz açmasın, bırakın mail atsın cevap vermeyin, görüşmek için türlü takla atsın görmezden gelin umursamayın.
bu konuda sevgilimle ters düşsek de onda bazen haklılık payı görüyorum onun düşüncesine göre birine ters tepki versen bile sırf tepki alabildiği için davranışlarına devam eder.
en güzel tepki tepkisizliktir, böylece aynı davranışın pekişmesini önlemiş olursunuz. umarım dediklerimden yararlı birşey çıkarırsın, eğer ruh halini iyi hissetmiyorsan doktoruna ziyaret etmende fayda olabilir belki bu olaylar yıpratıp depresyonunu tekrar tetiklemiş olabilir. iyi, mutlu, sağlıklı günler dilerim..

Öncelikle, derdime ortak olduğunuz ve beni anladığınız için teşekkür ederim kızlar. Ben bu lafları biri bana işittirse önce kendim susturucam zaten, ama kız o kadar yüzsüz ki biz engelledikçe yeni facebook hesabı açmış onunla yazmış bugün. Açtığı profilin duvarına da sevgilimle ilgili şeyler yazmış sadece. Sevgilimin facebookunda hep ikimizin fotoları profil resmi. Sadece benimle ilgili bişey varsa yazar, başka zaman kullanmaz bile. Kız da gitmiş ikimizin fotoğrafının altına yollamış o şarkıyı... Önümüze bakalım, mutlu olalım istedim ama ben önüme bakmak istedikçe bunlar yakamızdan paçamızdan tutuyor bırakmıyor. Bu hastalıklı halleriyle beni de hasta ettiler. Ağlıyorum artık, tutamıyorum kendimi. :14:

Öncelikle, derdime ortak olduğunuz ve beni anladığınız için teşekkür ederim kızlar. Ben bu lafları biri bana işittirse önce kendim susturucam zaten, ama kız o kadar yüzsüz ki biz engelledikçe yeni facebook hesabı açmış onunla yazmış bugün. Açtığı profilin duvarına da sevgilimle ilgili şeyler yazmış sadece. Sevgilimin facebookunda hep ikimizin fotoları profil resmi. Sadece benimle ilgili bişey varsa yazar, başka zaman kullanmaz bile. Kız da gitmiş ikimizin fotoğrafının altına yollamış o şarkıyı... Önümüze bakalım, mutlu olalım istedim ama ben önüme bakmak istedikçe bunlar yakamızdan paçamızdan tutuyor bırakmıyor. Bu hastalıklı halleriyle beni de hasta ettiler. Ağlıyorum artık, tutamıyorum kendimi. :14:

canım yaaa saçmalama bak yüzünü yıka aç pencereni bi temiz hava al topla kendini
onları mutlu etmek mi istiyorsun?
tam istediklerini yapmış olurlar eğer böyle davranırsan.
bırak yazsın sen sil
onun dışında da hiç bir harekette bulunmasın facete
facete engellemek vs çözüm değil
bir de şu size kızın dediklerini ileten kişileri ya sevgilin sert bi şekilde uyarsın
ya hayatından çıkarsın hiç hoşlanmam böyle şeylerden.
evlenme hazırlığında olan birine eski sevgiliden laf taşımak da neymiş?
bu arada empati yapmayı bırak, kız intihar da etse sevgilin asla gitmesin yanına görmesin ulaşamasın
ölse bile ulaşamayacağını anlayıp yeni bir hayat kurması gerektiğinin farkına varmalı.
bir de şu faceten sil kızı allah aşkına ne yazdığına da bakma.
istediklerini yazsınlar ben brad pitt hakkında o kadar şey yazmıştım ki zamanında olsaydı onla ben olurduk:52:
şaka bi yana cidden ayrıldın mı sevgilinden?
burda sevgilinin yapması gereken asla o kızla konuşmamak.
taciz edilmek nası bişey biliyorum sevgilimin karşı apartman komşusu eski sevgilisiydi sürekli karşılaşıp dururlardı
bir de teyzesi mi ne sevgilimle aynı katta otururlardı bi kere asansörde karşılaşmışlar birlikte çıkmışlar o zaman bile ben de kafayı yemiştim.
biz mutfakta otururken cam açık karşıdan dikizlemeler fln komedi gerçekten ama siz hayatınıza bakın bi süre sonra anlayacaklar emin ol.
sen sadece bu kadar kafana takma ve sevgilini suçlama. dediğim gibi şu laf getiren arkadaşları çıkarın hayatınızdan.

Back
X