Yeni evliyim ve eşimi çok kıskanıyorum sanki sürekli beni aldatıyormuş gibi geliyor flort döneminde bir kaç kere bayanların yazdığını gördüm ve inkar etti ben o gün bu gündür ona güvenemiyorum süreklik tartışma çıkartıyorum kız arkadaşı aradığı zaman rahatsızlık duyuyorum birşey yapmadığını söylüyor benim ne yapmam lazım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Yeni evliyim ve eşimi çok kıskanıyorum sanki sürekli beni aldatıyormuş gibi geliyor flort döneminde bir kaç kere bayanların yazdığını gördüm ve inkar etti ben o gün bu gündür ona güvenemiyorum süreklik tartışma çıkartıyorum kız arkadaşı aradığı zaman rahatsızlık duyuyorum birşey yapmadığını söylüyor benim ne yapmam lazım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bu kadar takıntı yapma bayanların eşine yazdıgını görmüşsün, eşinin bayanlara değil.
Böyle sürekli altını kurcalamaya çalışırsan, acaba aldatıyor mu diye düşünürsen kendi mutluluğuna engel olursun
Her şeyi oluruna bırak aldatırsa zaten hissedersin. Bunu kendine hastalık edinme..
Aşık olduğum için çok seviyodum dolayısıyla her söylediğine inanıyodum ayrı yapamıyodum beraberkende acaba diyorum onunda bayana yazdığını yakaladım fakat çok akıllı biri sürekli uygun bahanelerle konuyu bir şekilde kapattı şu an da işe bir şey yapmadığını söylüyor telefonunu eline aldığım zaman geriliyor neden böyle oluyosun dediğim zamanda senin neden baktığını biliyorum ve bu hoşuma gitmiyor seni aldatmıyorum diyor fakat ben inanmıyorum ve acı çekiyorum özel hayatımız kalmadı
Aşık olduğum için çok seviyodum dolayısıyla her söylediğine inanıyodum ayrı yapamıyodum beraberkende acaba diyorum onunda bayana yazdığını yakaladım fakat çok akıllı biri sürekli uygun bahanelerle konuyu bir şekilde kapattı şu an da işe bir şey yapmadığını söylüyor telefonunu eline aldığım zaman geriliyor neden böyle oluyosun dediğim zamanda senin neden baktığını biliyorum ve bu hoşuma gitmiyor seni aldatmıyorum diyor fakat ben inanmıyorum ve acı çekiyorum özel hayatımız kalmadı
O kıskançlık... Bende de var fazlasıyla -halbuki hiçbişeyini yakalamadığım halde garibimin.
Sırf bu yüzden de düğünümüz iptal olabilir -geçen gün çok kırdım çok üzdüm onu çünkü suçu olmadığı halde.
Terapiye falan mı gitsek? Ben de aynı durumdan muzdaribim. Hem herşeyden öte kendi ruhumuzun huzuru için, bu şüphelerden bu içten gelen o illet güdüden sıyrılmak lazım
Ayy ben çok iyi anlıyorum seni, çookk ...
bilmiyorum çok cıkmazdayım ve bu durum beni çok mutsuz ediyor telefon ve mesajlarını dinlemeye alsam diyorum en azından kafamda ki soru işaretleri gider diye düşünüyorum
Güven olmadan evlilik yürümez
eşine bunları söylersen bol bol kavga edersiniz
arayan arkadaş nasıl bir arkadaş ne için arıyor ne söylüyor
burda öğrendiğim bir şey var ki erkekler hep inkar eder gözünle görsen bile
evet canım bir defa huylandın mı böyle devam ediyor aynı şey bende de vardı ama en iyisinin güvenmek olduğunu düşünüp vazgeçmeye çalışıyorum şu aralar
eğer öyle bir şey varsa eninde sonunda ortaya çıkacaktır dert etme sen,kocanı da gereksiz yere bunaltmamaya çalış yapmayacağı varsa da yapıverir mazallah