Kıskançlık

İçinde bulunduğum durumu normal olarak algılasaydım bir sorun var demezdim zaten. Kadınlara bir şey olmadığının ben de farkındayım hanımefendi zaten sorun da bu. Sizinle aynı frekansta buluşamadık.

Senin de işine geliyor tarzı cümlelerden ben çıkarcısını anlarım uslubunuz da buna müsait kusura bakmayın. Bir de bunun üstüne saf demişsiniz:)

Tavs,yeleriniz için çok teşekkür ederim. Annemle konuşsam alacağım yanıt kesin ve net olarak bir daha görüşme olur. Bu yüzden söylememiş geciktirmiştim. Olayın gidişatına göre zaten kaçınılmaz.

Seninle cok samimi icten konusmaya calistim sadece. Sunu demek istiyorum sen biseylerden rahatsiz olmaya baslamissin ama sorun senin rahatsiz oldugundan cok daha buyuk. Olaylarin icinde yasarken farketmeyiz sorunlarin buyuklugunu. Metrobuse binme dese ha evet gel arabayla gotur o zaman. Herkesin isine gelir bu. Senin karakterine soylenmis bisey degil. Icinde bulundugun psikolojiyi anlatiyorum. Eger oyle olmasaydi arabaya binmek metrobusten daha rahatsiz olsaydi isyan etmen daha kisa surerdi bu sana has bi durum degil. Ama sonunda her turlu biktin iste. Bu adamla evlensen depresyoma girersin. Hasta olursun. Uslubum sertligi samimiyetimdendir hanimefendi demene gerek yok. Frekansa gelicek olursak sen hala tam anlamiyla konduramiyosun bunun icin bikac ay disardan gozlemlemeye belki daha guzel bi iliski yasamaya ihtiyacin var. O zaman ayni frekansa geliriz. Bu tipler hepimize denk geldi bi sekilde

Her ne kadar çabalıyor olsam da dışarıdan birinin gözüyle bakamıyorum tabi ki. Biri gelip bana aynı şeyleri anlatsa kız sen deli misin derim ama kendim yaşayınca normalleşiyor:S Anca böyle kontrolden çıktığı zaman farkedebiliyorsunuz birşeylerin ters gittiğini.

Tam bir sene geçmiş üstünden nerdeyse:)) bu bir sene içinde psikologa gidildi ve de artik gayet normal.birisi :) ağustosa da düğünümüz var:)) eski konumu görünce yazmak istedim:)

Yazdıkların cok tanidik geldi bana :) Benimde cok uzun bir iliskim var ve soylediklerin benimkinin kiskancliginin yaninda hicbir sey. Sorun etme bence gercekten seni sevdigi icin boyle davraniyor. Zamanla alisiyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…