Kıskançlık

Saga sola bakiyor demedim zaten.
Yazdiklarinizdan tek esliligi savundugnu cikaririm, nitekim su an sadece sizin icin sorun olur diyerek de belirtmistim bunu.

"kisa giyene bakilir, erkekler bakar" benzeri cumleler, ordaki sapikligi kabullenerek normallestirmektir benim gozumde.

Kendi samimi arkadaslariyla dahi el sikismaniz icin "ssshhhit orda dur" demesi yine ayni mantikla erkekleri sapik olarak kodlamaktan geciyor.
Cocuklar teninize temas edince ereksiyon olacak saniyor herhalde.

Siz ayrilir misiniz evlenir misiniz bilemem ama bu cocuk ilerde karisina kizina kan kusturur, asiri kiskanc diyemem onunki artik hastalik BENCE.
Bir sure sonra lezbiyen tehlikesi var diyip kadinlarla gorusmenizi de yasaklar bu gidisle...

Ben yanlış anlamışım sizi özür dilerim. Bana problem olacağı kesin. Bugün konuştum artık sonumuz ne olur bilmiyorum.

Bence iyi konusmussun. Buraya cok sevgilim/esim kiskanc konulari aciliyor. Ama hamle yapip da bu duruma gercekten cozum bulan konu sahibine rastlamamistim. Sen gidip acik acik konusabildigin icin takdir ettim.

Bu cevabinla birlikte, ben bu kisinin gercekten siddete meyilli oldugunu dusunuyorum. Damarina basinca nasil da cirkinlesmeye baslamis, istemiyorum ulan'lar, kolundan tutmalar filan... Bunlar ilerisinin sinyalleri iste. Evlenince siddet gorursun, sen de, senin etrafindaki erkek cinsinden insanlar da. Gerek sozlu, gerek fiziksel olarak.
Bence yol ver gitsin. Ama oyle birsey yapacaksan dikkatli ol, basina bela bile olur boylesi.

Teşekkür ederim. İçim İçimi yiyor başka çarem yoktu. Kendim ayrılamıyorum ondan bari içimdekiler söyliyim. Kendi gider de düzelir karşıma gelirse amenna yok gelmezse o bitirmiiş olsun:S böyle avutuyorum kendimi. Üzülücem biliyorum ama ileride daha çok üzülmekten iyidir diyorum

Bence ya benimsin ya topragin diyip gulmesi, sizin bozuk attiginizi bilerek ciddiye almadan konusmasi karsisinda cok bile konusmussunuz.
Fakat belli ki gercekten seviyor ve tum bunlara ragmen bir sansiniz duzeltme imkaniniz olsun diye umit ediyorsunuz...

Ilk bastaki sakasindaki gerceklik kadar saka yollu toprak cumlesinde de tehdit var, oncelikle bunu belirteyim.
Sizin gozunuzu kararttiginizi gordugu icin, son dakika kendisinden beklenen sekilde ulanli kola yapismali davranislar sergilese de geri adim atmak zorunda kalmis.

Ortak bir gelecek icin psikologa gitmeye karsi gosterdigi tepki ve bunu hakaret olarak algilamasi bile sorunlu.
Demek ki erkek veli ve meslektas konusunda ikna olmamis ve abarttigini kabullenmiyor cunku bir onceki yanitimda yazdigim gibi normal kavramlari, algilayisi farkli...

Bu kafayla devam ettigi surece pek birsey degisecegini dusunmuyorum maalesef
fakat elimden geleni yaptim der ve son bir sans vb cumlelerle hemen ikna olmazsiniz en azindan.

Ben de değişeceğini sanmıyorum. Sadece sanmak isityorum. Acabalarla yaşayamam evlilik düzelmesini beklemek için çok geç. Şimdi bile canım yanıyor o zamanı düşünemiyorum. off gitmeyecek biliyorum ama yine de bir umut diyorum işte.

Tum yorumlari okudum oncelikle en guzelini yapmissin hakkinda hayirlisi olsun.. Benimde 1.5 yillik iiliskim var basindan beri karisiyoruz birbirimize senin sosyal hesaplarin var biz onlari kullanmiyoruz ben istedigim halde bazi sebeplerden dolayi istemiyor.. Ama sizin bazi seyler cok asiriya kacmis.. Benim de cogu seyime karisir disari cikma giyim makyaj ben bunlardan bunalip ayrildim uc gun hic mesaj aatmadim aradi kararli durdum her istedigimi yapmasada kendimi degistircem ddedi tamam ddedim bizim sizin gibi cift.takilma erkekli kizli bulusma olmaz ve arkadaslarimla cikmam sorundu bunu hhallettik hic aksam cikmazdim heleki onsuz sadece kiz aarkadaslarimla aaksam ciktim giyim konusunda etek ggiyen askili giyen biri degilim ama karismasa giyerim de oyle sort etek falan giymem o da giydirmedigi icin bunu sorun gormuyorum ama bende zayifim ve pantolon ustume oturmayinca sinir oluyorum buna karisiyodu ayriliktan sonra tamam dedi sacima falan karismaz makyaja bazen laf eeder ama buyuk sorun olmadi bu konuda anlasamadigimiz buyuk sey denizde bikini giymem ve surmek istedigim ojeler bende surmeyiveriyorum aramiz sinirlenince verdigi tepkilerden dolayi bozuk bigundur dil dokuyo barisalim seni seviyorum ffalan diye ama bigunde bambaska biri oldum cok kirildim ve yarin buluscaz evlenmek icin cok erken yasim ama ikimizde ciddi dusunuyoruz ve boyle giderse evlilik olabilcegini sanmiyorum bende yarin senin yaptigin gibi her sseyi tteker teker konuscam insallah duzelir mutlu olursun duzelmez bitirip mutlu olursun ayni sekilde bende.. Ama bu kez cok kararliyim senin gibi hepimizin hakkinda hayirlisi :)

Son düzenleme:

Ben de ayrıldım en azından denedim ama çok kısa sürdü. Çok mesaj atıyor durmadan ben de dayanamıyorum :S Şu anda da öyle mesela kendimi zor tutuyorum yani bir şey yazmamak için. Eziyet çektrme bana diyor ben seni seviyorum diyor ben de diyemiyorsunuz. Eziyeti ben çekiyorum böyle. Valla baştan konuşmakla çok iyi edersin. Ben de konuşmaya çalıştım ama hiç başarılı olamadım. Kararlı durmak çok önemli. Bunu bir başarabilsek çok güzel olcak.

Herkesin dedigi ggibi hhic saglikli degil bu durum aama severken dusundugumuzu mantigi uygulayamiyoruz seviyosun madem degisirsin de de mesela hos kim bilir kac kez demissinizdir.. Zor gercekten ya insanin icinde bi umut belki degisir diye ama bile bile devam ediyoruz belki istisnali durumlardan olur bilemeyiz tabi.. Hep dua ediyorum hakkimda hayirlisi diye hayirli degilsek tez zamanda ayir bizi Allahim diye ama yok bitmiyo acaba diyorum hayirlisi mi ya dda ben mi boyle gormek istiyorum.. Yarin yuzyuze konuscam ilk kez bu konulari hos suan konumuz karismak degil sinirle soyledigi sozler ama yine konuscam ayni seyleri.. Boyle dendiginde bunlar icin mi ayriliyosun cevabina evet demekte zor belki kabul eedilebilir seyler ama biz bundan rahatsiz olunca ne kadar saglikli olabilir ki iliski.. Eeninde sonunda patlar yani karsidaki insan.. Bana yaptirmadigi seyleri kendi yapmasa bi ddakka durmam ama o da erkegim ben diyip kendi istediklerini yapmiyor mesela o yuzden de pek ses etmiyorum ama normal degil hemde hic bakalim benim icin neler olcak.. Ssende sakin vazgecme bu kararli halinden canim ne guzel bi adim atmissin geri adim aatarsan bi daha boyle ttepki verdiginde ciddiye almaz seni nasilsa dayanamayip tamam diyor diye..

Amacim kirici olmak degil. Bi silkelen kendine gel icibde bulundugin sandigin kadar normal degil. Bence az bile soyledim. Kizkardesim olsan daha beterlerini isitirdin benden. Inan cok uzuldum boyle bir beraberlik icin hala savunma yapmana.

Araba mevzusu zaten fiyasko. Senin ailende araba suren kadin yok galiba. Benim annem hep kullanirdi. 18ime girdim babam araba aldi. Hic kotu bi olay yasamadik kadin oldugumuzdan oturu. Babam cok buyuk kazalar yapti ama kadinlikla ilgisi yok bunun. Sagdan sagdan 60la git kimse bisey yapamaz yolda. Hele istanbulda trafik kadin dolu allah askina bisey oluyo mu onlara?

Karakterin hakkinda bi analiz yapmamistim ama su an saf olduguna karar verdim. Hic alinma lutfen. Hicbi erkek bu konuda tatli dille beni biseylere ikna edemez ki ben de cok disli bi insan degilim. Anna babana zaten anlatmalisin bu durumu.

Esimi ve evliligimi mukemmellestirmek icin demiyorum. Kaldi ki hic mukemmel degil. Ama mini etek giysem sadece cok guzel olmussun der. Bu insan istanbullu da degil. Anadolunun kucuk bi ilcesinde yetismis. Oyle rahat bi cevresi yok. Sadece sinirlarimi ben cizdim ve bana saygili.

Son mesajini da okudum. Hayirlisi olsun. Umarim yine tatli dille ikna edemez seni. Annenle paylas bence durumu..

adam arıza resmen.
sizle çıkarken 2 sene boyunca bunları bile bile çıkmış. bakmış kız kendine aşık,tamamdır artık istediğim şekle sokabilirim demiş. deseydi ya daha ilk gün bu isteklerini.
yemezdi tabii. kız kaçardı.
bilerek düşünülerek yapılmış istekler bunlar.
kendini belli etmemiş ilk, sonra göstermiş gerçek yüzünü.
böyle tipler içten pazarlıklı,mert değil işte.
mert olan daha başta belli ederdi kendini.

Son düzenleme:
Arkadaşım benim eşim düzeldi 7 sene sonra hemde arkadŞınkinden beterdi
Kısa etek giyince şimdi kendisiçok yakışmış diyor
Azmeden başarır
ya bu düzelmezse.
düzelenler olduğu gibi iyice abartanlarda var önümüzde örnek.
işini şansamı bıraksın sizce. sizin eşiniz düzelebilir başkasınınki iyice abartır.
bu örnekler kıstas değil.

sweetywitch91 kullanıcısından alıntı

Benim de arada tepem atıyor. Yeter diyorum. Biraz ses etmiyor göz yumuyor. sonra yine başlıyor sen erkeklerin ortamlarını bilmiyorssun yoldan geçen kız hakkında bile neler diyorlar. benim en efendi dediğim arkadaşım bile böyle diye. Kafede oturuyoruz bir kız geçiyor önümüzden sonra bak şu arkasındaki erkeklere sence ben haksız mıyım nasıl bakıyorlar diyor. O zaman bir şey diyemiyorum yine aynı noktaya dönüyoruz. Elbiseyi geçtim aslında ben. Beni daha çok korkutan sosyal ilişkiler. En yakın arkadaşından bile kıskanıyor. Ehliyet aldım araba kullanmamı istemiyor. Trafikte sıkıştırılar diyor. Kendisi beykozda oturuyor ben bahçelievlerde. Okulum da beşiktaş ilçesinde. ' sene boyunca beykozdan gelip beni okula bıraktı metrobüse binmiyim diye. Çok azdır metrobüse bindiğim günler. Ben seni yine bırakırım arabayı ne yapıcaksın diyor.

Bir iki sene önce hiç böyle değildi. 6 senedir birlikteyiz. Ne oldu neden oldu nasıl düzelir hiçbir fikrim yok

buna normal diyenler var ya inanamıyorum. ya adam araba kullandıımııyor. erkek arkadaşlnın elini sıkmasına hött diyor. hem kıza hemde arkadaşına resmen hakaret bu.
saçlarını toplatıyor. metrobüse bindirmiyor.
adam hasta.rahatsız.
düzelirmi. zor.
düzelen varmı azda olsa belki.
belki düzelir diye bir hayat heba edilirmi. seçim konu sahibinin.ama riskli.
ha kıskançsa bırakmakla
sakat kalıncayada hastalanınca terketmeyi bir tutanada diyecek sözüm yok.
yok ya var aslında..
. ne alaka.
birinde vicdansızsın. diğerinde değil.

Son düzenleme:
anam bu adam ne böyle kıskançlıkta sınırı aşmış, konu sahibi, evlenince bu adam perdeleri iğneler dışarı bakma diye demedi deme , kaç bu adamdan kaç kişi kendinden bilir işi, demek ki kendi yoldan geçen kızlara bakıp neler düşünüyorsa artık her erkegi de öyle sanıyor , erkeklerin işi gücü yok bir tek sizinle ugraşıcak ya hayret verici bişey kafa gitmiş ne diyim

Son düzenleme:

doğru yol... hakkında hayrlısı olsun

Ya düzelirse? 6 yıldır birliktelermiş enkazlara 6 ay daha çabalar olmazsa bırakır
6 yılda düzeltmemiş 6 ayda mı demeyin çnk eskiden sonradan olmuş bu durum
Yani özünde böyle değilmiş
Ben git ömür boyu savaş demiorum bu örnekler kıstas bana göre size göre değil ayrıca hastalıkla da eşdeğer kıskançlıkta hastalık

Hayırlısı olsun canım
Niyeti yoksa seninde yapabilecek bişeyin yokmuş
Bundan sonrakilere enbaştan tavır koyarsın :)

Bana da öyle diyorlar. Kıskanıyor diye ayrılırınır mı sen de ne abartıyorsun bu kadar diye ama benim içim rahat olamıyor işte. Geri adım atmadım zaten bugün yine aradı geldim ben çıkar mısın dedi hayır dedim. Ben gelirsem olay büyür bak evdekiler anlarlar. Aramızdakileri ailelerin bilmesine ne gerek var halledelim işte aramızda dedi ben de dün konuştuk konuşacak bir şeyim yok benim dedim daha da cevap vermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…