- Konu Sahibi sweetywitch91
-
Yoldan geçenlere bakan biri değildir. Yani kendinden biliyor bak kendi kim bilir neler yapıyor diye düşündrten bir adam değil. Yani ben subjektif de bakabilirim bu olaya ama benim düşüncem bu siz de böyle düşünmüşsünz teşekkür ederim cevabınız için.
Saga sola bakiyor demedim zaten.
Yazdiklarinizdan tek esliligi savundugnu cikaririm, nitekim su an sadece sizin icin sorun olur diyerek de belirtmistim bunu.
"kisa giyene bakilir, erkekler bakar" benzeri cumleler, ordaki sapikligi kabullenerek normallestirmektir benim gozumde.
Kendi samimi arkadaslariyla dahi el sikismaniz icin "ssshhhit orda dur" demesi yine ayni mantikla erkekleri sapik olarak kodlamaktan geciyor.
Cocuklar teninize temas edince ereksiyon olacak saniyor herhalde.
Siz ayrilir misiniz evlenir misiniz bilemem ama bu cocuk ilerde karisina kizina kan kusturur, asiri kiskanc diyemem onunki artik hastalik BENCE.
Bir sure sonra lezbiyen tehlikesi var diyip kadinlarla gorusmenizi de yasaklar bu gidisle...
Dünkü el sıkışma olayından sonra aramız bozuldu zaten. Bugün aradı evimin oraya gelmş ben de çıktım. İstediğim gibi giyindim evden çıkarken de. Beni görünce oooo hanımefendi sert geliyor tartışma kuvvetli geçicek belli dedi. Oturduk bir yere. Yine mi aynı konu yapma artık falan dedi. Ne var ya bir el sıkışmasını ne kadar abarttın dedi. Şakaymış. Dedim gerçekten şaka mıydı doğru söyle. Evet dedi. Pekii o zaman bir daha aynı şakayı yapma sorunumuz yok demek ki dedim. El sıkışmadan problem yok o aman dedim. Yani biraz gerçeklik payı olabilir dedi. İşte sorun burda dedim anlattım içimdekieri. Sıkıldım bunaldım dedim. Beni korkutuyorsun ben evliliğimizden korkar hale geldim dedim. Böyle yürümüz dedim ben ayrılmayı aklımdan geçriyorum. Atalarımızın çok ünlü bir sözü var biliyr musun dedi. Ne dedim. Ya benim sin ya toprağın dedi. bir de gülüyor. Üstünde durmadım anlatmaya devam ettim. Evlenince perdeyi açtırmazsın dedim. Aaa ben camları olmayan bir ev düşünmüştüm evin en güzel mahsenini de sana özel hazırlatıcam dedi. Ben de sinirlendim ciddi olduğun zaman görüşelim çünkü ben bu sefer gülmüyorum dedim. Ya sen gerçekten ciddi misin diyor bir de. Yok zevk için konuşuyorum iki saat. Neyse bu ciddileşti birden. Nasıl ya sen benden bildiğin korkuyorsun dedi. Saçmalıyorsun şu an cidden beni ruh hastalarına mı benzetiyorsun piskopat mıyım ben dedi. Ben de hiçbir piskopat ben piskopatım demez böyle davranıyorsun dedim. Ya off nedir bu erkeklerle muhabbet yok elbise yok etek çok büyütüyorsun dedi. Giymesen ne olur konuşmasan ne olur ya bizden öenmli mi dedi. Ben de konuşşsam ne olur giysem ne olur benden öenmli mi bu işin mantığı yok bu dünyada sadece ikimz yokuz dedim. Eylülde işe başlıcam erkek olmayan öğretmenler odası düşünebiliyor musun dedim . Yarın öbür gün öğrenci veliler gelicek ay yok benim kocam izin vermiyor deyip geri mi çeviricem elini dedim. Çok güzel örneğim gerçekten öğrencilere de şimdiden dedim. Evlenince böyle olmaz diyor. Şimdi beni görmüyormuş fazla yanımda kim varsa kıskanıyormus. Ortak arkadaşlarımızın hepsi liseden ve bizim evin oralarda oturuyor onlar benden daha fazla görüyor seni falan dedi. Ben de her şeye bir bahane üretme artık cidden gına geldi dedim. Ben sana tüm çekincelerimi anlattım ben bu şekilde seninle evlenemem dedim. Farkında mısın biz şu anda düğün hazırlığı yapıyoruz dedi. Evet farkındayım ama düzelmeden boşuna hazırlık falan yapma ya da yap sen bilirsin Böyle gidersen evleneceğin kişi ben olmicam ama dedim. Bu sene 3. defa oldu bu konudan ayrılmaya getiriyorsun olayı farkında mısın, ben seni kırmamak için kelimelerimi seçiyorum sen maşallah ağzına geleni söylüyorsun bana ne ruh hastalığımız kaldı ne piskopatlığımız. Ayrılmak istiyorsan bahanesiz söyle ben seni sevmiyorum da bitsin dedi. Ben seniin sandığın gibi biri değilim merak etme rahatsız etmem seni dedi. Kırıcı oluyorsun artık dedi. Ben de bahane falan değil olan bu dedim. Ben seviyorum seni ama bu durumda mümkün değil dedim. Tamam dikkat edicem dedi. Yok böyle olmaz daha önce de böyle söyledin az geçtikten sonra döndün dedim. Psikologa gidelim dedim. Vay be gerçekten kendi kafanda kurmuş buna da inandırmışsın kendini dedi. Kişilik meselesi bu ben sana birinin dokunmasını bakmasını istemiyorum ulan dedi. Yine aynı noktaya geliyoruz ben daha fazla konuşmucam dedim. Durduk bir süre konuşmadan sonra kalktık. Eve bırakıyım seni dedi. Ben giderim dedim. Yapma şöyle lütfen dedi. Gelme ben gidicem dedim. Kolumdan tuttu. Dedim tam da bundan korkuyorum işte ben. O zaman bıraktı ben de eve geldim. Eve gittin mi diye yazmış cevap vermedim. Aramış tekrar yazmış sadece gittim de merak etmek de mi suç oldu diye. bir şey yazmadım.
Bir yola girdim hakkımda hayırlısı.
Bence iyi konusmussun. Buraya cok sevgilim/esim kiskanc konulari aciliyor. Ama hamle yapip da bu duruma gercekten cozum bulan konu sahibine rastlamamistim. Sen gidip acik acik konusabildigin icin takdir ettim.
Bu cevabinla birlikte, ben bu kisinin gercekten siddete meyilli oldugunu dusunuyorum. Damarina basinca nasil da cirkinlesmeye baslamis, istemiyorum ulan'lar, kolundan tutmalar filan... Bunlar ilerisinin sinyalleri iste. Evlenince siddet gorursun, sen de, senin etrafindaki erkek cinsinden insanlar da. Gerek sozlu, gerek fiziksel olarak.
Bence yol ver gitsin. Ama oyle birsey yapacaksan dikkatli ol, basina bela bile olur boylesi.
Dünkü el sıkışma olayından sonra aramız bozuldu zaten. Bugün aradı evimin oraya gelmş ben de çıktım. İstediğim gibi giyindim evden çıkarken de. Beni görünce oooo hanımefendi sert geliyor tartışma kuvvetli geçicek belli dedi. Oturduk bir yere. Yine mi aynı konu yapma artık falan dedi. Ne var ya bir el sıkışmasını ne kadar abarttın dedi. Şakaymış. Dedim gerçekten şaka mıydı doğru söyle. Evet dedi. Pekii o zaman bir daha aynı şakayı yapma sorunumuz yok demek ki dedim. El sıkışmadan problem yok o aman dedim. Yani biraz gerçeklik payı olabilir dedi. İşte sorun burda dedim anlattım içimdekieri. Sıkıldım bunaldım dedim. Beni korkutuyorsun ben evliliğimizden korkar hale geldim dedim. Böyle yürümüz dedim ben ayrılmayı aklımdan geçriyorum. Atalarımızın çok ünlü bir sözü var biliyr musun dedi. Ne dedim. Ya benim sin ya toprağın dedi. bir de gülüyor. Üstünde durmadım anlatmaya devam ettim. Evlenince perdeyi açtırmazsın dedim. Aaa ben camları olmayan bir ev düşünmüştüm evin en güzel mahsenini de sana özel hazırlatıcam dedi. Ben de sinirlendim ciddi olduğun zaman görüşelim çünkü ben bu sefer gülmüyorum dedim. Ya sen gerçekten ciddi misin diyor bir de. Yok zevk için konuşuyorum iki saat. Neyse bu ciddileşti birden. Nasıl ya sen benden bildiğin korkuyorsun dedi. Saçmalıyorsun şu an cidden beni ruh hastalarına mı benzetiyorsun piskopat mıyım ben dedi. Ben de hiçbir piskopat ben piskopatım demez böyle davranıyorsun dedim. Ya off nedir bu erkeklerle muhabbet yok elbise yok etek çok büyütüyorsun dedi. Giymesen ne olur konuşmasan ne olur ya bizden öenmli mi dedi. Ben de konuşşsam ne olur giysem ne olur benden öenmli mi bu işin mantığı yok bu dünyada sadece ikimz yokuz dedim. Eylülde işe başlıcam erkek olmayan öğretmenler odası düşünebiliyor musun dedim . Yarın öbür gün öğrenci veliler gelicek ay yok benim kocam izin vermiyor deyip geri mi çeviricem elini dedim. Çok güzel örneğim gerçekten öğrencilere de şimdiden dedim. Evlenince böyle olmaz diyor. Şimdi beni görmüyormuş fazla yanımda kim varsa kıskanıyormus. Ortak arkadaşlarımızın hepsi liseden ve bizim evin oralarda oturuyor onlar benden daha fazla görüyor seni falan dedi. Ben de her şeye bir bahane üretme artık cidden gına geldi dedim. Ben sana tüm çekincelerimi anlattım ben bu şekilde seninle evlenemem dedim. Farkında mısın biz şu anda düğün hazırlığı yapıyoruz dedi. Evet farkındayım ama düzelmeden boşuna hazırlık falan yapma ya da yap sen bilirsin Böyle gidersen evleneceğin kişi ben olmicam ama dedim. Bu sene 3. defa oldu bu konudan ayrılmaya getiriyorsun olayı farkında mısın, ben seni kırmamak için kelimelerimi seçiyorum sen maşallah ağzına geleni söylüyorsun bana ne ruh hastalığımız kaldı ne piskopatlığımız. Ayrılmak istiyorsan bahanesiz söyle ben seni sevmiyorum da bitsin dedi. Ben seniin sandığın gibi biri değilim merak etme rahatsız etmem seni dedi. Kırıcı oluyorsun artık dedi. Ben de bahane falan değil olan bu dedim. Ben seviyorum seni ama bu durumda mümkün değil dedim. Tamam dikkat edicem dedi. Yok böyle olmaz daha önce de böyle söyledin az geçtikten sonra döndün dedim. Psikologa gidelim dedim. Vay be gerçekten kendi kafanda kurmuş buna da inandırmışsın kendini dedi. Kişilik meselesi bu ben sana birinin dokunmasını bakmasını istemiyorum ulan dedi. Yine aynı noktaya geliyoruz ben daha fazla konuşmucam dedim. Durduk bir süre konuşmadan sonra kalktık. Eve bırakıyım seni dedi. Ben giderim dedim. Yapma şöyle lütfen dedi. Gelme ben gidicem dedim. Kolumdan tuttu. Dedim tam da bundan korkuyorum işte ben. O zaman bıraktı ben de eve geldim. Eve gittin mi diye yazmış cevap vermedim. Aramış tekrar yazmış sadece gittim de merak etmek de mi suç oldu diye. bir şey yazmadım.
Bence ya benimsin ya topragin diyip gulmesi, sizin bozuk attiginizi bilerek ciddiye almadan konusmasi karsisinda cok bile konusmussunuz.
Fakat belli ki gercekten seviyor ve tum bunlara ragmen bir sansiniz duzeltme imkaniniz olsun diye umit ediyorsunuz...
Ilk bastaki sakasindaki gerceklik kadar saka yollu toprak cumlesinde de tehdit var, oncelikle bunu belirteyim.
Sizin gozunuzu kararttiginizi gordugu icin, son dakika kendisinden beklenen sekilde ulanli kola yapismali davranislar sergilese de geri adim atmak zorunda kalmis.
Ortak bir gelecek icin psikologa gitmeye karsi gosterdigi tepki ve bunu hakaret olarak algilamasi bile sorunlu.
Demek ki erkek veli ve meslektas konusunda ikna olmamis ve abarttigini kabullenmiyor cunku bir onceki yanitimda yazdigim gibi normal kavramlari, algilayisi farkli...
Bu kafayla devam ettigi surece pek birsey degisecegini dusunmuyorum maalesef
fakat elimden geleni yaptim der ve son bir sans vb cumlelerle hemen ikna olmazsiniz en azindan.
Tum yorumlari okudum oncelikle en guzelini yapmissin hakkinda hayirlisi olsun.. Benimde 1.5 yillik iiliskim var basindan beri karisiyoruz birbirimize senin sosyal hesaplarin var biz onlari kullanmiyoruz ben istedigim halde bazi sebeplerden dolayi istemiyor.. Ama sizin bazi seyler cok asiriya kacmis.. Benim de cogu seyime karisir disari cikma giyim makyaj ben bunlardan bunalip ayrildim uc gun hic mesaj aatmadim aradi kararli durdum her istedigimi yapmasada kendimi degistircem ddedi tamam ddedim bizim sizin gibi cift.takilma erkekli kizli bulusma olmaz ve arkadaslarimla cikmam sorundu bunu hhallettik hic aksam cikmazdim heleki onsuz sadece kiz aarkadaslarimla aaksam ciktim giyim konusunda etek ggiyen askili giyen biri degilim ama karismasa giyerim de oyle sort etek falan giymem o da giydirmedigi icin bunu sorun gormuyorum ama bende zayifim ve pantolon ustume oturmayinca sinir oluyorum buna karisiyodu ayriliktan sonra tamam dedi sacima falan karismaz makyaja bazen laf eeder ama buyuk sorun olmadi bu konuda anlasamadigimiz buyuk sey denizde bikini giymem ve surmek istedigim ojeler bende surmeyiveriyorum aramiz sinirlenince verdigi tepkilerden dolayi bozuk bigundur dil dokuyo barisalim seni seviyorum ffalan diye ama bigundu bambaska biri oldum cok kirildim ve yarin buluscaz evlenmek icin cok erken yasim ama ikimizde ciddi dusunuyoruz ve boyle giderse evlilik olabilcegini sanmiyorum bende yarin senin yaptigin gibi her sseyi tteker teker konuscam insallah duzelir mutlu olursun duzelmez bitirip mutlu olursun ayni sekilde bende.. Ama bu kez cok kararliyim senin gibi hepimizin hakkinda hayirlisi :)
Ben de ayrıldım en azından denedim ama çok kısa sürdü. Çok mesaj atıyor durmadan ben de dayanamıyorum :S Şu anda da öyle mesela kendimi zor tutuyorum yani bir şey yazmamak için. Eziyet çektrme bana diyor ben seni seviyorum diyor ben de diyemiyorsunuz. Eziyeti ben çekiyorum böyle. Valla baştan konuşmakla çok iyi edersin. Ben de konuşmaya çalıştım ama hiç başarılı olamadım. Kararlı durmak çok önemli. Bunu bir başarabilsek çok güzel olcak.
Kırıcı olmayalım lütfen. Burda benim söylediğim bir cümleden kişiliğim hakkında yaptığınız çıkarım ne kadar gerçekçi. Her gün biri tarafından okula bırakılmak oooo ne güzel bırakıyor işte denilecek bir durum değil. Bunun için ayrılma safhasına geldik falan bilmem ne ama bunlar şu andaki konumuz değil zaten.
Benim susmam göt olmuş olmamdan kaynaklanmıyor. Siz de demişssiniz rest çekemiyorsunuz diye. Tatlı dille anlatıyor ağzımdan girip burnumdn çıkıyor ve ben yumuşuyorum. Bu davranışımın doğru olduğunu da savunmuyorum zaten doğru şekilde davranabilseydim buraya konu açmazdım.
Araba kullanan kadınlar namussuzdur gibi bir anlayışı yok. Sadece trafikte çok sıkıştırıyorlar bırakabildiğim yere ben seni bırakırım sne yine acil bir durum olduğunda kullanırsın tabi diyor. Ablasını trafikte sıkıştırdılar kadın kaza yaptı bir sene yattı sıkıştıran adama da bir şey olmadı ben bundan korkuorum dyor. Bakın tekrar diyorum ben bu görüşleri savunmuyorum. Bunlardan dolayı zaten bu konuyu açtım ben. Ama benim karşımdaki adam ne bir kıza namussuz diyecek karakterde biri ne de sapık.
İnsanlar buraya dertlerini anlatıyor. Yargılanmak istese bunu annesine babasına da anlatır zaten. Lütfen kırıcı konuşmayalım.
Merhabalar, uzun süredir bu forumu takip ediyorum kısmet bugüneymiş ilk konumu açıyorum:)
Benim uzun bir ilişkim var kızlar. sevgilimle liseden beri brilikteyiz. Hiç bir sorunumuz yoktu şu son bir iki seneye kadar. Dediğim gibi şu son bir iki sene çok kıskanmaya başladı. Önce ufak tefek kıyafetlerime laf söylüyordu. Sonradan dozajı arttırdı. Örneğin v yaka giymemi istemiyor. Diz altında etek giyersem sorun yok. Dizde giyersem bak kısa biraz diye uyarıyor sorun çıkmıyor pek ama dizüstü giydim mi tepesi atıyor. Oturunca nerelere çıkıyor yok herkes sana bakıyor. Ben sana kaç defa dedim sen hiç beni dinlemiyorsun falan filan. Ben giymek istediğimi söylüyorum. Benim tarzım bu ben bu kıyafetleri seviyorum diyorum. Evlenince evde istediğini giy millet benim sevgilime bakıyor ben kaldıramıyorum diyor Normal bile olsa elbise giyme güzel oluyorsun diyor. Hatta ve hatta saçlarım belimde uzun toplasana saçlarını çok dikkat çekiyor diyor. Sonra erkeklerle konuşmamı da istemiyor. Öyle böyle değil yani biri bir şey sorsun ya da konuştuğumuzu görsün anında gelir yanımıza. Sonrasında ne dedi diye sorar. Sen niye konuşuyorsun ne gülüşüyorsunuz der:S Telefoumdaki tüm erkekleri sildi. Benim telefonumda hiç kız var mı bak sen bana yetiyorsun sen de niye olsunlar falan dedi. Facebook twitter da öyle. Kendisi ne facebook ne twitter kullanıyor. Benim açmama bir şey demedi ama kim ne yazmış ne yapmış hep sorar biri rahatsız ederse söyle bak diye hep uyarıda bulunur. Aslında daha çok şey var benim şu anda aklıma gelenler bunlar. Bugün görüştük en son. Onun yakın arkadaşları da vardı . Çocuk ayrılırken elimi sıkmak istedi sevgilim hişşt dedi ve durdurduBu davranışları beni korkutuyor. Daha önce konuştum çok hatta olmaz bu böyle dedim ayrıldım. En fazla iki gün dayanabildim. O hep yazdı. Ben de seviyorum daynamıyorum ama bu böyle de gitmez ne yapıcam ben
ya bu düzelmezse.Arkadaşım benim eşim düzeldi 7 sene sonra hemde arkadŞınkinden beterdi
Kısa etek giyince şimdi kendisiçok yakışmış diyor
Azmeden başarır
ya bu düzelmezse.
düzelenler olduğu gibi iyice abartanlarda var önümüzde örnek.
işini şansamı bıraksın sizce. sizin eşiniz düzelebilir başkasınınki iyice abartır.
bu örnekler kıstas değil.
Herkesin dedigi ggibi hhic saglikli degil bu durum aama severken dusundugumuzu mantigi uygulayamiyoruz seviyosun madem degisirsin de de mesela hos kim bilir kac kez demissinizdir.. Zor gercekten ya insanin icinde bi umut belki degisir diye ama bile bile devam ediyoruz belki istisnali durumlardan olur bilemeyiz tabi.. Hep dua ediyorum hakkimda hayirlisi diye hayirli degilsek tez zamanda ayir bizi Allahim diye ama yok bitmiyo acaba diyorum hayirlisi mi ya dda ben mi boyle gormek istiyorum.. Yarin yuzyuze konuscam ilk kez bu konulari hos suan konumuz karismak degil sinirle soyledigi sozler ama yine konuscam ayni seyleri.. Boyle dendiginde bunlar icin mi ayriliyosun cevabina evet demekte zor belki kabul eedilebilir seyler ama biz bundan rahatsiz olunca ne kadar saglikli olabilir ki iliski.. Eeninde sonunda patlar yani karsidaki insan.. Bana yaptirmadigi seyleri kendi yapmasa bi ddakka durmam ama o da erkegim ben diyip kendi istediklerini yapmiyor mesela o yuzden de pek ses etmiyorum ama normal degil hemde hic bakalim benim icin neler olcak.. Ssende sakin vazgecme bu kararli halinden canim ne guzel bi adim atmissin geri adim aatarsan bi daha boyle ttepki verdiginde ciddiye almaz seni nasilsa dayanamayip tamam diyor diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?