- Konu Sahibi sweetywitch91
-
ben eşimden ayrılalı 1 sene oldu.3 yıl evli kaldım bi kere bile ne giydiğim kıyafete karıştı ne nereye gittiğime nede kiminle konuşruğuma.ben de tam tersi beni hiç kıskanmadığından şikayetcıydım.kıskanmadığı zmaan sevgisindende süphe ediyor insan ve sonunda sevmedğinide öğrendim.bence sen onu gerçekten seviyorsan bırak tek kusuru o olsun zamanla duzelır gerçek sevgi öyle kolay bulunmuyor
Merhabalar, uzun süredir bu forumu takip ediyorum kısmet bugüneymiş ilk konumu açıyorum:)
Benim uzun bir ilişkim var kızlar. sevgilimle liseden beri brilikteyiz. Hiç bir sorunumuz yoktu şu son bir iki seneye kadar. Dediğim gibi şu son bir iki sene çok kıskanmaya başladı. Önce ufak tefek kıyafetlerime laf söylüyordu. Sonradan dozajı arttırdı. Örneğin v yaka giymemi istemiyor. Diz altında etek giyersem sorun yok. Dizde giyersem bak kısa biraz diye uyarıyor sorun çıkmıyor pek ama dizüstü giydim mi tepesi atıyor. Oturunca nerelere çıkıyor yok herkes sana bakıyor. Ben sana kaç defa dedim sen hiç beni dinlemiyorsun falan filan. Ben giymek istediğimi söylüyorum. Benim tarzım bu ben bu kıyafetleri seviyorum diyorum. Evlenince evde istediğini giy millet benim sevgilime bakıyor ben kaldıramıyorum diyor Normal bile olsa elbise giyme güzel oluyorsun diyor. Hatta ve hatta saçlarım belimde uzun toplasana saçlarını çok dikkat çekiyor diyor. Sonra erkeklerle konuşmamı da istemiyor. Öyle böyle değil yani biri bir şey sorsun ya da konuştuğumuzu görsün anında gelir yanımıza. Sonrasında ne dedi diye sorar. Sen niye konuşuyorsun ne gülüşüyorsunuz der:S Telefoumdaki tüm erkekleri sildi. Benim telefonumda hiç kız var mı bak sen bana yetiyorsun sen de niye olsunlar falan dedi. Facebook twitter da öyle. Kendisi ne facebook ne twitter kullanıyor. Benim açmama bir şey demedi ama kim ne yazmış ne yapmış hep sorar biri rahatsız ederse söyle bak diye hep uyarıda bulunur. Aslında daha çok şey var benim şu anda aklıma gelenler bunlar. Bugün görüştük en son. Onun yakın arkadaşları da vardı . Çocuk ayrılırken elimi sıkmak istedi sevgilim hişşt dedi ve durdurduBu davranışları beni korkutuyor. Daha önce konuştum çok hatta olmaz bu böyle dedim ayrıldım. En fazla iki gün dayanabildim. O hep yazdı. Ben de seviyorum daynamıyorum ama bu böyle de gitmez ne yapıcam ben
Merhabalar, uzun süredir bu forumu takip ediyorum kısmet bugüneymiş ilk konumu açıyorum:)
Benim uzun bir ilişkim var kızlar. sevgilimle liseden beri brilikteyiz. Hiç bir sorunumuz yoktu şu son bir iki seneye kadar. Dediğim gibi şu son bir iki sene çok kıskanmaya başladı. Önce ufak tefek kıyafetlerime laf söylüyordu. Sonradan dozajı arttırdı. Örneğin v yaka giymemi istemiyor. Diz altında etek giyersem sorun yok. Dizde giyersem bak kısa biraz diye uyarıyor sorun çıkmıyor pek ama dizüstü giydim mi tepesi atıyor. Oturunca nerelere çıkıyor yok herkes sana bakıyor. Ben sana kaç defa dedim sen hiç beni dinlemiyorsun falan filan. Ben giymek istediğimi söylüyorum. Benim tarzım bu ben bu kıyafetleri seviyorum diyorum. Evlenince evde istediğini giy millet benim sevgilime bakıyor ben kaldıramıyorum diyor Normal bile olsa elbise giyme güzel oluyorsun diyor. Hatta ve hatta saçlarım belimde uzun toplasana saçlarını çok dikkat çekiyor diyor. Sonra erkeklerle konuşmamı da istemiyor. Öyle böyle değil yani biri bir şey sorsun ya da konuştuğumuzu görsün anında gelir yanımıza. Sonrasında ne dedi diye sorar. Sen niye konuşuyorsun ne gülüşüyorsunuz der:S Telefoumdaki tüm erkekleri sildi. Benim telefonumda hiç kız var mı bak sen bana yetiyorsun sen de niye olsunlar falan dedi. Facebook twitter da öyle. Kendisi ne facebook ne twitter kullanıyor. Benim açmama bir şey demedi ama kim ne yazmış ne yapmış hep sorar biri rahatsız ederse söyle bak diye hep uyarıda bulunur. Aslında daha çok şey var benim şu anda aklıma gelenler bunlar. Bugün görüştük en son. Onun yakın arkadaşları da vardı . Çocuk ayrılırken elimi sıkmak istedi sevgilim hişşt dedi ve durdurduBu davranışları beni korkutuyor. Daha önce konuştum çok hatta olmaz bu böyle dedim ayrıldım. En fazla iki gün dayanabildim. O hep yazdı. Ben de seviyorum daynamıyorum ama bu böyle de gitmez ne yapıcam ben
Allah Allah kizin akli yokmu haram nedir bilmesin ve bir erkegin veya baskasinin yasaklari ile ogrensin tovbe tovbe. O beni duzeltti diyorsun. Belli nasil duzelttigi seni. ...
Ne kadar içler acısı bir mesaj.Benim de arada tepem atıyor. Yeter diyorum. Biraz ses etmiyor göz yumuyor. sonra yine başlıyor sen erkeklerin ortamlarını bilmiyorssun yoldan geçen kız hakkında bile neler diyorlar. benim en efendi dediğim arkadaşım bile böyle diye. Kafede oturuyoruz bir kız geçiyor önümüzden sonra bak şu arkasındaki erkeklere sence ben haksız mıyım nasıl bakıyorlar diyor. O zaman bir şey diyemiyorum yine aynı noktaya dönüyoruz. Elbiseyi geçtim aslında ben. Beni daha çok korkutan sosyal ilişkiler. En yakın arkadaşından bile kıskanıyor. Ehliyet aldım araba kullanmamı istemiyor. Trafikte sıkıştırılar diyor. Kendisi beykozda oturuyor ben bahçelievlerde. Okulum da beşiktaş ilçesinde. ' sene boyunca beykozdan gelip beni okula bıraktı metrobüse binmiyim diye. Çok azdır metrobüse bindiğim günler. Ben seni yine bırakırım arabayı ne yapıcaksın diyor.
Bir iki sene önce hiç böyle değildi. 6 senedir birlikteyiz. Ne oldu neden oldu nasıl düzelir hiçbir fikrim yok
Ne kadar içler acısı bir mesaj.Kardeşim burası Suudi Arabistan mı da araba kullanamayacakmışsın? Oradaki kadınlar yanlarında erkek olmadan seyahat dahi edemiyorlar. Ne kadar rezil bir durum bu farkında mısın? Kadını pasifleştirmeye, sindirmeye çalışan özgüvensiz erkekler... Kadını günlük hayattan silmeye çalışıyorlar, kadınlar hep muhtaç olsun istiyorlar. Annen seni bu muameleye maruz kal diye mi doğurdu? Direkt ilişkiyi kesmen gerekir bununla, ne evliliği? Kıskanmak da KISKANILMAK da sağlıklı psikolojideki bireylerin talep edeceği bir şey asla değildir, bununla kafayı bozanların tedaviye ihtiyacı vardır. Yok ne giydin fotosunu çek bilmem ne. Bunlar ne allasen? Bunları toplayacaksın bir yere, kafayı yiyip dursunlar. Kız ya da erkek kimseyle konuşmasınlar. Bunların ideali bu. Elbette çevrende görüştüğün erkekler olacak. İnsan sosyal bir varlıktır. Telefondan oradan silince noluyor, çok merak ediyorum. Hayret bir şey.
Beğendiği şeyleri yapmanı istemiyor ki kimse seni beğenmesin. Sonra da 'Eski halini özledim' diye kafanın etini yer bunlar. Kimse için şekil alma.
Tokalaşacağım adama 'Şşttt ' diyecek öyle mi? Dilini koparırım. Sanki sen küçüksün de o yönlendiriyor.
Yoldaki kızları kesenler de öküz oğlu öküz oldukları için kesiyor. Türkiye cinsel açlığın Afrika'sıdır. Çarşaf da giysen ağzını açan öküzler olacak kardeşim, yapma allasen.
Tokalaşacağım adama 'Şşttt ' diyecek öyle mi? Dilini koparırım. Sanki sen küçüksün de o yönlendiriyor.
Benim de arada tepem atıyor. Yeter diyorum. Biraz ses etmiyor göz yumuyor. sonra yine başlıyor sen erkeklerin ortamlarını bilmiyorssun yoldan geçen kız hakkında bile neler diyorlar. benim en efendi dediğim arkadaşım bile böyle diye. Kafede oturuyoruz bir kız geçiyor önümüzden sonra bak şu arkasındaki erkeklere sence ben haksız mıyım nasıl bakıyorlar diyor. O zaman bir şey diyemiyorum yine aynı noktaya dönüyoruz. Elbiseyi geçtim aslında ben. Beni daha çok korkutan sosyal ilişkiler. En yakın arkadaşından bile kıskanıyor. Ehliyet aldım araba kullanmamı istemiyor. Trafikte sıkıştırılar diyor. Kendisi beykozda oturuyor ben bahçelievlerde. Okulum da beşiktaş ilçesinde. ' sene boyunca beykozdan gelip beni okula bıraktı metrobüse binmiyim diye. Çok azdır metrobüse bindiğim günler. Ben seni yine bırakırım arabayı ne yapıcaksın diyor.
Bir iki sene önce hiç böyle değildi. 6 senedir birlikteyiz. Ne oldu neden oldu nasıl düzelir hiçbir fikrim yok
Ne kadar içler acısı bir mesaj.Kardeşim burası Suudi Arabistan mı da araba kullanamayacakmışsın? Oradaki kadınlar yanlarında erkek olmadan seyahat dahi edemiyorlar. Ne kadar rezil bir durum bu farkında mısın? Kadını pasifleştirmeye, sindirmeye çalışan özgüvensiz erkekler... Kadını günlük hayattan silmeye çalışıyorlar, kadınlar hep muhtaç olsun istiyorlar. Annen seni bu muameleye maruz kal diye mi doğurdu? Direkt ilişkiyi kesmen gerekir bununla, ne evliliği? Kıskanmak da KISKANILMAK da sağlıklı psikolojideki bireylerin talep edeceği bir şey asla değildir, bununla kafayı bozanların tedaviye ihtiyacı vardır. Yok ne giydin fotosunu çek bilmem ne. Bunlar ne allasen? Bunları toplayacaksın bir yere, kafayı yiyip dursunlar. Kız ya da erkek kimseyle konuşmasınlar. Bunların ideali bu. Elbette çevrende görüştüğün erkekler olacak. İnsan sosyal bir varlıktır. Telefondan oradan silince noluyor, çok merak ediyorum. Hayret bir şey.
Beğendiği şeyleri yapmanı istemiyor ki kimse seni beğenmesin. Sonra da 'Eski halini özledim' diye kafanın etini yer bunlar. Kimse için şekil alma.
Yoldaki kızları kesenler de öküz oğlu öküz oldukları için kesiyor. Türkiye cinsel açlığın Afrika'sıdır. Çarşaf da giysen ağzını açan öküzler olacak kardeşim, yapma allasen.
Kiymetini bil falan denisler inanamadim. Bu normal kiskanclik degil ki adam kiskanclikta cigir acmis depar atlamis yuvarlanarak buyuyen bir cig adeta. Gittikce artacak seni korkutmadan usul usul. Sevgilin senin icin kendini frenlemeyecekse yol yakinken hemen bi U dönüşü tavsiyemdir.
Oooy oy Allah kolaylık versin öncelikle.
Arkadaşım hiç kusura bakma ama bu sıradan sahiplenme kıskançlığı değil. Hastalık derecesine gelmiş. Ki çalışmaya başladığında daha net göreceksin herşeyi. Hep söylerim konumdan da okuyabilirsin, 3 yıllık bir ilişkim vardı sırf bu kıskançlık yüzünden bitti. Yani öyle bir hal aldı ki bir süre sonra, ben taviz verdikçe, onu anlamaya çalıştıkça daha kötü oldu. Şöyle ki babamla telefonda konuşuyorum. 3 kez hıı, hıhı, hııı gibi ünlemlerle cevap vermişim. Ne söyledi, sen bi sustun, benden bişi gizliyorsunuz, biri seni mi istiyormuş, seni mi sormuşlar noktasındaydık.Nerden aklına gelir şaşar kalırdım.
Hep geçer dedim, alttan aldım, o benim eşim olacak kendimi kime beğendireyim ki dedim. Kendi tarzımı onun istediği gibi yapmaya çalıştım ama bi baktım bi süre sonra karşı cinsi kıskanmaktan çıktı, sokaktakı teyzeden, trafikteki araçlardan kıskanır oldu.
Yaaa bi gün araç kullanıyorum, bu da yanımda. Bana ne dese iyi? Dikiz aynasına çok sık bakıyorsun, arkadaki araçlarda kim var, kimi izliyorsun ?
Araç kullanan birisi için aynaya bakmaktan daha doğal ne olabilir ki sence?
Yani ya damarına basıp ne kadar çirkinleşeceğini göreceksin, yada perde arkasında diken üstünde ömür çürütmeye razı olacaksın.
Haaaa bu arada bizimkine tıp da çaresiz kaldı
Allah kolaylık versin..
Sevgiler
Canım bence biraz sabırlı ol bende erkek arkadaşımla liseden beri beraberim ilişkimizin ilk zamanlarında bana etek elbise şort hiçbirşey giydirmezdi dışarı yalnız çıkarmazdı o çalıştığı için kuzeni beni okuldan alıp eve falan bırakırdı neyse bu böyle 1 sene kadar devam etti daha sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı 4 senedir beraberiz şuan çok aşırı derecede abartmazsam kıyafetime karışmaz arkadaşlarımla rahat rahat dışarıda geerim tatile çıkarım yani diyeceğim sen biraz sabret madem seviyorum ayrılamıyorum diyorsun ben bir süre sonra düzeliceğini düşünüyorum .
Seni metrobuse bindirmiyir sen de he canim diyosun dimi? Isine geliyor cunku senin de bu tip seylerde. Kolayina geliyor hazir birakan var itiraz etmiyisun. Sen adama rest cekmiyisun kabullenmisin bile. Kizin arkasindan bakan erkekleri gisterdiginde seni g.t etmis olmuyor susmana gerek yok. Erkek bakicak olduktan sonra carsaf da giysen bakar. Sanane bakandan. Ben sokaktaki sapiga gore mi giyincem. Hele bi laf atan olsun aninda cevabini alir. Araba kullandirtmayacakmis he? Araba kullanan kadinlar namussuz mu? Bu nasil sapik bi herif ya. Kusura bkma ama bu adamin yaninda dura dura kaniksamissin tavirlarini. Normal drgil hicbiri.
Her sey kiskanclik, ozguven eksikligi veya onun asiri sevgisinin belirtisi diyelim... ve kabullendiniz.
Telefonunda bulunun diger kadinlara "ihtiyaci" olmadigi manasindaki "bana sen yetiyorsun" cumlesi onun karsi cinslere hangi gozle baktigini gosteriyor.
(Iyi ki sizin icin silmis, yoksa diger kadinlarin basina bela, azla yetinmeyip millete sarar mazallah)
Ve "kafede kizin arkasinda bakiyorlar, hakliyim" cumlesi ise abazanlari sapik degil, kisi kendinden bilir isi mantigi ile kaniksadigni gosteriyor...
Bunlara ragmen kabul ediyorsaniz su noktada sadece sizin hayatiniz icin sorun olusturuyor. Ne diyim, gecmis olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?