Kıskançlık

Sevmediğini sonunda öğrendim demişsiniz, nasıl öğrendiniz ? ben de 3 yıllık evliyim eşim kıskanmaz nadiren karışır,konu sahibininki gibi olsaydı sevgim de aşkım da biterdi sanırım kısıtlanmaya gelemem o kdar. Kıskanmakla sevmenin alakası var da ben mi cahilim anlamadım ki

Oooy oy Allah kolaylık versin öncelikle.
Arkadaşım hiç kusura bakma ama bu sıradan sahiplenme kıskançlığı değil. Hastalık derecesine gelmiş. Ki çalışmaya başladığında daha net göreceksin herşeyi. Hep söylerim konumdan da okuyabilirsin, 3 yıllık bir ilişkim vardı sırf bu kıskançlık yüzünden bitti. Yani öyle bir hal aldı ki bir süre sonra, ben taviz verdikçe, onu anlamaya çalıştıkça daha kötü oldu. Şöyle ki babamla telefonda konuşuyorum. 3 kez hıı, hıhı, hııı gibi ünlemlerle cevap vermişim. Ne söyledi, sen bi sustun, benden bişi gizliyorsunuz, biri seni mi istiyormuş, seni mi sormuşlar noktasındaydık. Nerden aklına gelir şaşar kalırdım.

Hep geçer dedim, alttan aldım, o benim eşim olacak kendimi kime beğendireyim ki dedim. Kendi tarzımı onun istediği gibi yapmaya çalıştım ama bi baktım bi süre sonra karşı cinsi kıskanmaktan çıktı, sokaktakı teyzeden, trafikteki araçlardan kıskanır oldu.

Yaaa bi gün araç kullanıyorum, bu da yanımda. Bana ne dese iyi? Dikiz aynasına çok sık bakıyorsun, arkadaki araçlarda kim var, kimi izliyorsun ?
Araç kullanan birisi için aynaya bakmaktan daha doğal ne olabilir ki sence?

Yani ya damarına basıp ne kadar çirkinleşeceğini göreceksin, yada perde arkasında diken üstünde ömür çürütmeye razı olacaksın.
Haaaa bu arada bizimkine tıp da çaresiz kaldı

Allah kolaylık versin..
Sevgiler

Canım bence biraz sabırlı ol bende erkek arkadaşımla liseden beri beraberim ilişkimizin ilk zamanlarında bana etek elbise şort hiçbirşey giydirmezdi dışarı yalnız çıkarmazdı o çalıştığı için kuzeni beni okuldan alıp eve falan bırakırdı neyse bu böyle 1 sene kadar devam etti daha sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı 4 senedir beraberiz şuan çok aşırı derecede abartmazsam kıyafetime karışmaz arkadaşlarımla rahat rahat dışarıda geerim tatile çıkarım yani diyeceğim sen biraz sabret madem seviyorum ayrılamıyorum diyorsun ben bir süre sonra düzeliceğini düşünüyorum .

sweetywitch91,
Siz 6 senedir birliktesiniz ve bu adam kiskancligin dozunu gittikce arttirdi degil mi? Yani iliskiniz ilerledikce, derinlestikce seni sahiplenmemis (!), adeta kendini senin sahibin sanmis. Bu bazi bayanlarin inandigi gibi bir sahiplenme degil. Kolelestirmeye dogru gidiyor.

Her neyse. 6 senede daha fena olan bir adam sana iliskinizin gelecegi hakkinda ip uclari vermiyor mu?
Zamanla duzelecek olan adam, zamanla duzelirdi. 6 sene bunu gormek icin yeterince uzun bir zaman. Demek ki seninki gittikce dozu artiran cogunlukta. Ben sonunun bu adamla mutlu olacagini dusunmuyorum. Buraya gelip "kocam tek basima bakkala bile yollamiyor, pencereden baktim diye kavga cikti, eskiden ne guzeldim, butun ferim sondu, kocam makyaj yaptirmiyor, kiyafet giydirtmiyor" vs konulariyla aglayan kadinlardan biri olur cikarsin.

Cok negatif konustum, farkindayim ama dayanamiyorum yahu. Boyle adamlarin elinden ne kadar kiz kurtarabilirsek kardir. :)

İste benimkinden bitane daha. Ben cozum bulamadim sevdigimden dayanmaya calisiyorum valla. Ben seni kiskanmicam artik diyorum bu sefferde kiskanmamam sorun oluyor. Sikintili biraz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah Allah kizin akli yokmu haram nedir bilmesin ve bir erkegin veya baskasinin yasaklari ile ogrensin tovbe tovbe. O beni duzeltti diyorsun. Belli nasil duzelttigi seni. ...

Herkesin yazdigina saygi gosterelim. Ben fikrimi yazdim, bana kalirsa boylem.
Nerden anladin duzelip duzelmedigimi anlayamadim dogrusu. Ama olsun, oda senin gorusun :)
Selamlar

Kendi arkadaşından bile kıskanması bana garip geldi.
Benimde sevgilim kıskanır ama potansiyelik bi etken olması lazım.
Ben mesela onun arkadaşlarıyla tokalaşırım sadece ya onlar uzatır elini veya ben belli olmaz yani..
Ben mesela benim arkadaşımın sevgilisinin omzunda ağladığımı biliyorum gram kıskanmadı.
Kıskanılıcak biri değildi tanıyoruz..
yine aynı arkadaşım çok süslenip püslenmişti erkek arkadaşının mezuniyeti için çocuk ailesinin yanındaydı bende sevgilime dedim
-Kızın koluna gir diye oda girdi kıskanmıyorum arkadaşlarımdan
Tokalaşsınlar sorun yok abartmamak kaydıyla..
Ciddi anlamda uyar bence.

Kiminle konuştuğuna bakıyorsada meraktandır bence.

Ne kadar içler acısı bir mesaj. Kardeşim burası Suudi Arabistan mı da araba kullanamayacakmışsın? Oradaki kadınlar yanlarında erkek olmadan seyahat dahi edemiyorlar. Ne kadar rezil bir durum bu farkında mısın? Kadını pasifleştirmeye, sindirmeye çalışan özgüvensiz erkekler... Kadını günlük hayattan silmeye çalışıyorlar, kadınlar hep muhtaç olsun istiyorlar. Annen seni bu muameleye maruz kal diye mi doğurdu? Direkt ilişkiyi kesmen gerekir bununla, ne evliliği? Kıskanmak da KISKANILMAK da sağlıklı psikolojideki bireylerin talep edeceği bir şey asla değildir, bununla kafayı bozanların tedaviye ihtiyacı vardır. Yok ne giydin fotosunu çek bilmem ne. Bunlar ne allasen? Bunları toplayacaksın bir yere, kafayı yiyip dursunlar. Kız ya da erkek kimseyle konuşmasınlar. Bunların ideali bu. Elbette çevrende görüştüğün erkekler olacak. İnsan sosyal bir varlıktır. Telefondan oradan silince noluyor, çok merak ediyorum. Hayret bir şey.
Beğendiği şeyleri yapmanı istemiyor ki kimse seni beğenmesin. Sonra da 'Eski halini özledim' diye kafanın etini yer bunlar. Kimse için şekil alma.
Tokalaşacağım adama 'Şşttt ' diyecek öyle mi? Dilini koparırım. Sanki sen küçüksün de o yönlendiriyor.
Yoldaki kızları kesenler de öküz oğlu öküz oldukları için kesiyor. Türkiye cinsel açlığın Afrika'sıdır. Çarşaf da giysen ağzını açan öküzler olacak kardeşim, yapma allasen.

Bana birşey bırakmamışsın..

Tokalaşacağım adama 'Şşttt ' diyecek öyle mi? Dilini koparırım. Sanki sen küçüksün de o yönlendiriyor.

[video]http://video.uludagsozluk.com/embed/108771/%22%20scrolling=%22no%22%20style=%22width:500px;he ight:375px;[/video]

Seni metrobuse bindirmiyir sen de he canim diyosun dimi? Isine geliyor cunku senin de bu tip seylerde. Kolayina geliyor hazir birakan var itiraz etmiyisun. Sen adama rest cekmiyisun kabullenmisin bile. Kizin arkasindan bakan erkekleri gisterdiginde seni g.t etmis olmuyor susmana gerek yok. Erkek bakicak olduktan sonra carsaf da giysen bakar. Sanane bakandan. Ben sokaktaki sapiga gore mi giyincem. Hele bi laf atan olsun aninda cevabini alir. Araba kullandirtmayacakmis he? Araba kullanan kadinlar namussuz mu? Bu nasil sapik bi herif ya. Kusura bkma ama bu adamin yaninda dura dura kaniksamissin tavirlarini. Normal drgil hicbiri.

Her sey kiskanclik, ozguven eksikligi veya onun asiri sevgisinin belirtisi diyelim... ve kabullendiniz.

Telefonunda bulunun diger kadinlara "ihtiyaci" olmadigi manasindaki "bana sen yetiyorsun" cumlesi onun karsi cinslere hangi gozle baktigini gosteriyor.
(Iyi ki sizin icin silmis, yoksa diger kadinlarin basina bela, azla yetinmeyip millete sarar mazallah)

Ve "kafede kizin arkasinda bakiyorlar, hakliyim" cumlesi ise abazanlari sapik degil, kisi kendinden bilir isi mantigi ile kaniksadigni gosteriyor...

Bunlara ragmen kabul ediyorsaniz su noktada sadece sizin hayatiniz icin sorun olusturuyor. Ne diyim, gecmis olsun...

Aynen harfi harfine katiliyorum size: ))

Usul usul demişsiniz evet tam da bu. Kendimi ufak ufak adımlar atmış ancak arkaya baktığında evinden çok uzakta olduğunu anlayabilmiş gibi hissedüyorum.

Bizim de olacağımız bu gibi duruyor bu gidişle. Teyzelerden de kıskanması an meselesidir.

Benim tam tersi işte. İlk 4 sene böyle şeylerin muhabbeti bile geçmedi sonra yavaş yavaş arttı ve şimdi bu haldeyiz

Haklısın ben de herşeyin farkındayım ama farkedip harekete geçmekte geç kaldım işte

Kırıcı olmayalım lütfen. Burda benim söylediğim bir cümleden kişiliğim hakkında yaptığınız çıkarım ne kadar gerçekçi. Her gün biri tarafından okula bırakılmak oooo ne güzel bırakıyor işte denilecek bir durum değil. Bunun için ayrılma safhasına geldik falan bilmem ne ama bunlar şu andaki konumuz değil zaten.

Benim susmam göt olmuş olmamdan kaynaklanmıyor. Siz de demişssiniz rest çekemiyorsunuz diye. Tatlı dille anlatıyor ağzımdan girip burnumdn çıkıyor ve ben yumuşuyorum. Bu davranışımın doğru olduğunu da savunmuyorum zaten doğru şekilde davranabilseydim buraya konu açmazdım.

Araba kullanan kadınlar namussuzdur gibi bir anlayışı yok. Sadece trafikte çok sıkıştırıyorlar bırakabildiğim yere ben seni bırakırım sne yine acil bir durum olduğunda kullanırsın tabi diyor. Ablasını trafikte sıkıştırdılar kadın kaza yaptı bir sene yattı sıkıştıran adama da bir şey olmadı ben bundan korkuorum dyor. Bakın tekrar diyorum ben bu görüşleri savunmuyorum. Bunlardan dolayı zaten bu konuyu açtım ben. Ama benim karşımdaki adam ne bir kıza namussuz diyecek karakterde biri ne de sapık.

İnsanlar buraya dertlerini anlatıyor. Yargılanmak istese bunu annesine babasına da anlatır zaten. Lütfen kırıcı konuşmayalım.

Yoldan geçenlere bakan biri değildir. Yani kendinden biliyor bak kendi kim bilir neler yapıyor diye düşündrten bir adam değil. Yani ben subjektif de bakabilirim bu olaya ama benim düşüncem bu siz de böyle düşünmüşsünz teşekkür ederim cevabınız için.

Herkesin mesajına cevap vermeye çalıştım. Cevap veremediklerimi de dikkatle okudum hepinize teşekkür ederim tekrardan. Bugün konuştum ciddi bir şekilde. Onu yazıcam kafamda toparlayıp.

Dünkü el sıkışma olayından sonra aramız bozuldu zaten. Bugün aradı evimin oraya gelmş ben de çıktım. İstediğim gibi giyindim evden çıkarken de. Beni görünce oooo hanımefendi sert geliyor tartışma kuvvetli geçicek belli dedi. Oturduk bir yere. Yine mi aynı konu yapma artık falan dedi. Ne var ya bir el sıkışmasını ne kadar abarttın dedi. Şakaymış. Dedim gerçekten şaka mıydı doğru söyle. Evet dedi. Pekii o zaman bir daha aynı şakayı yapma sorunumuz yok demek ki dedim. El sıkışmadan problem yok o aman dedim. Yani biraz gerçeklik payı olabilir dedi. İşte sorun burda dedim anlattım içimdekieri. Sıkıldım bunaldım dedim. Beni korkutuyorsun ben evliliğimizden korkar hale geldim dedim. Böyle yürümüz dedim ben ayrılmayı aklımdan geçriyorum. Atalarımızın çok ünlü bir sözü var biliyr musun dedi. Ne dedim. Ya benim sin ya toprağın dedi. bir de gülüyor. Üstünde durmadım anlatmaya devam ettim. Evlenince perdeyi açtırmazsın dedim. Aaa ben camları olmayan bir ev düşünmüştüm evin en güzel mahsenini de sana özel hazırlatıcam dedi. Ben de sinirlendim ciddi olduğun zaman görüşelim çünkü ben bu sefer gülmüyorum dedim. Ya sen gerçekten ciddi misin diyor bir de. Yok zevk için konuşuyorum iki saat. Neyse bu ciddileşti birden. Nasıl ya sen benden bildiğin korkuyorsun dedi. Saçmalıyorsun şu an cidden beni ruh hastalarına mı benzetiyorsun piskopat mıyım ben dedi. Ben de hiçbir piskopat ben piskopatım demez böyle davranıyorsun dedim. Ya off nedir bu erkeklerle muhabbet yok elbise yok etek çok büyütüyorsun dedi. Giymesen ne olur konuşmasan ne olur ya bizden öenmli mi dedi. Ben de konuşşsam ne olur giysem ne olur benden öenmli mi bu işin mantığı yok bu dünyada sadece ikimz yokuz dedim. Eylülde işe başlıcam erkek olmayan öğretmenler odası düşünebiliyor musun dedim . Yarın öbür gün öğrenci veliler gelicek ay yok benim kocam izin vermiyor deyip geri mi çeviricem elini dedim. Çok güzel örneğim gerçekten öğrencilere de şimdiden dedim. Evlenince böyle olmaz diyor. Şimdi beni görmüyormuş fazla yanımda kim varsa kıskanıyormus. Ortak arkadaşlarımızın hepsi liseden ve bizim evin oralarda oturuyor onlar benden daha fazla görüyor seni falan dedi. Ben de her şeye bir bahane üretme artık cidden gına geldi dedim. Ben sana tüm çekincelerimi anlattım ben bu şekilde seninle evlenemem dedim. Farkında mısın biz şu anda düğün hazırlığı yapıyoruz dedi. Evet farkındayım ama düzelmeden boşuna hazırlık falan yapma ya da yap sen bilirsin Böyle gidersen evleneceğin kişi ben olmicam ama dedim. Bu sene 3. defa oldu bu konudan ayrılmaya getiriyorsun olayı farkında mısın, ben seni kırmamak için kelimelerimi seçiyorum sen maşallah ağzına geleni söylüyorsun bana ne ruh hastalığımız kaldı ne piskopatlığımız. Ayrılmak istiyorsan bahanesiz söyle ben seni sevmiyorum da bitsin dedi. Ben seniin sandığın gibi biri değilim merak etme rahatsız etmem seni dedi. Kırıcı oluyorsun artık dedi. Ben de bahane falan değil olan bu dedim. Ben seviyorum seni ama bu durumda mümkün değil dedim. Tamam dikkat edicem dedi. Yok böyle olmaz daha önce de böyle söyledin az geçtikten sonra döndün dedim. Psikologa gidelim dedim. Vay be gerçekten kendi kafanda kurmuş buna da inandırmışsın kendini dedi. Kişilik meselesi bu ben sana birinin dokunmasını bakmasını istemiyorum ulan dedi. Yine aynı noktaya geliyoruz ben daha fazla konuşmucam dedim. Durduk bir süre konuşmadan sonra kalktık. Eve bırakıyım seni dedi. Ben giderim dedim. Yapma şöyle lütfen dedi. Gelme ben gidicem dedim. Kolumdan tuttu. Dedim tam da bundan korkuyorum işte ben. O zaman bıraktı ben de eve geldim. Eve gittin mi diye yazmış cevap vermedim. Aramış tekrar yazmış sadece gittim de merak etmek de mi suç oldu diye. bir şey yazmadım.

Bir yola girdim hakkımda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…