kıskançlık...

Sen çok fazla evlilik programı izliyosun bence
aynen izliyorlar bence ordada insnalar 100 lercesiyle görüşüp yok sen alma ben alıcam yok ben beğendm senden önce vs şeyler oluyor ya türbüne oturuyorlar kiim beğenirse diye bekliyorlar ya tam aynı düşünceye shipler kskançlık kavramı yok çnkü

neyden bahsettignizden ziyade "nasil" bahsettignize dikkat ediyorum...
Farkli dusundugmuz asikar, ancak uslubunu bilen kisilerle her konuda sohbet edilebilir... fakat sizinle zor gorunuyor.

Ayrica o uye bunu sorun etmeyebilir de... size bunu dayatmiyorsa neden bu kadar usteliyorsunuz ki... okuyun gecin ya da farkli dusundugnuzu soyleyin.
Ancak siz, farkli yazan dusunen ve yasayan herkese hakaret etme egilimindesiniz...

Herkes ayni yasamak veya dusunmek zorunda degil, bunu kabul etmek lazim.
Sikayetci olursaniz insanlar kendilerinden ornek verir veya dogru bildiklerini soyler ancak buna da uymak zorunda degilsiniz... herkesin kendi akli var... her koyun da kendi bacagindan asilir unutmamak gerek.
Tekrarliyorum, size mutlulyklar dilerim...

önce yazıyı baştan okuyun ben yorumumu yazdım çıktım oradan birisi beni alıntıladı insanca cvpladım sonra yine beni yargıladı ben ona cvp yazdım ona istinaden 1 kaç kişi iğnelemeye başladı bende cvplarını verdim hepsi bu önce ben kimsyee saldrmadım konuyu baştan okyun bence

ben kimseye düşüncesinde dolayı yorum yazmıyorm önce bakın ben bir yorum yazdım herkes biryerden saldırıya geçti

bısıy dıcem sana o sana laf sokan alıntı yapanlara cevap vermeyınce ole uyuz oluyolar kı anlatamam bu hallerı de benım hosuma gıdıyo hem burda hem reel de :)

ne demek istediniz anlamadım
sizin benzer sorunda kendinizden ornek vererek o sorunu nasil hallettignizi okumustum... konu sahibine de benzer sekilde asmasini yazmistim aynen.
cunku izin almak ile haber vermeyi ayni goruyor, bakkaldan ihtiyaclari almanin sizinki gibi bir gereksinim oldugnu anlamali anlatmali kabul ettirmeli...

baska nasil aciklayabilirim bilmiyorum...alintiladigniz mesajim da acikti bence.

Peki eşinizin babanızın bir kopyası olduğunu ve de ilerde bir kızınız olduğunda sizin yaşadıklarınızı ona yaşatacağınızı da biliyor musunuz?

Evet sadece avunuyorsunuz. Daha iyi bir yaşamı da hakediyorsunuz. Bir gün dışardan liseyi bitirmek zorunda kalan bir çocuğunuz olma ihtimali sizi hiç üzmüyor mu?

Degil mi? 2 tane muhabbet kusum vardi. Sadece yatarken kafese koyardim,.

benmi satşmışım önce okyun bence herkes biryerden laf sokmuş

benmi satşmışım önce okyun bence herkes biryerden laf sokmuş

Size daha iyi bir yaşamı hakediyorsunuz demek ne zamandan beri sataşma oldu bilmiyorum. Ama en başta sizi çok tanımıyordum şu an ise diyebilirim ki hakettiğiniz yaşamı seçip yaşıyorsunuz.

Size daha iyi bir yaşamı hakediyorsunuz demek ne zamandan beri sataşma oldu bilmiyorum. Ama en başta sizi çok tanımıyordum şu an ise diyebilirim ki hakettiğiniz yaşamı seçip yaşıyorsunuz.
allaha şükür hayatımda bişey yok gayette sevdiğim adamla yuvamdayım daha neisteyym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…