kıskançlık...

konuyu ben açmadım sadece olduğumortamdan şikayetçioldum okadar

Konuyu siz actiniz demedim zaten
nasil okuyorsunuz anlamadim.

"Sadece ortamdan şikayetçi"!! olduğunuz konuya ilk mesajinizi alta kopyaliyorum hemen,

aynı dertten bende muzdaribim eşimle birbirimizi çok severek evlendik halada seviyoruz çok şükür ama eşim çok kıskanç evden sadece alt komşuya çıkabiliyorm çalışamama vs izin vermez tek başıma kapının önüne inemem kendisi yoğun çalışıyor hiç bieyere gidemiyoruz oyüzden
çocuğumda yok evde dur dur ağlama krizlerine giriyorum aynı şeylerden bıktım sinirlerim çok yıprandı sen yine bakkala vs gidiyormuşsun beterin beteri var

benm çevremde arkadaşım olsa giderim zaten eşim buna bişey söylemez tek birarkadaşım var komşum oda burada görevyapıyr kafamız uyuşuyr çevremdekiler yaşlı insanlar hep olmayanı yaratalımmı ayrıca ben işten yorgun argın çıkp evime koşarıdm cocuğunmla eşimle evimle ilgilenrdm arkadaşlarımla iziinli günlerimde görüşürdüm

Bakın bayanlar çoğunuzun anlamadığı şey şu; ben şimdi izin istiyorum evet o da benden istiyor bunda kötü bişey yok ki haber vermekle aynı şey. Siz haber vermek için aradığınızda size yok gitme o kişiden hoşlanmıyorum dese ben senden izin alacak değilim diye kavga mı edeceksiniz. Ben edemem şahsen çünkü üzülür onun düşüncelerine de saygı göstermek zorundayım.mecbur değilim ama bence böyle.ayrıca bazılarınızın dediği gibi acınacak halde falan değilim sadece arkadaşlarıma uzak bi muhitte oturuyorum ve eşim taşınmak istemiyo buyüzden de mutsuz hissediyorum bazen. Kaçınızın eşi size iş kurar Allah aşkına söyleyin benim eşim şuan onun çabasında ve hastalıklı falan da değil. Günlük hayatta vasıta bulsam istediğim yere haber vererek gidebiliyorum ama Bazen öyle bişeye hayır diyor ki ne diyeceğimi şaşırıyorum bu yüzden de konu açtım açmaz olaydım yani pes diyorum yorumlarınıza...

peki eşimden bietek çalışma kpnusnda şikayetçi olmuşm öyle değili herşeyi ayrıntısına kadar yazdım nedne sıldığımı eşimn neden burada tek başıma bakkala vs göndermediğin yoksa nişanlıyen banka hastane herişmi kendim görüyrdm şuan ortamdan kaynaklı

boşver gülüm sonra konu açarlar eşim beni kızarkadaşıyla aldattı iş arkadaşıyla aldattı vs çok gördük

Yorumlarınızı hep konu sahibiymissiniz gibi okuyorum. O kadar benziyor ki düşünceleriniz...

Konu sahibine tek tavsiyem bu uyeyle bir şekilde irtibat kurup arkadaşlık etsin. Sikintisiyla ilgili tam kendisine uygun şekilde teselli alabilir.

yorum yaparken karsınızdaki insanı kücümsemeniz ne kadar dogru acaba...kız güzel fıstık gibi kıskanıyor esi napsın sizinki kıskanmayabilir onunki kıskanır herkesin kendi hayatı

burası cennet mahallesi gibi oldu yaa bana yaramaz burası sokak ortamına alışkın değilim ziraaaa
Sokak ortamına alışkın olmadığınızı kaç mesajdır anladık zaten hanımefendi.

Ancak devamlı insanların mezheplerinden dem vuran birinin Cennet Mahallesi demesine sadece "kendini bilmek erdemdir" diyebilirim.

sağol canımm çok iyi fikir biz öyle kocalarımızı elin kızlarıyla gezmelere göndermeyiz kocamızda bzii alin adamlayla yemeklere göndermez arkadaşalrla görüşlecekse eşli görüşülr hepsi buuuuu

yorum yaparken karsınızdaki insanı kücümsemeniz ne kadar dogru acaba...kız güzel fıstık gibi kıskanıyor esi napsın sizinki kıskanmayabilir onunki kıskanır herkesin kendi hayatı
tabi ki herkesin kendi hayati. ama burda nasil yapayim da degistireyim diye konu actigi icin yorum yapiliyo

cennet mahallesi dediğim orada çok kavga gürültü var ondan bahsediyorumm ırk ayrımı yapsam direk ırkı yazardım evet sokak ortamına alışkın değilmm ondan laf yetiştiremyrm cicim

tabi ki herkesin kendi hayati. ama burda nasil yapayim da degistireyim diye konu actigi icin yorum yapiliyo
çözüm aramış arkadaş ama siz yerden yere vurarak yok hayvanca yok bilmem ne apaçık boşan diyeceksinz neredeyse

neden alıp vermediğin zolsun ki ortada adam zaten ortaksınız
baskalarinin esi icin ortak kullanim gibi tarif etmek... oyleyse dolmus soforu, bakkal, is arkadasi, okuldaki hoca... herkes sosyal iliski kurdugu insanlarla ortak... ne kadar ayip!
hele bir kadindan duymak daha da kotu...

evet ama sizde ozaman yorumlarınızı konu sahibine yardımcı olacak sekilde yapın baskasını küçümseyerek degil o onun hayatı bu sizinki.herkez istediği gibi yasar.

çözüm aramış arkadaş ama siz yerden yere vurarak yok hayvanca yok bilmem ne apaçık boşan diyeceksinz neredeyse
arkadasim allah askina goster nerde bosan demisim nerde hayvan demisim. siz benim nemezhebimi biraktiniz ne coklu iliskimi. hala benden alinti yapip ne yapmaya calisiyorsunuz? ben sz

baskalarinin esi icin ortak kullanim gibi tarif etmek... oyleyse dolmus soforu, bakkal, is arkadasi, okuldaki hoca... herkes sosyal iliski kurdugu insanlarla ortak... ne kadar ayip!
hele bir kadindan duymak daha da kotu...
eşinin bir zamanalr sevgilisi olan kadınla görüşmek nedir apaçık bu işte birzamnalr eşini şehvetle öpen kadınla arkadaşlık yapmak nasıl anlayışsa benmkiside böyle anlayış başkalrından bahsetmiyorm ben arkadaş vsden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…