konuyu ben açmadımsadece olduğumortamdan şikayetçioldum okadar
benm çevremde arkadaşım olsa giderim zaten eşim buna bişey söylemez tek birarkadaşım var komşum oda burada görevyapıyr kafamız uyuşuyr çevremdekiler yaşlı insanlar hep olmayanı yaratalımmı ayrıca ben işten yorgun argın çıkp evime koşarıdm cocuğunmla eşimle evimle ilgilenrdm arkadaşlarımla iziinli günlerimde görüşürdümsen ağlanıcak haline gülüyosun.. bak şimdi ben işten çıkıcam alıcam çocuğumu gidicem bi arkadaşıma kahve keyfi yapıcam. eğer sen kendini yolda başına bişey gelmeden kollayabiliceksen gel sende iki hava al iki sohpet edelim dünyan açılsın...
ki biliyomusun benimde eşim çok kıskanç ama dedim ya kıskançlık başka şey saygısızlık güvensizlik başka şey..
peki eşimden bietek çalışma kpnusnda şikayetçi olmuşm öyle değili herşeyi ayrıntısına kadar yazdım nedne sıldığımı eşimn neden burada tek başıma bakkala vs göndermediğin yoksa nişanlıyen banka hastane herişmi kendim görüyrdm şuan ortamdan kaynaklıKonuyu siz actiniz demedim zaten
nasil okuyorsunuz anlamadim.
Sadece ortamdan şikayetçi olduğunuz konuya ilk mesajinizi alta kopyaliyorum hemen,
aynı dertten bende muzdaribim eşimle birbirimizi çok severek evlendik halada seviyoruz çok şükür ama eşim çok kıskanç evden sadece alt komşuya çıkabiliyorm çalışamama vs izin vermez tek başıma kapının önüne inemem kendisi yoğun çalışıyor hiç bieyere gidemiyoruz oyüzden
çocuğumda yok evde dur dur ağlama krizlerine giriyorum aynı şeylerden bıktım sinirlerim çok yıprandı sen yine bakkala vs gidiyormuşsun beterin beteri var
boşver gülüm sonra konu açarlar eşim beni kızarkadaşıyla aldattı iş arkadaşıyla aldattı vs çok gördükyanlız bişeyde diycem hani o serbest bırakan rahat dedikleri erkekler sapık olmuyor ya modern oluyorlar ya. aldatan erkeklerin %85 o tipler.arkadaslarımın yasadıklarından duyduklarımdan gördüğümü söylüyorum iyi günler
burada düşünceleri yazanlara bişey dediğim yok benm düşünceleirmi hayvana vs benzetip acımazsızca eleştirenlere kendi düşüncemi yazıyoum neden onlarada tweetyde düşüncesini yazıyor eleştirilerinize cevap veriyor demiyorsuz biraz daha bişey yazsam banlarsınız değilmi
aslında kadın erkek de değil mesele ben eşime eşimde bana birkonuda söz geçiremiyorsa eğer birbirlerini dinlemeyip kafalarına göre yaşıyorlarsa ben bunu evlilik olarak göremem herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım herkesin evliliğe bakış açısı frklı bazıları fazla avrupai bakar bazıları daha türk gibi ben erkek nederse o olur düşüncesine sahip değilim asla benm demek isteddiğim şu ben eşime bazı konularda şunu yapma dediğim de şunu yap değimde beni dinliyorsa o beni kıskanıp şunu bunu yapma dediğinde ben neden onu dinlemeyeym eşitsek eğer çok normal yok ben kadının benm herdediğim olacak o bana karışamaz dersem nasıl evlilik devam edecek
yorum yaparken karsınızdaki insanı kücümsemeniz ne kadar dogru acaba...kız güzel fıstık gibi kıskanıyor esi napsınsen ağlanıcak haline gülüyosun.. bak şimdi ben işten çıkıcam alıcam çocuğumu gidicem bi arkadaşıma kahve keyfi yapıcam. eğer sen kendini yolda başına bişey gelmeden kollayabiliceksen gel sende iki hava al iki sohpet edelim dünyan açılsın...
ki biliyomusun benimde eşim çok kıskanç ama dedim ya kıskançlık başka şey saygısızlık güvensizlik başka şey..
boşver gülüm sonra konu açarlar eşim beni kızarkadaşıyla aldattı iş arkadaşıyla aldattı vs çok gördük
Sokak ortamına alışkın olmadığınızı kaç mesajdır anladık zaten hanımefendi.burası cennet mahallesi gibi oldu yaa bana yaramaz burası sokak ortamına alışkın değilim ziraaaa
sağol canımm çok iyi fikirYorumlarınızı hep konu sahibiymissiniz gibi okuyorum. O kadar benziyor ki düşünceleriniz...
Konu sahibine tek tavsiyem bu uyeyle bir şekilde irtibat kurup arkadaşlık etsin. Sikintisiyla ilgili tam kendisine uygun şekilde teselli alabilir.
tabi ki herkesin kendi hayati. ama burda nasil yapayim da degistireyim diye konu actigi icin yorum yapiliyoyorum yaparken karsınızdaki insanı kücümsemeniz ne kadar dogru acaba...kız güzel fıstık gibi kıskanıyor esi napsınsizinki kıskanmayabilir onunki kıskanır herkesin kendi hayatı
cennet mahallesi dediğim orada çok kavga gürültü var ondan bahsediyorumm ırk ayrımı yapsam direk ırkı yazardım evet sokak ortamına alışkın değilmm ondan laf yetiştiremyrm cicimSokak ortamına alışkın olmadığınızı kaç mesajdır anladık zaten hanımefendi.
Ancak devamlı insanların mezheplerinden dem vuran birinin Cennet Mahallesi demesine sadece "kendini bilmek erdemdir" diyebilirim.
çözüm aramış arkadaş ama siz yerden yere vurarak yok hayvanca yok bilmem ne apaçık boşan diyeceksinz neredeysetabi ki herkesin kendi hayati. ama burda nasil yapayim da degistireyim diye konu actigi icin yorum yapiliyo
hahha yorummu polemik için yer aramakmı anlamadım bentabi ki herkesin kendi hayati. ama burda nasil yapayim da degistireyim diye konu actigi icin yorum yapiliyo
baskalarinin esi icin ortak kullanim gibi tarif etmek... oyleyse dolmus soforu, bakkal, is arkadasi, okuldaki hoca... herkes sosyal iliski kurdugu insanlarla ortak... ne kadar ayip!neden alıp vermediğin zolsun ki ortada adam zaten ortaksınız
Üsluptan belli : ) "Cicim"cennet mahallesi dediğim orada çok kavga gürültü var ondan bahsediyorumm ırk ayrımı yapsam direk ırkı yazardım evet sokak ortamına alışkın değilmm ondan laf yetiştiremyrm cicim
aynen şekerim burada yazanların çoğuda işteyim yazıyor yazık işyerlerine boşyere maaş veriyorlar bunlara netten miletle polemiğe girip saatlerce pcde oturup maaş alıyorlarbosatırlar kız bunlar milleti
evet ama sizde ozaman yorumlarınızı konu sahibine yardımcı olacak sekilde yapın baskasını küçümseyerek degil o onun hayatı bu sizinki.herkez istediği gibi yasar.tabi ki herkesin kendi hayati. ama burda nasil yapayim da degistireyim diye konu actigi icin yorum yapiliyo
arkadasim allah askina goster nerde bosan demisim nerde hayvan demisim. siz benim nemezhebimi biraktiniz ne coklu iliskimi. hala benden alinti yapip ne yapmaya calisiyorsunuz? ben szçözüm aramış arkadaş ama siz yerden yere vurarak yok hayvanca yok bilmem ne apaçık boşan diyeceksinz neredeyse
eşinin bir zamanalr sevgilisi olan kadınla görüşmek nedir apaçık bu işte birzamnalr eşini şehvetle öpen kadınla arkadaşlık yapmak nasıl anlayışsa benmkiside böyle anlayış başkalrından bahsetmiyorm ben arkadaş vsdenbaskalarinin esi icin ortak kullanim gibi tarif etmek... oyleyse dolmus soforu, bakkal, is arkadasi, okuldaki hoca... herkes sosyal iliski kurdugu insanlarla ortak... ne kadar ayip!
hele bir kadindan duymak daha da kotu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?