- 11 Eylül 2014
- 104
- 12
- 33
- 34
- Konu Sahibi VaneSsa___
-
Yani dediğim gibi ben o an o kdr kötü oldm ki kız ne konuştu onu bile hatrlamıyorum her konuşmann sonunda güldü ne bileyim girdi içeriye koltuklar var geçti koltuğun arkasına ellerini koyup öyle konuştu sanki bin kere geldiği yermiş gibiKiz nasil davrandi ki bu kadar rahatsiz etti seni?
Evt belkide öyle ama kız rahattı bundan eminim bana öyle gelmedi yani bu rahatlığn sebebi rahatsz etti beni şmdi msj atmamak içn zor tutuyorm kendimibelki kızın davranısı sizde rahatmıs gibi bir imaj yarattı kıskanclık asırı oldugunda buluttan nem kapar insan..
Zaten öyle birşeye bende ihtimal vermiyorum öyle hoşlanmakmış fln aldatr dye korkmuyorum o konuda içim rahat sadece karşı cinsten biriyle samimi olmasına dayananam bu bana çok ters işte bugün de kız çok rahat olduğu için acaba dedim kızla samimi olduda benm yanmda mı ciddi oldu bilmiyorm bugün konştk ama içim rahat değil yarın tekrar konuşcamKıskançlığında haklı olup olmadığını anlayana kadar nişanlının kalbini kırma bence
biz de üniversitedeyken asistanlarımızla, hocalarımızla samimiydik, odalarına çekinmeden gider, sohbet ederken gülerdik ama o kadar
hiç ilişki anlamında birşey aklımın ucundan geçmedi, ne bir hoşlantı ne birşey
haklı değilsen, bıktırıcı olur, ilişkinin bitmesine sebep olursun...
Aynen öyleAy bu kiskancligi anlamiyorum , is hayati sonucta , yapacak adam heryerde yapar triplerini hic anlamiyorum. Hayatimin hicbir doneminde hemcinslerime sonsuz guven duyamadim malesef ki tecrubeyle de sabittir. Yakin cevremden hep ayni hikayeler roller farkli , ulan bu zamane kizlari var ya insani katil eder , tahmin edebiliyorum neden sinir oldugunuzu. Hicbir kadin bos yere kiskanmaz arkadasimm hisseder olayi . Hele ki ben de cok kiskancimdir , bazen benimki bir olay ustune der ki hayret ne oldu da kafamin etini yemedin bugun ? Cunku hissetmemisimdir , bir zarar sezmemisimdir . Ama bu hisler bosa degil be gulumm killaniyor insan . Ben de kilim bu muhabbetlere !
Yirtacaksin bir guzel agizlarinii ah ahhAynen öylebiz o kdr çok kavga ettik ki kıskalıkbyüzünden artk yoruldum yarın yine okula gitmeyi düşünüyodum ama bu gece uyku yok ki bana
Evt aynen öyle yani ayrılmakta istemiyorum ama huzurum yokbenim anladığım kadarıyla siz üniversitede öğrenciyken nişanlınız asistanmış ve siz şimdi öğrencilerini kıskanıyorsunuz? valla bence çok haklısınız.
Evt aynen öyle yani ayrılmakta istemiyorum ama huzurum yok
Yirtacaksin bir guzel agizlarinii ah ahh
tam anlayamamışsınız.
asistan-öğrenci ilişkisi belli bir etik çerçevesinde yürümek zorunda. siz o etiği yıkmışsınız. başkalarının da yıkabileceğini düşünüyorsunuz.
kocasını aldatan kadının aldatılmaktan korkması gibi yani.
Siz o etigi yikmissiniz diye ne kadar rahat soyluyorsunuz , bu forumda cok sinirlenmeme ragmen kopamiyorum yahu , zor hanimim zor bu kiskanclik isleri Allah dusurmesin supheyetam anlayamamışsınız.
asistan-öğrenci ilişkisi belli bir etik çerçevesinde yürümek zorunda. siz o etiği yıkmışsınız. başkalarının da yıkabileceğini düşünüyorsunuz.
kocasını aldatan kadının aldatılmaktan korkması gibi yani.
Hayır aldatılmaktn korkmuyorm yani tabi olmaz diye biy yok Allah korusun olabilir ben sadece karşı cinsi karşı herzaman mesafeli olmasını istiyorum oluyoda ama karşı taraf olmuyo işte bunun sebebini mrk ediyorum o kzlar mı çk rahat yoksa yüz mü buluyolar..ama belkîde dediğiniz gibidir bilinçaltımda öyledir belki bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?