Kıskançlık

Cocugun basi yanacak hic yoktan. Evlenip de yakma cocugu. Eski konularini da biliyorum . Cocugu eltinden bile kiskanmistin. Bence ciddi manada bi uzman yardımı almalisin

Aaaa konu sahibi Lorenaymis zaten.

Lorena sanirim sen hep burda boyle kiskanclik konulari acip hayatını yiyip bitireceksin. En son uzman yardımı alacaktin. Aldin mi, yarida mi biraktin? Görüyorum ki hala biraktigimiz yerdesin. Inan boyle hayat geçmez

Psikolog bile bana hasta diyemezken hiç diyemezsin

Psikolojinin bozuk olup olması değil sorun.
Sorun ortada seni huzursuz,rahatsız eden bir durum olması.
Herkesin kişiliği farklı. Ne yapabilirim yoluna gidin? Ve kendinize yeni uğraşlar edinin.

Şarkıların gazına gelirsek "normal" kabul edebilir, hayırlısı.
Eski rahhçı Teoman da abartmış mesela.

tek bir sorum var siz bu ilişkiye başlarken karşı tarafın mesleği ve oluşacak iş ilişkilerinden haberdar mıydınız?
Evt aynı okuldayız zaten ama ben işin bu boyuta geleceğini hiç ama hiç düşünemedim

Evt doğru en son sevgiliydik şimdi nişanlıyız yaza evlenmyi düşünüyorz,psikoloğa gittm herşeyi olduğu gibi anlattm bi süre gittkten sonra artık gelmene gerek yok kendin aşıcamsın dedi e psikiyatrda direk ilaç veriyo zaten bende başka bi doktora gitmedim dediğin gibi rahat olsam eminim beni üzen hçbrşy olmayacak ama olamıyorum

Cocugun basi yanacak hic yoktan. Evlenip de yakma cocugu. Eski konularini da biliyorum . Cocugu eltinden bile kiskanmistin. Bence ciddi manada bi uzman yardımı almalisin
Yakma çocuğu ne demek çok çirkin bi yorum bu sırf bu yorumlar yüzünden yeni üyelik aldım ben sizin benim yaşadıklarımı yaşamayacağınzm garantisi var mı

geçmiyo zaten belkide bu da nenim sınavım

Evt aynı okuldayız zaten ama ben işin bu boyuta geleceğini hiç ama hiç düşünemedim

ama mesleğini biliyorsanız bunları tahmin etmeniz gerekirdi hem hangi meslek olursa olsun kadın her iş alanında var kepçe operatörlüğü bile yapan bayanlar var yani buna engel olamazsınız ki durumu kabullenmekten başka çareniz yok malesef

Tabi ki yakma diyecegim cunku sen kendi ellerinle kendi hayatından caliyorsun hayatını yasanmaz kiliyorsun. Bu durumda çocuğa da aynısını yapiyorsun ileride evlenince daha fazlasını da yapacaksın. Gorunen koy kılavuz istemiyor. Sahsen benim kardesim esim dostum siz gibi biriyle birlikte olsa tedavi olup normale donene dek evlenmesine engel olurdum.

Tekrar soruyorum Lorena yardim aldin mi? Nasil gitti yarida mi biraktin ki hala ayni yerdesin?

Nişanlın eltine kacta kalkacaksiniz doye sorduğu icin en guzel gününü zehir etmistin kendine. Burda yine konu açtın bi suru sey soylendi sana. Buradabyazilanlar sen Lorena oldugun icin degil davranislarin normal olmadigi icin yazılıyor

Geçmişte herhangi bir ilişkinde çok acı çektin mi? İlla aldatılmış olmana gerek, büyük bir kalp kırıklığı yaşadın mı uzun süren? Bir de odanda yalnız kalmayı mı tercih edersin yoksa salonda diğer insanlarla beraber tv izlemeyi sohbet etmeyi mi?

Davranışım normal yada değil herşeyin bi adabı var yorumun da bu demek değil ki ben eliştiriye açık değilim elbette açığım sadece bu çirkin kırıcı yorumlara tahammülüm kalmadı artık o yüzden eskisi gibi konumu kendine eğlence etmek isteyenlere cevap bile vermycem.

ama rahat olabilmek senin elinde ben onu anlatmaya çalışıyorum.. sanıyor musun ki ben rahat biriydim?? zehir ederdim hayatı sadece sevgilime değil sevdiğim bütün insanlara, en yakın arkadaşım başkasıyla samimi oldu diye küstüğüm zamanları bilirim ben.. ama baktım bu kendime ve ilişkilerime zarar veriyor kendimi zorlaya zorlaya rahatmışım gibi davranmaya başladım ve bir süre sonra "zorlanmadan" gerçekten içimden geldiği için böyle davranmaya başladım.. sen hemen kestirip atıyorsun ben yapama edemem diye. bunu yapma işte. kendine inan kendine güven ve bi yerden başla. yoksa hayatı kendinde dahil olmak üzere sevdiğin bütün insanlara zehir edersin..

Bende çabaladı. Mesela bşy olduğunda sorun etmemeye çalıştım ama bu defa içimde büyüdü unutcak yerde daha fazla dert oldu bana gerçekten kestirip atmıyorum çok çaresizim brz daha çabalamalıyım demek ki
Tşk ederim

Yorumlara kızıyorsun ama haklı olduklarını biliyorsun.
Sana göre her kadın potansiyel tehdit.
Ben yorumlara kızmıyorum sadece kırıcı yorumlara kızıyorum

Psikolog bile bana hasta diyemezken hiç diyemezsin
Hakaret etme amaciyla soylemedigimi belirtmistim. Sizinki patolojik boyutta, tedavi gerektirecek bir kiskanclik, bir rahatsizlik yani. Bunun farkina varip tedavi olmak istemeniz bile cok guzel bir gelisme.

Ben sizin icin samimi olarak uzuluyorum cunku en guzel yillarinizi huzursuz, gergin, devamli icinizi yiyerek geciriyorsunuz. Bu gunleriniz geri gelmeyecek.

İki sene öncesine kdr çok üzüldüm sadece snra düzeldik,öyle geçmişle ilgili bi kalp kırıklığım olmadı daha öncesinde,diğer soruya gelince evt genelde odamda yalnız oturmayı tercih ediyorum

Tşk ederim o zaman,bende istiyorum düzelmesini ama olmadı düzelmedi kendi kendime çabalayarak halketmem gerekiyo demek ki ama çok yıruldum artık gerçekten

bi insan bu durumu sergiliyorsa demekki nişanlınızda siz yokken böyle bilemedim ya da kız herkeze karşı böyle iyi düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…