Kıskançlık

Siz o etigi yikmissiniz diye ne kadar rahat soyluyorsunuz , bu forumda cok sinirlenmeme ragmen kopamiyorum yahu , zor hanimim zor bu kiskanclik isleri Allah dusurmesin supheye

iyi de kadın hocasıyla nişanlı. asistan-öğrenci ilişkisi aşılmış işte.

farkındaysanız nişanlınız öğrencileriyle mesafeli biri olsaydı siz şu an onunla olamazdınız.

eminim ki nişanlınız brad pitt değil, bütün kızlar ona aşık, ona hayran, onun peşinde de değil. bunu anlarsanız daha rahat edersiniz kanımca.

iyi de kadın hocasıyla nişanlı. asistan-öğrenci ilişkisi aşılmış işte.

farkındaysanız nişanlınız öğrencileriyle mesafeli biri olsaydı siz şu an onunla olamazdınız.
Evt ozaman mesafeli değildi zaten söyledim bunu ama sonradan gerçektwn herkesle ilgiyi kesti mesafeli resmi oldu ben sırf bunu göreyim dye derslerine götrdü beni ki ztn aynı okuldayız ama yinede huzursuzum bilmiyorum sebebini

Iyi daa o zaman hicbirimiz evlenmeyelim uremeyelim . Insanlik yokolsun Hanimefendi Allah askina ne alaka etik metik simdi , milyonlarca hasta-doktor patron-sekreter vs evliligi oluyor etik falan kalmadi o zaman. Konu bu degil ki konu yasanan hissedilen duygu , rahatsiz edici ic giciklayici o lanet durum , kiskanclik ve rahat kizlar vs tartisiyoruz

ben de diyorum ki siz o adamla şu an nişanlısınız ve bunu o adamın öğrencileriyle samimi ilişkiler kurmasına borçlusunuz. şimdi şikayet etmek neden? arkadaş ortamı değil orası. şartlar eşit değil. denk değiller. anlatamadım sanırım.

Bencede.aslında kabul ediyorum olmamalıydı bana görede ama olunca oluyo işte ciddi bi yola girdik artık bide şu huzurszluktan kurtulsam çünkü artık tüm hayatımı etkiliyo

Tmam işte eskiden samimiydi diyorum bende zaten ama benden sonra kimseyle samimi olmadı ki zaten aynı okuldayız gözümün önündeydi hep bu sene ben evde olduğum için acaba diyorum ben mi kuruyorum yoksa hissettiğim huzurluğun bi sebebimi var bilmiyorum bu yüzden çaresizim

Pigmecim ben seni anladim ama cok sacma bak simdi bende sinif arkadasimin abisiyle sozluyum , ilerde birgun gorumcemin arkadaslarindan kiskandigim zaman sevdicegimi , durup kendime "lan dur zamaninda bende arkadasiydim kizin ama ayarttim abisini , simdi ne haddime obur kiz arkadaslari kiskanmak" mi demeliyim ? Tabi ki de hayirrr cok sacma savundugun gorus be anam

Ben şimdi yarn tekrar konuşcm konuyu onunla umarım tartışmayız.keske başka bi derdim olsaydı bu olmadaydı derdim de demek istemiyorum inş bi gün bende huzurlu uyurum

Ben şimdi yarn tekrar konuşcm konuyu onunla umarım tartışmayız.keske başka bi derdim olsaydı bu olmadaydı derdim de demek istemiyorum inş bi gün bende huzurlu uyurum
Allah baska dert vermesin tatlim , yine de cok takma kafayi sakinligi korumak lazim her zaman , yoksa didik didik didiklerken bir bakarsin hayat geciyor mutlulugunuzun farkina varamadan . Dusunme cok sevgiler

Çok içim acıyo o kız yüzmdn bu kadar kötü hissetmemin bi açklaması olmalı

Çok içim acıyo o kız yüzmdn bu kadar kötü hissetmemin bi açklaması olmalı
Bu kadar takma kafani ya biraz guclu gorun nisanlinin karsisinda umutsuz ev kadini gibi durma , ben de cok kiskancim ama sen bisuna uzuyorsun kendini gibime geldi canim umutsuzluga gomme kendi kendini sakin

Bu kadar takma kafani ya biraz guclu gorun nisanlinin karsisinda umutsuz ev kadini gibi durma , ben de cok kiskancim ama sen bisuna uzuyorsun kendini gibime geldi canim umutsuzluga gomme kendi kendini sakin
Evt malesef öyle normalde 12de uyumş olurdm bu saat oldu uykm yok kafamı yastığa koyduğum anda canım acıyo yani neden böyle oldu anlamadım sabah bi msj atıcm o kz neden öyle rahat davrandı dye

Evt malesef öyle normalde 12de uyumş olurdm bu saat oldu uykm yok kafamı yastığa koyduğum anda canım acıyo yani neden böyle oldu anlamadım sabah bi msj atıcm o kz neden öyle rahat davrandı dye
Iste onu yapma be yavrum diyecem ama yapacaksin , madem sakayla karisik soyle , yolarim seni falan

Bak
Iste onu yapma be yavrum diyecem ama yapacaksin , madem sakayla karisik soyle , yolarim seni falan
Bakalım artık yani bi şekilde söylycemde nasıl söylerim bilmiyorum,aslnda bşy daha var onuda anlatıyım kçk bşy ama bu saatte bşka knşck kimsemde yok dökcem içimi:)şimdi biz birbirimizn teline bakarız istedğimzde ben bunun teline bakıyodum okuldan çıktıktan sonra kuzeninin eşinin mesajını gördüm kuzeni kardeşi gibidir yakınlar yani işte kuzeninin eşi annesi vs düğüne gitmişlerdi ben gidememiştim o gece işte msj o gece atılmış x abi şu saatte gelebilirmisin müsaitmisn gibisnden bi msj bşy demedim ama rahatsz oldm sonuçta annesi neden aramıyo gel diye.işte bunuda söylemelimiyim sence

Ah canim ya sen bunlari cok yanlis kisiye soruyorsun , ben de zaten fazla kiskancim , kiskanclik da degil bu ama anlatilmiyor ayrica sana yardimci olayim derken sabaha bu muhalefetler kulubu beni yer simdi de coook uykum geldi ozelden gorusuruz canim olmadi , ama dusunme bu kadar lutfen uzme kendini

sen lorena mısın?neden bu soruya cevap vermıyorsun?

Ne fark eder ki tolin lorenayım desem dalga mı geçiceksin,kişiye göre mi yorum yapılıyor
hayır kişiye göre yorum yapılmıyor ama egerki lorenaysan ona sayfalarca onerı yazıldı akıl verıldı ama kendısı verılen onerılerı hep kulak ardı ettı yanı sen lorenaysan gene aynı seyler olacak demekkı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…