- 7 Mayıs 2015
- 426
- 557
- 103
Senin ailen neresinde bu saçma ilişkinin?
Bir adam için okulunu bırakmana nasıl müsade ettiler?
Sen benim kızım olsan eve zincirlerim seni böyle bir adamla görüşmemen için.
Hiç mi kendine saygın yok senin?
Bir erkek neden bu kadar kısıtlar karşısındakini hiç düşündün mü?
Aslında sana layık olmadığının farkında ,ve okuyup çalışırsan arkadaş çevren olur,ondan çok daha iyileri çıkar karşına,bunu biliyor ve sana hayatı zindan ediyor.
Lütfen kendine acı,böyle hayat geçmez.
Üniversiteye gidersen dolu arkadaşın olur,yanlız kalırım diye korkma.
Değil böyle bi hata yaptım yaşamak istediğim hayat kesinlikle bu değil benim babam bile bana bu kadar karışmazken ben salak birine bu yetkiyi verdim zaten pişman olduğumu söylüyorum kurtulmak için yardım istiyorumSenin gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.
Bir erkek için hayatından vazgeçmişsin şaka mı bu?
Karnıma feci ağrılar girdi okurken.Benim 2,5 yıllık bi ilişkim var sevgilim aşırı kıskanç balkona çıkma dar giyme diyo okurken okulun mu ben mi dedi bende onu sevdiğim için onu seçtim ama şimdi pişmanım çalıştırmıyoda evde oturuyorum evlenince yanımda olcağın için seni bu kadar sıkmam biraz dayan şimdilik evlenene kadar diyo sizce doğrumu söylüyo yoksa evlenince daha mı çok sıkar? Evlenincede çalışmıcaksın ben bakarım diyo hiç arkadaşım yok herkesle küstürdü daha 19 yaşındayım benim yaşamak istediğim hayat bu değil ama ayrılınca mutsuz oluyorum onu düşünüyorum özlüyorum başkasıyla çıkcak diye endişeleniyorum onu kaybetcem diye çok zor durumdayım kasımda da askere gidiyo çok sinirli hemen herşeye sinirlenebilir kavga çıkarır direk ayrılır bide haftada 1kez ayrılırız sonra geri barışırız güvende yok birbirimize sinirlenince hemen kğfreder iğrenç küfürler! Ne benim ailem onu ne de benim ailem onu istiyo ne yapmalıyım yardım lütfen
Lütfen geri dön okuluna.Ailem çok kızdı hepsi tek tek benimle konuştu bırakmıcaksın dediler çünkü ailemde herkes üniversite mezunu bende tamam dedim ama okula gidiyomuş gibi yapıp gitmedim devamsızlıktan kendimi bıraktım ama gerçekten çoookkk pişmanım keşke bırakmasaydım ...
Ben bu psikopatlarin genc kizlari kandirmak icin ozel bir seytan tuyleri oldugunu dusunuyorum yoksa bir insan ucuruma niye kendini atsin. Iradene sahip cikip kurtar kendini .
Karnıma feci ağrılar girdi okurken.
Sen bu kararları sevgilinle alırken ailen ne yapıyordu??????
Lütfen geri dön okuluna.
Araştır belki af çıkar,veya tekrar sınava hazırlan,kendini yakma.
Tüm hayatını pişmanlıklarla geçirmek istemiyorsan oku ve çalış.
Seni seven adam olduğun gibi sevsin.
Bir kere sevgilinin istemesiyle sen okulu bırakıp da ailen buna sessiz kalıyorsa tamamen sana çanak tutuyorlar bence.Ailem istemiyo bana çok kızıyolar dışarı çıkarmadıla ben gizlice gene buluştum görüştüm annem küstü konuşmadı ablalarımda hatta küçük kardeşim bile ama ben salak gibi sadece o olsun yeter diyodum kızıyosunuz biliyorum ama bende çok pişmanım unutmak ohh be dünya varmış bu kimmişte ben kendime bunları yaptırmışım demek istiyorum
Bir kere sevgilinin istemesiyle sen okulu bırakıp da ailen buna sessiz kalıyorsa tamamen sana çanak tutuyorlar bence.
Bazı kararlara saygı duyulmaz maalesef.
Böyle erkekler bana hep itici gelmiştir, niye bilmiyorum ama kendi bir suç işliyormuş da eşi/sevgilisi de yapmasın diye kısıtlıyorlar gibi geliyor. Seviyorsun diye şuan kabulleniyorsun ama böyle hayat olmaz
ünide bıraktın yani öyle mi?Hayır hepsi tek tek konuştu bırakma diye kızdılar çünkü ailemdeki herkes üniversite mezunu bi ben böyle oldum izin vermesiler bırakmama bende tamam bırskmıcam deyip okula gidiyomuş gibi yapıp aslında gitmedim ve devamsızlıktan kaldım.
ünide bıraktın yani öyle mi?
O sınavı kazanıp da sonra bir erkeğin basit martavallarına kanan kız hangi bölümde okuyordu acaba?
ailenden herkes üni mezunuysa bu otomatik olarak genlerine işler, bu algıya kapalı olman laızm.
Bence bir şey daha farklı burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?