Evet bu arkadaşın konularina bak benceevlenince daha fazla sıkar örnek benim eşim yanımda o olmadan bir yere çıkartmazdı heleki kıyafet konusunda dahada sıkmaya başladı hatta kapan bile demişti
Aslında bi kaç kerede şiddete başvurmuştu sonradan gelip sarılıp özür falan dilemişti bana hep söylüyo evlenince hata falan yaparsan seni öldürürüm diyeKiskanclik cok tehlikeli bir durum
Sonu iftira siddete kadar bile gelebilir
Kaldi ki nedem bu kadar kiskanc kendisinde bir problem var da seni de oyle mi sanıyor
Benim 2,5 yıllık bi ilişkim var sevgilim aşırı kıskanç balkona çıkma dar giyme diyo okurken okulun mu ben mi dedi bende onu sevdiğim için onu seçtim ama şimdi pişmanım çalıştırmıyoda evde oturuyorum evlenince yanımda olcağın için seni bu kadar sıkmam biraz dayan şimdilik evlenene kadar diyo sizce doğrumu söylüyo yoksa evlenince daha mı çok sıkar? Evlenincede çalışmıcaksın ben bakarım diyo hiç arkadaşım yok herkesle küstürdü daha 19 yaşındayım benim yaşamak istediğim hayat bu değil ama ayrılınca mutsuz oluyorum onu düşünüyorum özlüyorum başkasıyla çıkcak diye endişeleniyorum onu kaybetcem diye çok zor durumdayım kasımda da askere gidiyo çok sinirli hemen herşeye sinirlenebilir kavga çıkarır direk ayrılır bide haftada 1kez ayrılırız sonra geri barışırız güvende yok birbirimize sinirlenince hemen kğfreder iğrenç küfürler! Ne benim ailem onu ne de benim ailem onu istiyo ne yapmalıyım yardım lütfen
Bunların hepsi katlanarak dahada büyüyecek eğerki böyle bir hayatı yaşayabilirim herşeye katlanabilirim diyorsan devam et bana sorarsanda hayat çok kısa kendini bu kadar hırpaladığına değmez kendine biraz zaman tanı aman ben bunun içinmi bunları yaptım dersin unutur mutlu huzurlu yaşarsınAslında bi kaç kerede şiddete başvurmuştu sonradan gelip sarılıp özür falan dilemişti bana hep söylüyo evlenince hata falan yaparsan seni öldürürüm diye
Dusunsene neye göre hata ? Farkında olmadan yaptığın bir sey bile onun icin affedilmez bir şey olabilir. Sonra sana neler yapar.Aslında bi kaç kerede şiddete başvurmuştu sonradan gelip sarılıp özür falan dilemişti bana hep söylüyo evlenince hata falan yaparsan seni öldürürüm diye
Bende çok üzülüyorum bataklığa batmış gibiyim çıkmaya çalışıyorum ama insan kurtulamıyor onu unutmak bitirmek istiyorum bendeAllahııımmm 19 yaşında bu ne böyle..
yazık günahya..
neden kendine yazık ediyorsun?
bana kalırsa sevgilin psikopat adayı. kusura bakma ama.. kardeşim olsan çok üzülürdüm. yine de üzüldüm. Allah korusun..
yapman gereken
AYRILMAK. başka çözüm yok.
Dusunsene neye göre hata ? Farkında olmadan yaptığın bir sey bile onun icin affedilmez bir şey olabilir. Sonra sana neler yapar.
Bak arkadasim bu adamın kıskançlıgi normal bir kiskanclik degil. Ama o bunu kabul bile etmiyor normal görüyor yani kendini degistirmeyecek de
Iyi dusun lütfen cok cok gencsin
Ben de bir ayrilik yaşıyorum o yuzden seni anliyorum ama bu demek degil ki ona mecbursun. Bırak onu belki cevren de olur . Hayatindaki tek kisi o olamaz ki .Varin yogun o olamaz ilerde ne olacagi belli olmaz. Ölüm var,o bitirebilir. O zaman ne yapacaksin boyle düşün bitirmek isteyip de bu korkular nedeniyle bitiremiyorsan.Lutfen cesaretini topla. Mutlu olmak icin bunu yapmalısınEvet haklısınız dediğiniz herşeyi anlıyorum ama unutamıyorum etrafımda hiç arkadaşım yok ayrılınca yapayalnız kalıyorum tek kalınca mecbur ona gidiyorum
Bende çok üzülüyorum bataklığa batmış gibiyim çıkmaya çalışıyorum ama insan kurtulamıyor onu unutmak bitirmek istiyorum bende
Senin ailen neresinde bu saçma ilişkinin?Benim 2,5 yıllık bi ilişkim var sevgilim aşırı kıskanç balkona çıkma dar giyme diyo okurken okulun mu ben mi dedi bende onu sevdiğim için onu seçtim ama şimdi pişmanım çalıştırmıyoda evde oturuyorum evlenince yanımda olcağın için seni bu kadar sıkmam biraz dayan şimdilik evlenene kadar diyo sizce doğrumu söylüyo yoksa evlenince daha mı çok sıkar? Evlenincede çalışmıcaksın ben bakarım diyo hiç arkadaşım yok herkesle küstürdü daha 19 yaşındayım benim yaşamak istediğim hayat bu değil ama ayrılınca mutsuz oluyorum onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?