Kendi vicdanını rahatlatmaya çalışıyordur. Hem o ne biçim söz öyle seni kurtardım falan. Bak güzelim bu çocuk ilerde siz evlendiğinizde her şeyi başına kakacak. Her lafının altında bir şey arayacak. Her yaptığını hata olarak görecek ve kendi hatalarını asla kabul etmeyecek. Çok bilmiş bir şey bu adam ya.. Acı çekeceksin hem de en ağır acıları yaşadığını düşüneceksin ama bitecek. O da geçecek, ve karşına sana saygısı sevgisi olan birisi çıkacak. İşte o zaman iyi ki bitmiş diyeceksin. Daha çok gençsin bak yazık etme kendine.Oda benim hakkımda bunu söylüyo ben adam değilmişim hep hata yanlış yapıyomuşum kimsenin benle işi olmazmış o beni almış bu kötü hayattan kurtarmış ben sanki bataklığın içindeydim anlamıyorum ya niye böylee şeyler dediğini
Kendi vicdanını rahatlatmaya çalışıyordur. Hem o ne biçim söz öyle seni kurtardım falan. Bak güzelim bu çocuk ilerde siz evlendiğinizde her şeyi başına kakacak. Her lafının altında bir şey arayacak. Her yaptığını hata olarak görecek ve kendi hatalarını asla kabul etmeyecek. Çok bilmiş bir şey bu adam ya.. Acı çekeceksin hem de en ağır acıları yaşadığını düşüneceksin ama bitecek. O da geçecek, ve karşına sana saygısı sevgisi olan birisi çıkacak. İşte o zaman iyi ki bitmiş diyeceksin. Daha çok gençsin bak yazık etme kendine.
Aman büyük konuşma yoksa dediğin gibi başına gelir. Allah karşına hayırlı birilerini çıkarır inşallah canım.Yok zaten bidaha dönmeyi düşünmüyorum Allah korusun büyük konuşmakta istemiyorum çünkü hep başıma geliyo
Aman büyük konuşma yoksa dediğin gibi başına gelir. Allah karşına hayırlı birilerini çıkarır inşallah canım.
Bu yapıdaki bir adamın bir imzayla 180 derece değişmesini asla bekleme
Kadına el kaldıran, hakaretler eden erkekler, çoğu zaman devam ederler. Evlilik kesinlikle buna engel değil. Adam çok gevşek ve sürekli başkalarında gözü. Evlenirsen nasıl katlanacaksın şiddete, aldatılmaya, küfürlere onu düşün... Gözün yiyorsa devam et.
allah yardımcın olsun.Teşekkür ederim yaşamış örneklerimi gördükçe daha bi akıllanıyorumm inşallah geri dönüşten dönüp kurtulcam :/
Evet damarına basarak ayrılınca daha fena şeyler yapıyodu ama sadece küfür ederek ayrıldık, zaten başkasıyla çıkıyo. İnşallah bende sizler gibi kurtulcam bu durumdan 19 yaşındayım ama yaşlı bi insan kadar yorgun hissediyorum kendimi
Şuan ayrısınız yani süper sakın bidaha barışma başkasını da bulduysa daha senle fazla uğraşmaz heralde sakın ama sakın barışma sevgi değil o sadece alışkanlık onu da kısa sürede atlatırsın hiç üzme kendini ve ucuz kurtulduğuna dua et. Bi an önce de okuluna başla daha kimler çıkar karşına :)
Herkes aynı şeyi söylüyor farkindaysan ve burdaki bir çok insan herseyi yaşamış insanlar bence biraz olsun dinlemelisin aileni ve senden büyük ablalrini ayril gitsin aşk diye hayatını mahvetme artik
lütfen ama lütfen hayatını mahvetme ben mahvettim bi adam uğruna 2.5 yılım zehir oldu okulumu bıraktım bi daha asla sevmicem sevilmicem sanıyordum ama Allah benim karşıma eşimi çıkardı şükürler olsun.Eski erkek arkadaşım o kadar kıskançtı ki sokakta yanyana yürürken hep yere bakardım etrafa baksam sen kime bakıyorsun der kavga çıkarırdı şiddet bile uygulardı ondan sonra eşimin yanında o kadar huzurluyum o kadar özgürüm ki hayat buymuş dedim ben yeniden dogdum sanki şimdi önünde kocaman bi hayat var sen yeniden tanışacaksın hayatla bu mükemmel bişey yeni hayatın ve sen bence iyi düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?