- 7 Mayıs 2015
- 426
- 557
- 103
Sende farkindasin ki buraya konu acmissin hicbirsey icin gec degil zararin neresinden donersen kardir . Dengesiz o ,sana ondan koca olmaz disarda senin icin daha iyileri var.Bencede öyle gözümü kör etti ne farkı vardı bilmiyorum ama bana sürekli sana kimse ben olamaz bensiz yapamazsın evlenince çok mutlu olcaz sen çalışma ben sana bakarım seni çok mutlu etcem gibi şeyler söylerdi. Hayatında hiç uzun ilişkisi olmamış bi hafta çıkıp ayrılmış kimseye güvenmediği için banada güvenmiyodu ama benle uzun çıktı ben senden başka kimseyle yapamam diyodu şuan esra diye bi kızla çıkıyo benimde adım esra...
yazık ediyorsun kendine.. Bak bu forumda bir kaç saat kadınların eşlerinden çektiklerini, yıkılan yuvaların sebeplerini oku ve oturup düşün.hayatta insanların başına neler geliyor diye. Hiç bir erkek için geleceğini karartmaya değmez.. sen sevgi aşk sanırsın ama yıllar sonra bu adam için mi hayatımı harcadım dersin. Biz de geçtik o yaşlardan kimse unutulmaz değildir bunu unutma ben ve benim gibi birçok kadın çocuğu olduğu halde eşinden vazgeçiyor. Sen sonunun ne olacağını bile bile bunu kabul mü ediyorsun. Hemen ayrıl ve okulunu oku senden başka kimse senin hayatını kurtaramaz emin ol.
Hem sevgiliniz hem esra diye bir kızla birlikte ben anlamadım bir de ikinizi beraber mi idare ediyor ve sizin bundan da haberiniz var ama hala hic bir sey yapmıyorsunuzBencede öyle gözümü kör etti ne farkı vardı bilmiyorum ama bana sürekli sana kimse ben olamaz bensiz yapamazsın evlenince çok mutlu olcaz sen çalışma ben sana bakarım seni çok mutlu etcem gibi şeyler söylerdi. Hayatında hiç uzun ilişkisi olmamış bi hafta çıkıp ayrılmış kimseye güvenmediği için banada güvenmiyodu ama benle uzun çıktı ben senden başka kimseyle yapamam diyodu şuan esra diye bi kızla çıkıyo benimde adım esra...
Haklısınız çevremdede eşinden küfür duyan kocası sinirli diye bıkan kadınlar var hepsini görüyorum ben böyle bi hayat yaşamak istemiyorum diyorum ama vazgeçmesi zor onu tam unutuyorum karşıma çıkıp aklımı bulandırıyo dayanamıyorum bende ama artık çok yoruldum 19_ yaşındayım kendimi o kadar yaşlı hissediyorum ki....
Ailem çok kızdı hepsi tek tek benimle konuştu bırakmıcaksın dediler çünkü ailemde herkes üniversite mezunu bende tamam dedim ama okula gidiyomuş gibi yapıp gitmedim devamsızlıktan kendimi bıraktım ama gerçekten çoookkk pişmanım keşke bırakmasaydım ...
Hayır şuan bnle çıkmıyo ayrıldık biz o esra diye bi kızla çıkıyo onu unutmaya çalışıyorum bende ama o her bana kızdığında bi kızla çıkar seviyo mu sevmiyo mu bilmiyorumHem sevgiliniz hem esra diye bir kızla birlikte ben anlamadım bir de ikinizi beraber mi idare ediyor ve sizin bundan da haberiniz var ama hala hic bir sey yapmıyorsunuz
aferin sana çooooooooooooook aferin devam et yavrum süper olacak herşey... 19 yaşındasın.. hatırlıyorum o yaşlarımı .. unutamam dediğim aşkı unutuyordum ve üniversitede çook mutluydum.. bu evlenme derdi nedir ben anlamadım ya kaç yaşındasın işin gücün varmı yok.. baban annen git bi psikopatın elinde ölümü bekle diye mi bu yaşa getirdi seni..
evlenince geçer diyor ya geçmez.. alt komşum vardı 1 yıl oturduk aynı binada iki çocuk annesi bir kadın.. bir kere yüzünü görmedim.. perdeleri hiç açılmadı.. dayak yiyordu hemde kapıyı açmadığı halde .. sağa baksan sorun olacak sola baksan ölüm.. saçmalama gözünü seveyim..
aç gözünü.. arkadaşında olur sevgilinde bırak hiçbiri olmasın kardeşin annen ablan yeter sana okulunu oku ünv. git.. hayata geniş bak sonra tekrar bi bak kendine
Amin teşekkür ederim desteğiniz için geröekten yazdıklarınız bana çok iyi geliyor bir az olsun uzaklaştırıyoBak sen ayrılsan bizim elimize ne geçecek hiç bir şey ..Ama sen gencecik bir kızsın yazık. Bana da zamanında ayrıl diyenler oldu bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyordu ki seninki gibi değildi o zamanlar. Sizinkisi fazla abartı karakter. Sen ayrıl umursama için acısın inan zamanla aynı acılar kalmıyor gülüp geçeceksin şükredeceksin ... Ben eşimden önce birisini çok sevdiğimi sandım ayrıldık dünyam durdu kabullenemedim. aylarca ağladım ama acısı geçince komik anı olarak kaldı senin yaşından da küçüktüm. Allah çaresiz dert vermesin..
Ne güzel işte kurtulmussunuz önünüze bakın daha çok gencsiniz okulunuza devam edin Hersey kafada bitiyor bence gerçekten istersen unutursun
Sizin unutmak için niyetiniz pek yok gibi hala onu seviyor mu yok bana döner mi diye düşünüyorsunuz
Nedir bu kiskanclik valla adamin dibindesin kizim sen onun için okul mu birakiyorsun valla diğer yorumlara katiliyorum evlenince daha çok mutsuz olucan birak onu be bosver
hiç bişey yapamaz.. kararının arkasında dur azıcık korkma.. kendini bağımlı sayma ona.. şimdi çıksa karşına küfür etse akşam unutursun.. ama evlensen hayatın boyunca çekersin.. çalış aileni al yanına dünyaya değer herşey.. ama sakın dönme sakın azıcık gururlu olHaklısınız bunların hepsini bende görüyorum duyuyorum ailem destek oluyo her türlü bana yanımdalar Allahıma şükür ama ben onu unutuyorum karşıma çıkıyo şuan iş buldum çalışmaya korkuyorum karşıma çıkacak gene küfürler edip bişey yapcak diye
hiç bişey yapamaz.. kararının arkasında dur azıcık korkma.. kendini bağımlı sayma ona.. şimdi çıksa karşına küfür etse akşam unutursun.. ama evlensen hayatın boyunca çekersin.. çalış aileni al yanına dünyaya değer herşey.. ama sakın dönme sakın azıcık gururlu ol
Okulumu bıraktın bir sevgili için ?
Büyük konuşmamak lazım ama
Aşk bu kadarda kör etmemeli gözlerini.
Evlenınce daha beter olacagını sende bılıyorsun bence.
Bnde 20 yasndaym 17 yasnda evlendm veee okadarr kiskanc bi eşim varkii 10 yasndakii erkek kardesinu opmeme bile izn vermiyo siz dusunun kesinlikleee duzelir dye bekleme gunden gune dahada sikiliyormm resmen hayatta degil dee cikmaz bir kuyuda gbiyimm bilmiyorm napcagimu zamna biraktm ama KİSKANCLİK. COKKK BÜYÜK BİR SORUNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?